Ловец загина в Монтанско, намерен е прострелян

Местна дружинка отишла на излет, по-късно Ивайло не се появил
Обновена: 11 ное 2012 18:01 | 11 ное 2012 18:00,
118
Ловец загина в Монтанско, намерен е прострелян
Снимка: архив, Булфото

46-годишен мъж загинал при ловен излет край село Винище, съобщиха от МВР-Монтана.

Вчера ловците от местната дружинка излезли на излет край Винище и се разбрали да се съберат на уречено място преди смрачаване.

Ивайло Л. обаче не дошъл и колегите му се обадили на полицията. Незабавно започнало издирване, в което се включили полицаи със следови кучета, ловци, лесничеи и хора от селото.

Тялото на Ивайло Л. било намерено към 9 часа днес в горска местност. В бедрото си той имал огнестрелна рана от сачми за глигани.

Направената аутопсия в болницата в Монтана установила, че Ивайло Л. е починал от кръвозагуба в следствие на огнестрелна рана в бедрото и засягане на феморалната артерия.

Полицията разследва случая, иззети са пушките на участвалите в лова 20 мъже, за да се установи дали не е прострелян от някой от тях по невнимание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: ловецМонтанско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До нонаСлушай "трезва гражданко" такива като теб застреляха Иво - да - същите комплексари и ......МИР НА ПРАХА МУ
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е,жалко за ловеца,явно нещо в тактиката им куца...*** то и в по-висши йерархии це случва...Братята хамериканци и енглиш му викат "загазил от приятелски огън"
36
4
 
2
 
! Отговори
ЛОВЕЦ преди 11 години
До нона
35
8
 
9
 
! Отговори
нона преди 11 години
тъкмо вчера /като гледах за носорозите/ им пожелах да се трепят взаимно - защо да страдат животните, а не някакви тъпоумни, пияни селски ***...чул ме Господ...
34
10
 
14
 
! Отговори
1% преди 11 години
Комплексарите наречени ловджии да се трепят помежду си и да не закачат животинчетата в гората !
33
2
 
21
 
! Отговори
кукуф преди 11 години
Истината е,че са оставили човека сам,ранен без никаква помощ да агонизира в гората цяла нощ,докато загине.Големи мъжкари са,сигурен съм,ама точно когато е имал нужда от другарски мъжки юмрук да притисне артерията ги е нямало никакви.Организацията им е била скапана,за боеприпасите не коментирам-сачми!Дано имат съвест да им тежи докато са живи.Не знам с какви очи ще гледат близките на колегата си.Пък и май никой не си признава с какво е гърмял.Кой ми *** в гащите...Нищо мъжко дотук.Лека му пръст..
32
8
 
14
 
! Отговори
Големия преди 11 години
Комплексарите с малки пи*ки пак тругнаха да се избиват по шубраците.А знаят ли, при кого отиват в това време женичките им...............
31
3
 
13
 
! Отговори
мунчо преди 11 години
По време на инцидента простреляният е бил гонач,познаващ перфектно местността.По време на всяка гонка ръководителят на лова подрежда ловците.Дали са с гладко,или нарезно,бройката се свежда до 2 -3.И без да съм специалист по балистика-ще го открия!
30
22
 
46
 
! Отговори
Избирател преди 11 години
Ловът трябва да бъде забранен. ТОЧКА.
29
5
 
3
 
! Отговори
... преди 11 години
До сайга 12колко си прав само ...
28
17
 
22
 
! Отговори
rex преди 11 години
Авджиите са *** парчета и колкото повече се трепат, толкова по-добре за природата!
27
19
 
9
 
! Отговори
сайга 12 преди 11 години
Почна се-всички ,които поради една или друга причина не са могли да станат ловци,а пък за бракониери не им стиска(щото за това,както казва народът се иска дупе) взеха да плюят и тържествуват!
26
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ако е прострелян нарочно , идете го докажете , хахаха, най-лесно е да убиеш враг на "лов".
25
5
 
13
 
! Отговори
мунчо преди 11 години
Иво Бизона има толкова отстреляни диви прасета,колкото няколко ловни дружинки не са виждали за десет години.Прострелян е неволно,но защо извършилят не му е оказал първа помощ веднага!Може би би имал шанс!
24
7
 
20
 
! Отговори
Стоянов преди 11 години
Всяко стадо си има черна овца, но тук става дума за нещо друго. Ловът е война с мирна пушка. ПРАКТИКУВАЩИТЕ НЕ ВСЯКОГА СА ЧИТАВИ ПО ВРАМЕ НА ИЗЛЕТ. Не се знае какво му е било на човека, не са ясни обстоятелствата, а етикетите за ловците като убийци са от неграмотни и слабо осведомени личности. Ограмотете се и тогава коментирайте.
23
3
 
21
 
! Отговори
Правила !!!!!! преди 11 години
Първо никакъв алкохол. Второ никакви сачми при лов на дива ***. Трето ръководителя на лова носи отговорност за разпределянето на хората по пусии , инструктаж и т.н. !!!!! Тук трябва да се провери дали гоначите са били с пушки и патрони със съчми!!!!!!!!!!!!
22
5
 
21
 
! Отговори
batDancho преди 11 години
Какви сачми за глигани ? Нали от този сезон на едър дивеч се стреля само с куршум ? Забраниха всичко, по-голямо от 8:0А полицаите, ако успеят да определят от кое гладкоцевно оръжие е произведен изстрелът, шапка им свалям.Колеги ловци, похарчете по 50-60 лева и се оборудвайте с радиостанции. В нашата дружинка всички сме оборудвани и във всеки момент всеки един от нас има връзка поне със двама човека. За зло, за добро, винаги може да се свържеш с някого.
21
6
 
14
 
! Отговори
1 преди 11 години
Защо говорите глупости без да знаете каквое станало. Лесно е да се напише в нета ловците са такива или такива или пък някой им завижда. А полицаите не са конфискуали оръжието, а само е взето за изследване, ЗА ТЕЗИ КОИТО ЗНЗЯТ ЗАКОНИТЕ.
20
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
така става, когато ловджиите станаха повече от дивеча! да можеше и депутатите да тръгнат на лов из гората....
19
11
 
16
 
! Отговори
hunt преди 11 години
Добре! Днес - един, утре - цялата групичка. Няма прошка за ***, естественият подбор действа.