42-годишен преби до смърт приятелката си

Жената починала в болница след множество травми и кръвоизлив
Обновена: 6 авг 2012 15:45 | 6 авг 2012 15:45,
90
42-годишен преби до смърт приятелката си
Снимка: архив, Булфото

33-годишна жена почина след жесток побой от приятеля й в Бургаско, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал в събота около 22 часа в село Българово. Сигналът в полицията е подаден от самия побойник, с когото починалата живеела на семейни начала.

Жената била откарана в бургаската болница, където вчера е починала вследствие на нанесените травми.

От извършената аутопсия на трупа на жената е констатирано, че причина за смъртта са нанесени множество съчетани травми по цялото тяло, които предизвикали масиран кръвоизлив в мозъка и прекъснали артерия на гърба, довело до анемия.

Заподозрян в извършения с юмруци и ритници побой е 42-годишния Г.М. Той е тестван с дрегер за употреба на алкохол, като апарата отчел 1,17 промила (взета му е кръв за анализ).

В резултат на извършения оглед на местопроизшествието, при което са иззети веществени доказателства и биологични следи, както и след разпити на свидетели и провеждането на следствен експеримент, вчера Г.М. е привлечен в качеството на обвиняем за убийство.

Наложена му е мярка „задържане под стража за срок от 72 часа”. По първоначални данни причината за извършеното деяние е битова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: БургаспобойБългарово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
17
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
Как може да има толкова прости хора като теб?!?? Без да знаеш грам факт обвини покойната... Лека ѝ пръст на жената.
15
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тия скотски времена *** се множат. И по-лошо ще става. Не може дълги години целенасочено да се срива всичко стойносттно, ненормалността да се възвисява, а това което е добро да се охулва и най-малкото да се гледа на него с насмешка. И след това да се чака друг резултат.
14
59
 
4
 
! Отговори
джентълмена преди 11 години
Тва заслужават българските женоря.Голямо самочувствие и никакво покритие.
13
56
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой знае каква е причината, за да се стигне до тук. Колко години му е пилила нервите. Моите извинения, но жената много добре познава мъжа до нея, много преди да го изкара от релси и той да я претрепе. Щом е предпочела да му пили нервите, си го е получила с лихвите през годините.
12
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
33-годишната Кристина издъхнала на път за болницата със счупен череп и гръбначен стълб42-годишният *** Манев пребил до смърт 33-годишната Кристина Петкова - жената, с която живял на съпружески начала в скромна къща на ул.Ген Гурко7 в град Българово. Хората от малкото градче са потресени от вестта, защото много добре познавали нрава на ***. Той бил агресивен и скандалджия. Дошъл в Българово преди 5 години и се установил в къщата на Кристина, тя била инвалид, трудно се предвижвала, живеела в бедност.Опита да завъди овце, но така се караше с останалите стопани, че непрекъснато създаваше напрежение, по тази причина не исках да го регистрирам в Българово, бях подал и сигнал в полицейския участък, каза кметът на Българово Йордан Йорданов.Като разбрал, че адресна регистрация няма да получи скандалджията започнал да излиза сутрин рано от дома на Кристина и да се връща нощем късно. Даже зацапал табелката на входната врата на къщата, за да затрудни полицаите, когато го издирвали. През последните две-три години *** започнал да се занимава с продажба на кръв на черно. Самият той бил от м.с.Черно море и познавал *** наоколо. Той провеждал организацията пред Кръвния център в МБАЛ-Бургас, търгувайки кръвта по 120-150 лв. банката.Цяло Българово знаело с какво се занимава ***, но никой не контактувал с него. Често от къщата на болната Кристина се носели викове от поредния побой над нещастницата.В събота към 22 часа *** се прибрал пиян и започнал да тормози беззащитната жена първо я ритал, а после буквално я мачкал на пода, докато издъхне. Жената починала от раните си на път за болницата.От извършената аутопсия на трупа е констатирано, че причина за смъртта са нанесени множество съчетани травми по цялото тяло, които предизвикали масиран кръвоизлив в мозъка и прекъснали артерия на гърба, довело до анемия. Убиецът е задържан, тестван с дрегер за употреба на алкохол, като апарата отчел 1,17 промила. Привлечен е в качеството на обвиняем за извършено престъпление по чл. 115 от НК / убийство/, като му е наложена мярка за неотклонение задържане под стража за срок от 72 часа. По първоначални данни причината за извършеното деяние е битова. Работата по случая продължава от служители на сектор Криминалана полиция при ОДМВР - Бургас.
11
16
 
23
 
! Отговори
Томас преди 11 години
7Не оправдавам тоя ***, но не забравяш ли нещо???Мъжете били нам какви - тия мъже от марс ли падат - не ги ли отглеждате вие, жените. А на всичкото отгоре - не си ли ги избирате пак вие, жените???
10
2
 
25
 
! Отговори
до №3 преди 11 години
Наистина има много ***, които да натикат в мините и да се прочисти обществото от алкохолиците.
9
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За такива навремето имаше ГУЛАГ!!!!
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Сарафово един разстреля жена си миналата седмица заради развод.
7
17
 
17
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
-Извинете,но защо ли си мисля че вие сте сериозна новинарска електронна медия - а не сводка на МВР !!!Това според вас е нещо за което трябва да се пише ли ???
6
10
 
89
 
! Отговори
жена преди 11 години
изверг! взета му била проба за алкохол?! а тестван ли е за шизофрения? мъже, ***. това са днешните копмлексирани ***. като е некадърен в нищо, все става така , че жената обира пешкира. що не излезе като е нервен да нацепи малко дърва , ама то и за това не става. що не се бие с някои равен. сега наказание-отрязани ръце до китките, че да видиме дали пак ще посегне!!!
5
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Грозна работа, ама този път не е баш ***. 42-годишният *** Манев пребил до смърт 33-годишната Кристина Петкова. Алкохола убива. РедБул дава крилааа :-)
4
2
 
73
 
! Отговори
ujs преди 11 години
Какво става с тоя народ бе?!?Не стига ,че повечето избягаха от България,а малкото останали се избиват помежду си :(
3
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kvo zna4enie ima dali e pil ili ne.ako ne be6e pil, samo uslovna, a?*** papla4
2
3
 
97
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Отворете...урановите мини и такива убийци да влезнат там,да...бачкат.
1
4
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изверг!