Трима въртят проститутки, искат от 500 до 1000 лв. за услуги с "екстри"

Групата набирала момичета, на които предлагали работа в модна агенция
Обновена: 26 ное 2012 16:24 | 26 ное 2012 16:23,
85
Трима въртят проститутки, искат от 500 до 1000 лв. за услуги с "екстри"
Снимка: МВР

Служители на ГДБОП разбиха престъпна група, занимавала се с набиране и склоняване към проституция и с трафик на жени с цел сексуална експлоатация. 

При започналата тази сутрин акция антимафиотите атакували луксозна къща в столичен квартал.  На място те задържали организатора на престъпната група Р.Ч. /41 г./ и двамата му съучастници – П.К. /25 г./ от Кюстендил и 23-годишната Р.Л. от Русе.

Според събраните до момента данни тримата набирали млади момичета, на които предлагали работа в известна модна агенция. Офертите били съблазнителни - участия в ревюта, фотосесии и видеоклипове.

На по-късен етап започвало и склоняването на „служителките” – част от тях непълнолетни, да предлагат сексуални услуги с обещанието за добро възнаграждение. За целта били ползвани стаи в скъпи хотели, сред клиентите имало български и чужди граждани.

Цените на сексуслугите варирали между 500 и 1000 лв. в зависимост от предлаганите „екстри”, уточняват от МВР.

В хода на спецоперацията са претърсени домовете на задържаните и в офиса на модната агенция в столицата.

Оттам са иззети множество телефони, сим - карти, компютърни конфигурации и документи, големи суми пари, както и наркотични вещества.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: модна агенцияГДБОП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
6
 
52
 
! Отговори
Евгения преди 11 години
Че то и аз като работех във Визаж, си изкарвах някой лев. Нали срамен труд - няма.
35
9
 
15
 
! Отговори
az преди 11 години
Kakto vijdate na snimkata tova sa Bulgarski bokluci ne sa romi
34
0
 
28
 
! Отговори
Воцег преди 11 години
хе-хезащо изобщо това е новина?Ето ви един-два от въпросите(всички са все в такава насока) към момичетата пожелали/одобрени да снимат в PLAYBOY:- С какъв мъж бихте предпочели да правите секс:а) с наднормено теглоб) в напреднала възраст- Къде секса за вас е най-романтичен:а) на Карибски островб) в Париж.....и т.н.Айде сега, замислете се, колко е трудно да се намери дебелак-чичко паричко, който да осигури разходка до някой остров на едно красиво момиче решило да се 'впише' в този живот?
33
8
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я посмалете малко бе.За 1000 лв ще си я наема за цял месец, че освен другото, ще ми чисти къщата и ще готви.
32
9
 
12
 
! Отговори
nec преди 11 години
Айде сега де, няма как да се изкажат някои тук, че *** пак стоят зад групировката, нали? Факт е, че и ние българите не сме никак цвете за мирисане, ама само с *** се оправдаваме. Добре че ги има тях, та да може някои да ги ползват, за да си избършат ръцете.
31
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Цените на сексуслугите варирали между 500 и 1000 лв. в зависимост от предлаганите екстри"Oво е стандарт!За едно еб*не - месечната заплата на лекар в "Спешна помощ"!Сега разбирате ли,защо линейките идват на 20-тата минута,а луксозните ку*ви и сводниците им демонстрират луксозен стил?Сбъркани приоритети и ценностна система на обществото..
30
4
 
10
 
! Отговори
Голем праз преди 11 години
"На място те задържали организатора на престъпната група Р.Ч. /41 г./ и двамата му съучастници П.К. /25 г./ от Кюстендил и 23-годишната Р.Л. от Русе."брях голямо постижение на куките, чак са и.празних от кеф...Аре сега като пребориха проституцията да са заемат далеч по-важна битова претъпност :(
29
4
 
16
 
! Отговори
Тони Варна преди 11 години
Тази вдясно май е Дени жена ми. Пак се е хванала.Добре, поне нещо ще изкара, че с мойта барманска заплата...
28
1
 
14
 
! Отговори
Съдията преди 11 години
Ще ги задържим за 72 часа и готово!!
27
0
 
37
 
! Отговори
ГДБОП преди 11 години
ГДБОП "разбиха престъпна група...". Колко респектиращо! Та София е пълна с публични домове, и то обявени по различни сайтове по различен начин. Пък и в тая къща е могло да влязат съвсем обикновени полицаи и да си свършат работа. Ама не, друго си е ГДБОП, разбиват, разкриват,арестуват, да не си помислим, че им е спокойна работата. А истински големите престъпници си остават недосегаеми.
26
0
 
24
 
! Отговори
... преди 11 години
Ей тия модни агенции ей! То човек да земе да отвори една такава модна агенцийка, хем модели хем да дойдат да ти оправят или да те оправят в къщи! Дето се вика ше си оправиш живота!
25
1
 
43
 
! Отговори
притеснен преди 11 години
Вай вай, жена ми и тя иска да става актриса, записа се в една агенция за участия в клипове и фотосесии...да не почне да заработва по хотелите и да се засечем некой път!?!
24
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Случаят е ясен и на децата- няма доказателства за организиране на престъпна група. Заседанието се закрива.
23
3
 
15
 
! Отговори
СЪВЕТ преди 11 години
Не ходете по *** много е жалко аз досега само пари съм давал и какво само им начесваш оная им работа че и даваш пари.има и много гадни *** например обаждам се на една 45 годишна аз съм на 33 и не стига че цената е 80 лв на час и тя е стара и не се нави на 3 свършвания за 1 час както аз исках и я отсвирих
22
0
 
20
 
! Отговори
преди 11 години
Хахаха, добра бизнес идея, само дето не са отчели, че куките си имат вече хора за тая работа и конкуренция не се допуска
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кви времена на бардаците "Модна агенция" викатам ония *** що не озаконят проституцията та бардаците да са си бардаци?
20
2
 
16
 
! Отговори
до 25 преди 11 години
И що има демографска криза, заради сводниците ли? *** си като гъба. Повечето *** са елементарни момичета, иначе нямаше да се занимават с това, с което се занимават. Да не ми се правят на жертви.
19
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
момите на снимката изглеждат добре, ама 500 - 1000 не бих дал!!!
18
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези хора правят бизнесСексуслугите са в парламента
17
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При тези цени как така Дянков още не ги е вързал с касов апарат ? Така хем няма да трошат пари за ресурс ( полицейска акция и т.н. ) хем ще прибере някой лев държ.хазна.Ама не, по важни са кафе автоматите с по 5 - 10 лв. оборот на ден.Д а му имам СКАПАНАТА политика на управление.