Баретата е в тежко шоково състояние, изгубил много кръв

Има увреждания на органи в корема и на крайниците
Обновена: 29 яну 2013 22:14 | 29 яну 2013 18:02,
343
Баретата е в тежко шоково състояние, изгубил много кръв
Баретата беше прострелян пред Съдебната палата. Снимка: БТА

Златомир Иванов–Златко Баретата е в тежко шоково състояние вследствие на кръвозагуба. Това обяви пред журналисти хирургът  д-р Стоян Сопотенски от „Пирогов“.

Баретата беше подложен на четиричасова операция, след като беше прострелян тази сутрин пред Съдебната палата. Ранен беше и неговият гард, който обаче е без опасност за живота. Баретата беше приет в „Пирогов“ с четири огнестрелни рани.

Той нямал куршуми в корема, но има увреждания на тънкото черво, дебелото черво, пикочния мехур, както и кръв в корема.

Още по темата
Златомир Иванов имал увреждания и на крайниците. В момента травматолозите ги оперират, съобщи още д-р Сопотенски.

Стрелбата срещу Баретата стана тази сутрин около 9.30 часа на входа на Съдебната палата в София.
По него вероятно е стреляно с малокалибрена пушка с оптически мерник от сградата отсреща, в която беше запален и апартамент на последния етаж.

13 гилзи са били преброени от СДВР пред сградата на Съдебната палата. Вероятно те са от изстрелите, които е произвел и гардът на Баретата – Атанас Станков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


343
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
1
 
23
 
! Отговори
Станчо преди 11 години
Язък за доброто момче това е страхотна загуба за България и гражданите и
143
1
 
2
 
! Отговори
BUMER преди 11 години
С
142
4
 
9
 
! Отговори
Samo minavam преди 11 години
Партията огладня и почна да си урежда сметките,по стар комунистически терк.Впрочем няма да убият боса,защото с него си заминават и банковите сметки,това му е гаранцията за живота.
141
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Баретата хм аз не схванах как може човек от спортното да има от космоса 100 завода и фирмички.Някакви много луди неща ставаха първите години на демокрацията и следващите 40 ще им събираме последствията.
140
7
 
14
 
! Отговори
BUMER преди 11 години
Безилна държава и тиквена управа.Опит за убийство пред съдебната палата да не забравяме и пресконференцията в НДК! Kой век живеем? Каде е ЦВВВ оставка.
139
5
 
21
 
! Отговори
маргарит преди 11 години
Къде живея аз, в Чикаго ли през 1930 година или 2013 година в България ? Обири , убийства, контрабанда... Държавата е на ръба на пропастта.
138
4
 
16
 
! Отговори
Прикрит преди 11 години
Абе как не е мутренска държава. Като на филм се развива всичко. Много трафик минава през наща родина и сега вече някои друг трябва да води показното мутренско хоро. А и нали Бойко се провали на референдума тъй че трябва сега да се вдигне няква пушилка за да скрие срамът. Всичко е една ИГРА, просто пешките са по-големи и ходовете по-грандиозни...
137
1
 
2
 
! Отговори
Freedom преди 11 години
До Баш Майстора твърде ограничено и м/у другото завършека на моята мисли се отнася точно за хора като тебе....и накрая не използувай този ник ,тъй като човека ,който го използуваше в неговият филм,няма да бъде впечатлен....RIP за него
136
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей и тия от БСП са гледали Кръстника и решиха да снимат филм със Златко.Това е удар срещу българските криминални сериали.Нека всички филмови интелектиуалци както протестираха срещу Митко Пайнера сега да протестират срещу новите филмови звезди Доган и Златко
135
3
 
22
 
! Отговори
Баш Майстора преди 11 години
До Анонимен 164Образ, гръмнали са бандит и престъпник. Това ако не заслужава бутилка вино ....За политик - банкет давам!
134
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПочнА се! Другарите комунисти в действие!Много са дОбри, бе! И това е като СПИН-а - предава се по наследство.
133
1
 
8
 
! Отговори
юри галев преди 11 години
ще дойдеш ,къде ще ходиш да не дойдеш .са видим
132
3
 
28
 
! Отговори
пффф преди 11 години
Доган...Баретата....дреме ми на шалчето! Държавата загива,вие за *** сте се загрижили!
131
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Майоре, пий си домашнярката, яж си туршийката, довечера удари дебелата жена( може и да я набиеш, ако си на кеф ), надуй малко Планета в панелката, къв Брюксел, кво шампанско.
130
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз не разбрах евнух ли е трябвало да го направят или да го убият?
129
1
 
22
 
! Отговори
обратна тяга преди 11 години
Защо държавата хвърля толково енергия и сили само за да спаси един закоравял бандит?Ако беше обикновен човек дали щеше да се подходи по същият начин от страна на държавата???
128
1
 
10
 
! Отговори
Баш Майстора преди 11 години
Този "снайперист" ако бе употребявал въздушна пушка, щеше да има далеч по-добри резултати.Защо ли днешното покушение ми прилича на пиесата "Куршум за Доган, Барета и компания......ама друг път"- 2-ри сезон.
127
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
айде БСП откриха предизборната си кампания.да видиме колко убийства ще натрупат до изборите.сега ще почнат с глупостите -мутренска държава и т.н.тия номера вече и децата ги знаят
126
3
 
12
 
! Отговори
Freedom преди 11 години
16 15 ОтговориАнонименпреди 4 часаНаближават избори и братята социалисти (комунисти) започнаха да се събуждат и да подклаждат огъня и смятам ,така ще е да изборите ,докато отново ги загубят.....тази година искам да наблегна и да кажа на всеки един съгласен с мене,очаквайте почти всеки ден,нещо нередно в държавата,все пак те само това могат....да работят против родината си и да малтретират ограниченото ни все още население....
125
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, повечето казват - нека се избиват. Но, това не е изхода на едно общество ако е с претенции за цивилизованост. Тук по-долу има мнения, че и Костов бил виновен. Странно съждение.Много е лошо, когато не са те възпитали и образовали, и си почнал да набеждаваш някой по-умен и образован от теб, и изпитваш гняв от собствената си безнравственост.