МВР правело коледно почистване на крими структурите

Синът на известен бизнесмен е закопчан при акция, разкри Цветанов
Обновена: 12 дек 2012 20:44 | 12 дек 2012 20:44,
53
МВР правело коледно почистване на крими структурите
Цветан Цветанов. Снимка: архив БТА

МВР прави коледно прочистване на криминалните структури и затова се провеждат постоянно спецакции, стана ясно от изказването на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в Пловдив. В последните дни органите на реда проведоха серия от операции, сред които ”Шок-2” и ”Захарно петле”.

Цветанов допълни, че при операцията "Захарно петле" има интересни имена, "особено на сина на известен бизнесмен, който е бил част от схемата".

Днес  Специализираната прокуратура днес повдигна обвинения срещу трима задържани при въпросната акция - Симеон Танев, Добрин Добрев и Веселин Ранчев. При нея беше разбита организирана престъпна група, създадена с цел да извършва престъпления срещу данъчната система.

От пресцентъра на прокуратурата обясниха, че предстои установяване и повдигане на обвинения и на други участници в групата, включително и на ръководителя на престъпната структура, за който е установено, че се намира извън страната.

По думите на Цветанов при операция ”Шок-2” Пловдив се е очертал очерта като част от една добре организирана международна група, която източва средства на гражданите в Европейския съюз с фалшиви кредитни карти от банкомати.

Вътрешният министър акцентира върху името и на друг задържан при спецакциите от последните дни – Тотко Поршето. Според Цветанов той е много силен субект в организираната престъпност и дълго време е бил закрилян от представители на институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А сега разбрах ше почистват арестите и затворите от бандити.Справка-Алексей Петров.
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бухахахахах
44
0
 
0
 
! Отговори
Пепи преди 11 години
На кой му пука !!!!
43
1
 
4
 
! Отговори
икономист преди 11 години
И каква стана тя , всички спонсори на БСП-ДС в кауша. Ами сега..а..а Като ни накарат да си платим и референдума и то няма да останат пари за изборите.
42
0
 
1
 
! Отговори
NIKI DOBRI4 преди 11 години
a we cecko stiga si vdigal 6um za ni6to we skrii se ot efira 4e ne te ponasqm nito tebe nito tvoq 6ef boiko tikvata
41
5
 
6
 
! Отговори
я да видим преди 11 години
Представете си следната картинка, абсолютно всички полицаи и военни застанат зад интересите на народа? какво става? Какво ще прави боко и цялата му престъпна организация? ще ходат да се крият по пещерите или някои острови... Те в близкия изток знаят как става, само че там се опълчват срещу истински и жестоки лидери, а тук имаме един гологлав генерал рабак.. заспал е народа, заспал е.. ся ше чукнат на вратата за държавна измяна.. агхахаха. Всеки който е ощетил българския народ, децата да му умрат
40
3
 
5
 
! Отговори
--- преди 11 години
Добри и полезни мероприятия са направени от МВР.Надяваме се и през следващата година да са повече.
39
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕГАТИ ИЗРАЗА- ПРОЧИСТВАМЕ. ЩО НЕ ВЗЕМЕШДА СЕ ОЧИСТИШ.ОТ 3,6ГОДИНИ ЧИСТИШ,ОПЕРИРАШ,ПРОФИЛАКТИРАШ,ПРЕСИЧЕЩ И ГРОМИЩ ВСЯКАКВА ПРЕТЪПНОСТ И ВСЕ ОЩЕ ОСТАВА.Е ТАКОВА ЧУДО У НАС НЕ БЕ СЛУЧИЛО.ПРЕДИШНШТЕ ПОНЕ НЕ ГОВОРИХА,НИЩО НЕ ПРАВИХА,СТОЯХМЕ НА ЕДНО СЪЩО НИВО,А СЕГА СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО БОРБА ,РЕЗУЛТАТА МИНУС.ХВАЛБИ ,ДАЖЕ И ШЕНГЕН ГО НЯМА! БРАВО НА ВИЦЕТО ,КОЙТО МОЖЕ И МИНПРЕД ДА БЪДЕ,РОКАДО СПОРЕД ББ И ПУТИНСКА РУША. Е ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ НА ШЕСТАК ОТ НАЙ-ДОЛНАТА КАТЕГОРИЯ ОР-ТВЪРДОГЛАВ ТАЛИБАН.
38
5
 
12
 
! Отговори
9689 преди 11 години
Кога този на снимката ще прочисти себе си и крадливата върхушка на ГЕРБ начело с мутрата.
37
3
 
15
 
! Отговори
Съдия преди 11 години
До прокурор 39 Да, прав си, че това правителство "прави нещо" за разчистване на крими контингента - разчиства конкуренцията, непослушковците, разни дребни риби, дето са се взели на сериозно и не се отчитат редовно на бачката Бойко или на гения Цв. Цв.. Пък такива "прочистващи действия" очевидно имат поливалентен ефект:1.Показват на всички заинтересовани кой е машиниста;2.Създават впечатление, че някой се "бори" с организираната престъпност;3.Мотивират разни "прокурори" да заработят някой лев...
36
0
 
11
 
! Отговори
ттт преди 11 години
"почистване на крими структурите"Който не е достатъчно крими - вън!
35
37
 
34
 
! Отговори
прокурор преди 11 години
Най после имаме правителство , което прави нещо реално в борбата с крими-контингента. Предишния Р.Петков ходеше на гости при братя Галеви за да си получи рушвета за Коледа, а след това носеше и на Станишко. Това е най доброто правителство от 20 години насам. Бог да поживи Б.Борисов и ГЕРБ още дълго да управляват.
34
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Печена тиква със захар!
33
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко що е член на гЕРБ и всичко предложено от него е КОРУМПИРАНО НЕКОМПЕТЕНТНО обикновено без диплома или нужната квалификация НАГЛО КРАДЛИВО ЛЪЖЛИВО ПРОСТО
32
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ceco ne bil mutra, moje da e vsekakav, no ne e bil mutra, nito e tepal mutra, no a na bas 4e pri parvi signal ot novata roda na minutata ste arestuva Bucata, ste provede impichmanda srestu Roskata i ste izrita ot scenata Vasa Vazelina. posle ste ni stri s lopatite da postroime Belene, dva-tri mosta na Dunava, Marica i Iskaro..tova moje edinstvenno Ceco - i da ne go zabraviame
31
12
 
28
 
! Отговори
Българан преди 11 години
Ето защо се "арестуват" - по - скоро отвличат децата на известни бизнесмени:"Ганчев се е оплакал на Маджо, че с операцията, която МВР проведе срещу него и сина му Данаил, определени властови кръгове искат грубо да му изземат търговията със сладкия продукт и да го предоставят в ръцете на техни приближени бизнесмени."
30
9
 
28
 
! Отговори
Българан преди 11 години
"особено на сина на известен бизнесмен, който е бил част от схемата".Чиста проба рекет! Помните ли че сина на Гриша Ганчев беше арестуван, впоследствие Гриша Ганчев обяви че разпродава бизнеса си....не стана ясно кой го купи и за колко, но сина му беше освободен делото му се запроточи до безкрайност и някой приближен до ББ и Цв Цв пое захарния монопол в държавицата ни плюс разни други апепитни парчета от бизнеса на Ганчев!
29
10
 
27
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
който не плаща на тиквата го очаква операция с
28
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов, кога ще арестуваш някой истински бандит? Стига удряхте по конкуренцията!
27
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"МВР правело коледно почистване на крими структурите" Защо тогава Цецо и Боко са на свобода?