Баща откри мъртва 21-годишната си дъщеря в дома им

Тя е с множество порезни рани, работи се по версия за убийство и самоубийство
Обновена: 27 сеп 2012 14:55 | 27 сеп 2012 12:56,
92
Баща откри мъртва 21-годишната си дъщеря в дома им
Мястото на трагедията. Снимка: Impact Press Group

21-годишно момиче е убито през нощта във Варна, съобщиха от полицията в града.

Трупът открил бащата на девойката тази сутрин, като сигналът при спешните медици бил получен в 8.44 часа.

Отключвайки вратата на семейното им жилище на улица „Лоза“ №6, човекът се натъкнал на безжизненото тяло на дъщеря си в локва кръв. Момичето било с множество порезни рани по цялото тяло и по лицето.

Полицията работи по версии за убийство и самоубийство. Разследването продължава, а от полицията все още отказват коментар по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: убийствоВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
1
 
! Отговори
vi4y преди 11 години
tezi hora netriyabva da badat na svoboda ytre moje i na nas da posegnat
75
2
 
3
 
! Отговори
чичо тиквичка преди 11 години
"Трупът открил бащата на девойката" - е не, знам, че не е смешно, но не мога да спра да се хиля... Ало, днес.бг, всички ли сте такива неграмотни?
74
1
 
5
 
! Отговори
баба ГИЦКА преди 11 години
КАК ЧОВЕК СЕ САМОУБИВА КАТО СЕ КЪЛЦА САМ?
73
2
 
1
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
ma kak se samoubivat tezi mladi hora........
72
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие луди ли сте да е самоубийство??? Кой нормален човек ще тръгне да се кълца сам
71
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
palna ludnica,darjava na ludi i ne6tastni hora ,bedni kato carkovni mi6ki
70
4
 
11
 
! Отговори
План Б преди 11 години
Толкова е страшно във Варна,пълно е със свободно разхождащи се въоръжени с ножове,палки,пистолети и спринцовки психопати-убийци.Заключвайте се здраво,не пускайте никой- особено ПОЗНАТИ в жилището си,защото са скрити лимонки.Ако ви отровят домашното куче,за да ви оберат или убият по-лесно,то веднага пуснете да се размотават спокойто поне две змии -отровни по възможност.Пазете се сами,полицаите само констатират и с нищо не помагат.Стискам ви палци!
69
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
как може да има толкова неграмотни журналисти
68
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Със сигурност не е самоубийство, но ще стане, след като прокуратурата си получи порядъчния подкуп и си затвори очите. А това стане ли, прокурора по делото трябва да получи 2 патрона в тила от роднините на жертвата.
67
3
 
3
 
! Отговори
г преди 11 години
до 33 че си гербер ,гербер си обаче от най-глупавите,първо ,Пашата си е жив и здрав и може би управлява вашата партийка, второ не е Гошо а е Косьо самоковеца убит 2003, Васил ИЛИЕВ убит 1995, всички тези убийства както виждаш са при различни правителства, имаш нет. вземи прочети малко преди да драскаш глупости
66
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
можем само силно да се надяваме, че сцената на убийството не е съсипана от некадърни полицаи. Дали е самоубийство - малко вероятно е. Трябва да си някакъв клиничен случай на депресия, за да се случи такова жестоко самоубийство. Роднините най-добре знаят дали е имала психични проблеми, в случай, че не е била регистрирана в психиатрията
65
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 33бате, Сергейчо беше най-важния шеф в държавата, и със сигурност 100 пъти повече от теб, така, че не му викай СТАНИ ШЕФ, ако имаш оферти отново за власт и позииции - адреса е Позитано 20.
64
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В друга медия пише "21-годишната Женя от Варна се е самоубила. Това е основната версия по която работят разследващите в града", "Според лекарите от спешна помощ възможно е лицето на момичето да е обезобразено и от самата нея в състояние на афект. " И до това стигнаха за по малко от ден разследване, интересно а атентата в Бургас стана го разследват няколко месеца вече.
63
7
 
35
 
! Отговори
млад преди 11 години
или емигрираш или умираш!
62
15
 
27
 
! Отговори
ива стоянова преди 11 години
ПО ГОЛЕМИ *** ОТ ПОЛИЦАИТЕ НЯМА.ГАДНИ , МРЪСНИ СВОДНИЦИ, КРАДЦИ И ВСИЧКО ЛОШО НА СВЕТА СА ТЕ!!!!!!!
61
1
 
15
 
! Отговори
Цитат от Варна.дир.б преди 11 години
"Кървавата драма се е разиграла съвсем близо до мястото, където беше убита 21-годишната Радостина. На 6 март 2009 г. тялото й бе намерено обезобразено в апартамента на приятеля й Петър на ул. Мир" 17 във Варна.За зверското престъпление извършителят Георги Цветанов в момента излежава доживотна присъда. "
60
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от кога труповете откриват каквото и да било?
59
5
 
22
 
! Отговори
681 преди 11 години
До 33Ти *** ли си или нас мислиш за такива?"кога бяха убити Доктора, Клюна, Пашата, Емил Кюлев, убийствата в студентски град, убитите при взрива в Челопеч, убитите при пожара във влака, Гошо самоковеца, Васил Илиев, убитите 12 деца от Свищов дето паднаха с автобуса в реката, другите 5 деца убити в дискотеката"Всичко изброено от теб се случва при няколко правителства. При това си допуснал дузина фактологични грешки. При някои от гореизброените начело на МВР се изявяваше баш Милиционера Бойко
58
28
 
4
 
! Отговори
турчин преди 11 години
Това ще да са разумните и примерните българи, които все оплюват турците.
57
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в медиите слугинажи вече се лансира информацията за самоубийство, интересно кой ще се самоубие нарязвайки се преди това по тялото и лицето.Всички които са гласували през последните 30 г вън на улицата *** и лицемери вие сте виновни за това .