Полицаят убиец заплашвал със смърт и момиче от Плевен

33-годишният Иво Маринов остава в ареста, реши съдът
Обновена: 17 сеп 2012 21:12 | 17 сеп 2012 20:15, Красимир Ангелов
162
Полицаят убиец заплашвал със смърт и момиче от Плевен
Иво Маринов на влизане в съда. Снимка: Булфото

33-годишният полицай Иво Маринов, който застреля хладнокръвно 25-годишно момиче пред дискотека в Ловеч, остава в ареста, реши съдът.

В защита на исканата мярка "задържане под стража" заместник-окръжният прокурор Димитър Димитров представи пред съда преписка на Районна прокуратура - Ловеч от 2009 г., както и справка до прокуратурата от отдел "Вътрешна сигурност" на МВР, съдържаща характеристични данни.

Преписката е относно идентичен случай от 2009 г. Тогава обвиняемият Иво Маринов е имал отношения с момиче от Плевен, което е подало жалба срещу него, защото е получило заплахи за убийство и обезобразяване със сярна киселина.

Тъй като заплахите са отправени в Плевен преписката от Ловеч е препратена в Районна прокуратура - Плевен. Предстои да се установи какво е било постановено, заяви говорителят на Окръжна прокуратура - Ловеч, Валентин Вълков.

Още по темата

Друг мотив на обвинението са свидетелските показания на Александър Колев, който е бил с жертвата Ивелина по време на убийството. Пред разследващите той е заявил, че след като разстрелял Ивелина, обвиняемият насочил пистолет към него и направил опит да произведе изстрел, но такъв не е последвал поради засечка или празен пълнител.

Пред съда Иво Маринов изрази своето съжаление за станалото.

"Има други неща, които в хода на следствието ще се изяснят. Какво съм направил, как съм се прибрал е записано на телефон "112". Съжалявам."

Ако бъде признат за виновен Маринов ще лежи от 10 до 20 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
4
 
! Отговори
NIKI DOBRI4 преди 11 години
xaxa ot 10-20g.zatvor ako bude priznat za vinoven 6tom policai izvur6i podobno prestuplenie toi trqbva da leji do jivot v karcerite na belene no tova e bg i nqma pravosudie toku vij nabutali nqkoi drug vmesto toq 4ove6ki ***
13
2
 
12
 
! Отговори
До Моля?!!! преди 11 години
Добър ден.Има наказателен кодекс. Там е записано за кое колко. Отваряш и четеш. После вече ревеш.
12
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този е бил кука 5 години откакто е заплашвал момиче с обезобразяване със сярна киселина и е полицай?Абе ние що нямаме нещо като американското ФБР чиято работа е да души и подслушва полицията, и изобщо да се държи с тях както те се държат с обикновенните хора?.. сега ще му дадат условна присъда или минималната.То,че е застрелял некво *** дето го е издразнило,че не му пуска е ясно.Ама да не се прави на *** той сякаш междувременно не е изебал още 5 такива докато и е обяснявал колко я обича
11
3
 
9
 
! Отговори
МВР преди 11 години
Институтът по психология на МВР е утвърден и безспорен лидер в областта на приложната психология в България. Той е единствения национален център, развиващ приоритетно психологичната наука и практика. Институтът предлага комплексно психологично обслужване на всички централни и регионални структурни звена и служби на МВР като осигурява експертно както дейностите и политиките по набиране, обучение, развитие и управление на човешките ресурси, така и основните функционални направления, свързани с разследването на криминални престъпления и сигурността на страната.
10
2
 
32
 
! Отговори
Моля?!!! преди 11 години
Как така от 10 до 20 години за хладнокръвно убийство бе?!!Вие нормални ли сте бе?!!! Къде ви е правосъдието?!!
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да няма някаква зараза нещо В Слънчев бряг - същото : убиеца полицай (макар и бивш) ... в кола ... има спътник, който се отървава на косъм...
8
4
 
4
 
! Отговори
правописа моля! преди 11 години
"Полицият" убиец - А не И явна техническа грешка на десетопръстната !
7
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво става бе? Този застреля момиче, друг закла барманка... Родната полиция ни пази? Не ни стигат ***, сега и от полицаите ли да се пазим?
6
7
 
49
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
отдавна съм на мнение че военни и полицаи стават хората които ги мързи и не стават за нищо.
5
2
 
26
 
! Отговори
Samo minavam преди 11 години
Оставете Го в празна стая с пистолет с един куршум.За този,това е последната милост.Да видим дали е мъж.
4
2
 
57
 
! Отговори
Хетфиелд преди 11 години
10 до 20 години? За хладнокръвно убийство? Смях.Доживотна присъда и тежка физическа работа за тази ***!!!
3
1
 
30
 
! Отговори
отврат преди 11 години
тъмен балкански субект, пфу
2
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да беше запазил последният за празната си глава..
1
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако бъде признат за виновен Маринов ще лежи от 10 до 20 години.Значи може и да се размине така ли ? Егати правосъдието тогава .