Трима въртят проститутки, искат от 500 до 1000 лв. за услуги с "екстри"

Групата набирала момичета, на които предлагали работа в модна агенция
Обновена: 26 ное 2012 16:24 | 26 ное 2012 16:23,
85
Трима въртят проститутки, искат от 500 до 1000 лв. за услуги с "екстри"
Снимка: МВР

Служители на ГДБОП разбиха престъпна група, занимавала се с набиране и склоняване към проституция и с трафик на жени с цел сексуална експлоатация. 

При започналата тази сутрин акция антимафиотите атакували луксозна къща в столичен квартал.  На място те задържали организатора на престъпната група Р.Ч. /41 г./ и двамата му съучастници – П.К. /25 г./ от Кюстендил и 23-годишната Р.Л. от Русе.

Според събраните до момента данни тримата набирали млади момичета, на които предлагали работа в известна модна агенция. Офертите били съблазнителни - участия в ревюта, фотосесии и видеоклипове.

На по-късен етап започвало и склоняването на „служителките” – част от тях непълнолетни, да предлагат сексуални услуги с обещанието за добро възнаграждение. За целта били ползвани стаи в скъпи хотели, сред клиентите имало български и чужди граждани.

Цените на сексуслугите варирали между 500 и 1000 лв. в зависимост от предлаганите „екстри”, уточняват от МВР.

В хода на спецоперацията са претърсени домовете на задържаните и в офиса на модната агенция в столицата.

Оттам са иззети множество телефони, сим - карти, компютърни конфигурации и документи, големи суми пари, както и наркотични вещества.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: модна агенцияГДБОП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
17
 
! Отговори
до 18 преди 11 години
И сводници трябва да има, проститутките имат нужда от мениджър. Да им организира ангажиментите, да осигури хотел, превоз, охрана. Оставете ги хората да си работят. Само легализирайте дейността, че да плащат данък като останалите в тая държава.
15
1
 
38
 
! Отговори
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ преди 11 години
НА ГДБОП ОЩЕ СЕГА МОГА ДА ИМ ПРЕДОТСТАВЯ 240 ТЕЛЕФОНА И ИМЕНА НА РАЗЛИЧНИ СВОДНИЦИ,*** И ПОНЕ 80 ТАЗЛИЧНИ САЙТА ЗА ПРОСТИТУЦИЯ В СОФИЯ,ПЛОВДИВ,ВАРНА БУРГАС,ХАСКОВО КАКТО И КАНАЛ ОТ КОЙТО ДОКАРВАТ *** И ИЗНАСЯТ ПРОСТИТУТКИДА НЕ МИ СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ ГОСПОЖИЦИ ЗАЩОТО ТЕ ЗАЕДНО С ГЕРБ СА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ..ХВАНАЛИ СА ТЕЗИ ЗАЩОТО НЕ ИМ ПЛАЩАТДА ГО КАЖАТ ТОВА НА БАРОЗУАКО ДНЕС БГ НЕ МИ НАЛОЖАТ БАН ВЕДНАГА ПУСКАМ ТЕЛЕФОНИТЕ И ИМЕНАТА НА СВОДНИЦИТЕ С АДРЕСИТЕ
14
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Следствие от набиваната отвсякъде чалга. Всяка гимназиална кифла иска да е манекенка, а всеки метеросексуален *** иска да е мутра с жип.
13
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кви са тея цени бе, баси инфлацията!!!
12
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво им пречат ***$ите да заработват щом искат? А модните агенции не са легални развъдници на простипут$и от които се ползва политическия ни елит! Какво лошо има латентните проститу$ки да се събудят в активна фаза по-рано от предвиденото, сякаш не знаем, че жените са по-ебли$и от мъжете- нее нашите не са такива. После излизаш на улицата и виждаш пораженията от чалга поколението как ти навират в носа горчивата истина, че българките са най-... дълбоките води! Срамна работа НЯМА- ДА РАБОТЯТ Браво!
11
4
 
43
 
! Отговори
аха преди 11 години
трима сводника, които насилват жените да проституиратКой ги насилва, остави ги тези приказки, те сами се навиват щото искат кинти, а не умеят да правят друго, освен да вирят краката. Остави ги тези приказки за насилването за бабите на село.
10
2
 
1
 
! Отговори
До 3 преди 11 години
А *е, какво и тях ли ще ги биеш?
9
9
 
7
 
! Отговори
руска рулетка преди 11 години
...ако искаш примерно *** без презерватив....Е кой иска *** без *** от Мара Общата вее, има ли такива ентусиасти
8
0
 
24
 
! Отговори
niama преди 11 години
Няма ли снимков материал да сондираме пазара ;)
7
0
 
39
 
! Отговори
маргарита пешева преди 11 години
не са плащали редовно и резултата е ясен обиск утре ще ги пуснат срещупредупредителен протокол
6
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цените на сексуслугите варирали между 500 и 1000 лв. в зависимост от предлаганите екстри, уточняват от МВР.И ква е тая простотия бе? Кой луд ше даде 500 или 1000 лв? Тва куките,са най тъпите парчета.1 час върви 60 лв....при средна жена на външен вид.......ако е манекенка 100-120 лв.....и вече в 2-та случая си доплащаш екстрите...ако искаш примерно *** без презерватив....Тея хора,на коя планета са живели??
5
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То това е ясно на всички...манекенките са ***...По-известните са просто комапньонки на по-високо ниво, като Наоми Кембъл например. Такива като нашите са на по-ниските стъпала и съответно не са известни на широката аудитория...нищо ново. В цял свят манекенките така заработват, а ако имат късмет като понатрупат известност се кротват до някой чичко-паричко
4
8
 
22
 
! Отговори
БАБА ВИ преди 11 години
АМИ ОЖЕНЕТЕ СЕ - У ДОМА Е БЕЗ ПАРИ + СЛУГИНСКИ И ГОТВАРСКИ ЕКСТРИ !!!
3
2
 
35
 
! Отговори
стилно преди 11 години
Мераклийките за мЪникиенки и актриси нема се свършат. Колко такива пачи познавам, все искат да станат извиестни и да работат у телевизията.
2
1
 
79
 
! Отговори
Възмутен преди 11 години
Дянков вдигай запалтите куче мръсно! Гледай цените вече са станали по 1000лв за услуги с "екстри"!!! Това живот ли е те питам!?
1
1
 
35
 
! Отговори
баффф преди 11 години
500-1000 - скъъъъпоооо бееееее