Катастрофа с жертва заради дупка на пътното платно

За да избегне трапа, кола се натресе челно в автобус
Обновена: 8 яну 2013 10:52 | 8 яну 2013 10:36,
85
Катастрофа с жертва заради дупка на пътното платно
Снимка: Impact Press Group

Жена загина при тежка катастрофа край Варна тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в крайморския град.

Инцидентът е станал около 7:00 часа на крайезерния път от Варна към село Езерово. След село Казашко в посока село Езерово, на остър завой, за да избегне дупка на пътното платно, водач на лек автомобил завива рязко, навлиза в насрещното платно и се блъска челно в автобус.

В катастрофиралия автомобил са пътували три жени. Едната жена е загинала на място. Друга от пътуващите, на видима възраст около 60 години, е в тежко състояние, с опасност за живота и е настанена в шокова зала на Спешен център – Варна, предаде "Фокус". Третата пострадала, на около 50 години, е без опасност за живота и е настанена в ортопедията.

Пътят е затворен за движение на автомобили, в момента се извършва оглед на местопроизшествието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 39Заради подобно мислене като твоето, сме били под турско робсто 500г. 1во Варна като град и община няма НИЩО общо с тази трагедия. Катастрофата е станала в община Белослав, а пътя е от републиканската пътна мрежа. Варна определено се упрявлява трагично в момента, но твоята ограниченост те спира да видиш истинската картинка. Много ми е интересно какво ще каже министърката на РРБ и как точно 3ката ще станат виновни за състоянието на този път!
53
0
 
23
 
! Отговори
До Борислав преди 11 години
В развитите страни е възможно да има някоя и друга дупка, но не и такива, които застрашават безопасността на движението!!! Ако бяхме Германия или Франция, щяха моментално да затворят половината републикански и общински пътища за основен ремонт и нито кмета, нито премиера, нито президента нямаше да дремнат или да получат заплата, преди да се запълни и последната опасна дупка в България! Ако пък откажат, цяла София щеше да се вдигне и да ги заведе да запълват дупките лично! За съжаление тук е БГ..
52
0
 
23
 
! Отговори
Борислав преди 11 години
Моите съболезнования!Аз съм на мнение,че и в развитите страни дупки по пътищата има.Разликата е там, че хората в тези страни могат да си позволят ремонтите след това.Тук хората загиват по пътищата с цел да си спестят ремонта който не могат да поемат.Жалко..
51
0
 
30
 
! Отговори
Народен съд преди 11 години
Осъждам община Варна, кмета на община Варна и областния управител да платят кръвнина на семейството на загиналата в размер на 1 500 000 български лева. Също така ги осъждам да положват общественополезен труд - асфалтополагане върху пътните участъци, нуждаещи се от ремонт и запълване на дупките по всички общински и национални пътища на територията на община Варна!
50
1
 
10
 
! Отговори
KOM6IATA преди 11 години
Prez 2000 godina biah tam v BG s kola (Toyota Corolla). i kakto znaem , yapontsite praviat mnogo ka4estveni koli , nali. O6te tretiat den vliazoh v edna goliama dupka po patiat Aitos-6umen. Vse o6te ne zabraviam dumite na maistora: ''KOM6U , I DA KARA6 TANK TUK V NA6ATA DARJAVA , PAK 6TE DOIDE6 TUK PRI MEN , NA REMONT'' :))
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ami davaite da se sabirame pred obshinata da izritame tezi bokluci...za poreden pat umirat hora, mamka im mrasna prodajna ! Na tqh ne im puka za horata, nito na Boiko,nito na kmeta ,nito na tapite Timadjii- tva sa vse hora deto sa navarzani i sa gadove, da gi izchistim..pone trqbva da se saberem pred obshtinata i da pokajem che ne ni puka ot tqh.
48
0
 
24
 
! Отговори
чвор преди 11 години
Поредни жертви на пътя (казвам жертви,защото и втората жена е починала) поради некачествени пътища.Давайте да се събираме и да ги изринем всичките,че оправия няма тук!Писна ми от черни хроники!
47
2
 
29
 
! Отговори
М преди 11 години
Геноцидът спрямо българите в тази фалшива държава е на пълна пара и под всякаква форма.
46
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов вместо да прати ДАНС в община Варна,те си платиха и си откупиха греховете пред него, но не пред хората.Лятото преди да дойде в града,часове преди престигането му,асвалтираха дупките по трасето където щеше да мине.Какъв е резултатът от самозалъгването ни,което продължава цял живот-НЕВИННИ ЧОВЕШКИ ЖЕРТВИ !
45
0
 
23
 
! Отговори
$ преди 11 години
Ей , ЗАСПАЛИ ВАРНЕНЦИ ! Не ви ли писна ? От години в града не се прави нищо, и той потъва все по надълбоко.Стига сме си чесали езиците по форумите! Давайте да се събираме пред общината,и да измитаме тази долна и крадлива ***!
44
0
 
42
 
! Отговори
Неделя преди 11 години
Дупките по улиците са предпоставки за ПТП. Полицията трябва да глобява общините за всяка неоправена в определен период.
43
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко що е член на гЕРБ и всичко предложено от него е КОРУМПИРАНО НЕКОМПЕТЕНТНО обикновено без диплома или нужната квалификация НАГЛО КРАДЛИВО ЛЪЖЛИВО ПРОСТО
42
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
46ти инцидента е станал заради "асфалтиран" път.То не стига само да се хвалиш,че правиш пътища а трябва наистина да ги правиш.
41
9
 
11
 
! Отговори
Мене преди 11 години
Не бе, те хората не ядат асвалт!!! Не искаме асвалтирани пътища,искаме дупкииииии
40
11
 
11
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
26ти е казал много точно - общината е виновна за дупката, но за инцидента е виновен водача и само водача.
39
1
 
27
 
! Отговори
Вие сте луди преди 11 години
Кмета ли бил виновен, Б.Б. ли, министъра на регионалното развитие ли няма значение! ЧОВЕК Е УМРЯЛ! Безумно е кмета да си измива ръцете "пътя е реупбликански", няма да запълним дупките, нека хората да се убиват на него. Къде отиде човешината?! Защо кмета допуска на територията на общината да има опасни пътища, неремонтирани от времето на тяхното построяване?!?
38
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За съжаление още по-зле става с всеки изминал ден....................
37
0
 
12
 
! Отговори
аз имам преди 11 години
въпрос към кметовете на всички големи градове... От незапомнени времена вече съществува ей това "космическо" средство: farm7.staticflickr/6017/5984833148_587d081a92_b.jpg Та въпроса ми е колко давате на мързеливите *** с пакети сол в ръката и дървени лопати за една зима и колко по-бързи са от подобна машинка!? Или трябва да храним бай *** по всевъзможни начини!?
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мсл
35
1
 
9
 
! Отговори
до 37 преди 11 години
Пътя и кмета нямат нищо общо -Държавата.Въпроса ти е варненските ни неволи дали стигат до шопските помещици или тоя регион е някаква губерния.1300.. за такова мислене сме се отделили.