42-годишен преби до смърт приятелката си

Жената починала в болница след множество травми и кръвоизлив
Обновена: 6 авг 2012 15:45 | 6 авг 2012 15:45,
90
42-годишен преби до смърт приятелката си
Снимка: архив, Булфото

33-годишна жена почина след жесток побой от приятеля й в Бургаско, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал в събота около 22 часа в село Българово. Сигналът в полицията е подаден от самия побойник, с когото починалата живеела на семейни начала.

Жената била откарана в бургаската болница, където вчера е починала вследствие на нанесените травми.

От извършената аутопсия на трупа на жената е констатирано, че причина за смъртта са нанесени множество съчетани травми по цялото тяло, които предизвикали масиран кръвоизлив в мозъка и прекъснали артерия на гърба, довело до анемия.

Заподозрян в извършения с юмруци и ритници побой е 42-годишния Г.М. Той е тестван с дрегер за употреба на алкохол, като апарата отчел 1,17 промила (взета му е кръв за анализ).

В резултат на извършения оглед на местопроизшествието, при което са иззети веществени доказателства и биологични следи, както и след разпити на свидетели и провеждането на следствен експеримент, вчера Г.М. е привлечен в качеството на обвиняем за убийство.

Наложена му е мярка „задържане под стража за срок от 72 часа”. По първоначални данни причината за извършеното деяние е битова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: БургаспобойБългарово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
7
 
! Отговори
ъхъммм преди 11 години
Този ще го гризат мишките... или ще го затисне бетон...докато издъхне.Такива ***...такава смърт заслужават.
35
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на ***. Една *** по-малко на помощи и да ражда чаавета
34
3
 
2
 
! Отговори
DO:37 преди 11 години
NE PISHI OT IMETO NA ,,LARI,, , MOSHENIK TAKAV !
33
16
 
1
 
! Отговори
,,LARI,, преди 11 години
BOJ PO GLAVATA ! BEZ VINA NE BIAT>
32
1
 
5
 
! Отговори
до 32 преди 11 години
Наистина си *** и ***
31
26
 
10
 
! Отговори
Ах Бургас преди 11 години
Обаче вярно е че Бургасци са емоционални,темпераментни,развиващи се и всичко най:)всяка седмица по една убита съпруга,миналата седмица от ревност щото жената искала да се разведе,тази пък щото онзи се взел за Рамбо,следващата ще е защото му прибрала езиците на Адидаските.Бургаски помаци.Село си бяха,село ще си останат.
30
6
 
18
 
! Отговори
,,LARI,, преди 11 години
KRAINO VREME E ZA REFERENDUM: S M A R T N O N A K A Z A N I E !
29
2
 
17
 
! Отговори
@@ преди 11 години
ЗАТВОР ДОКАТО СЕ ПЕНСИОНИРА..
28
4
 
29
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
Убийства , изнасилвания , простотии стават ежедневно в световен мащаб - това е част от битието на човек , лошото е че тук у нас това е новина за първа страница, или така наречената медийна политика на правителството -ДРЪЖ НАРОДЪТ В СТРАХ И УЖАС И МОЖЕШ ДА ГО МАЧКАШ , УНИЖАВАШ И Е.ЕШ КАКТО СИ ИСКАШ И ТОЙ ЩЕ Е ДОВОЛЕН !!!
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Na takiwa prestypnici w normalnite dyrjawi se dawa DOJIWOT!!! Toj umi6leno i s goli ryce e UBIL 4owek. Osyznawajki kakwo prawi!!! No sym siguren, 4e tozi izwerg nqma da polu4i powe4e ot 15 godini, za6toto jiweem w Bulgaria.
26
2
 
9
 
! Отговори
Do 14 преди 11 години
Tazi jena ne znam kak si go e izbrala...v statiqta po-dolu pishe, che e bila invalid i, che tozi se nanesyl v kyshtata i, nai-verowtno bez da q pita mnogo mnogo.I da e iskala edva li e mogla da go izgoni. Hora, imaite malko chovechnost. Tova, che edna jena si izbira myj, ne mu dava pravo da se gavri s neqq i da q prebiva ot boi. Oshte po-malko bezzashtitni hora kato invalidite.
25
1
 
5
 
! Отговори
до 22 преди 11 години
И да са знаели какво ще направят? Единственото което може е саморазправа в защита на жената. Иначе да се направи нещо чрез някаква институция е пълен фарс и пародия. Полицията специално е най-жалка - те нямат никаква превантивна функция, опитват се колкото си може да имат по-малко работа и по възможност да не стават от бюрата си. Всичко се пише само на книга - да си популнят изискваните от тях формуляри и толкова. За други иституции дори и не се сещам, до такъв абсурд сме стигнали.
24
1
 
7
 
! Отговори
кенефт преди 11 години
Ето коментара на 17. Следващият кандидат за панделата.
23
0
 
8
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 11 години
Лоша работа! Наистина в България остана само калпав материал , който не се контролира и бива оставян на произвола на съдбата.
22
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нормално за България!
21
0
 
13
 
! Отговори
Томас преди 11 години
18Както се казва, който сее ветрове, жъни бури. Всички медии, радиа, телевизии, вестници и т.н. пропагандират насилие и разврат - после се чудят като станат такива неща.
20
1
 
22
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Естествено, че трябва да се пише! Иначе, ще живееш с илюзията, че се намираш в нормална европейска държава, което е лъжа. Селяния и тотална деградация. Това е България. Затова трябва да се пишат тези новини.
19
1
 
18
 
! Отговори
. преди 11 години
Не мога да разбера защо при положение, че всички в селото са знаели за какъв *** става въпрос, никой не е направил нещо по въпроса? Особено ако наистина жената е била инвалид и я тормозил редовно, създавал е напрежение и т.н. Нито полиция, нито кметът, нито очевидно *** "граждани" от селски тип с *** манталитет! Горката женица! Лека й пръст! Дано убиецът да си получи заслуженото - по един или друг начин!
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Zashto ne poluchi smartna prisada?
17
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бургаско селска идилия!