Трима обесени за денонощие във Варненско

Сред тях и майка на 3-месечни близначета
5 мар 2013 16:43,
247
Трима обесени за денонощие във Варненско
Снимка: архив, БулФото

18-годишна майка на близнаци сложила край на живота си в нощта срещу 5 март, съобщиха от варненската полиция. Още двама души са се самоубили по същото време на територията на региона, като и тримата са прекратили земния си път, увисвайки на въже.

Младата жена била открита мъртва от съпруга си в семейната им къща в село Игнатиево. Семейството, което е от ромски произход, живеело там с двете си 3-месечни бебета.

Мъжът се натъкнал на ужасяващата гледка около 20 часа, когато се прибрал в дома си. Изпаднал в шок и започнал да хвърля и троши наоколо. Той бил откаран в болницата с наранявания, където лекарите му оказали помощ.

Няколко часа по-късно на тел.112 бил получен сигнал за обесен мъж на ул. „Антон Неделчев“. 60-годишният човек бил открит от свои близки в жилището си. Те предполагат,че е посегнал на живота си от отчаяние, тъй като страдал от тежко заболяване.

Третият случай е от днес. Отново обесен е бил открит в гаража си в Аксаково 29-годишен мъж. Предполага се, че финансови трудности са предизвикали фаталната му стъпка. И трите случая се разследват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още по темата: обесванеВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
0
 
0
 
! Отговори
мето преди 11 години
Боже, боже, и това доживях, ром да се самоубие.Че то е равносилно на самозапалване, бе хора.
201
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мутрите от ГЕРБ, а комунистите, които от 1944 г. планирано ни вкарват в ямата! И нямаотърваване, тъй да знаете. Абе, то има, ама...
200
0
 
1
 
! Отговори
vesko преди 11 години
Мнооооооого сме кротки.
199
0
 
3
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
Хора не се отчайвайте, единия е бил психично болен а жената с децата Всяка нормална майка първо трябва да мисли за децата си после за себе си.То не е номера да ги родиш, номера е да си направиш сметката да ги отгледаш.И какво обесила се е две тримесечни деца оставила след себе си.Това трябваше да го направи преди да роди децата
198
3
 
3
 
! Отговори
ДО КЪДЕ преди 11 години
ни докараха мутрите от ГЕРБ !!!!!!!!
197
0
 
14
 
! Отговори
Eva преди 11 години
Народа съвсем се ошашави.Едни си чекнат задниците по разни острови, сафарита и т.н. с частни самолети, други се бесят, самозапалват, избиват защото не могат да си купят хляб. До къде ни докараха...акъла не ми го побира.Политиците ни все по-зле и по-зле подготвени.Държавата мачка народа си, няма никакви ценности, освен парите и властта.Жалка картинка сме.Някога казвах,Бог да ни пази, но той...май ни забрави.
196
1
 
17
 
! Отговори
МИМ преди 11 години
*** са спонсорите на ГРОБ и Боко и каквото те решат това се случва във феодална Варна и Булгария. Ако мислите, че протестите и самоубииствата ги притесняват се лъжете!
195
0
 
17
 
! Отговори
ГЕРБ преди 11 години
Хората протестират и се самоубиват, а *** пазаруват!Хемус ер е собственост на Бългериан еъруейз груп, чийто едноличен собственик е Химимпорт на групировката ***.Правителството в оставка ще продаде без търг малко над 160 декара в местността Летищен комплекс София на авиокомпанията Хемус ер. Това решение взе кабинетът на заседанието си в петък. В съобщението на правителствената пресслужба обаче не се споменава цена тя ще бъде определена чрез пряко договаряне, се казва в информацията.
194
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** убива, но никога не се самоубива !Съинявам се да е самоубийство !Таткото ще прибира парите од държавата като самотен родител, майка му ще гледа бебетата а той ще потърси друга да му роди още 2
193
6
 
2
 
! Отговори
ANONIMEN преди 11 години
I AZ IMAM FINANSOVI PROBLEMI ,NO NE BIH POSEGNAL NA JIVOTA SI.4OVEK TRQBVA DA SE ERB ILBORI.NAMRIH NA4IN I DOIDOH V ISPANIA V NAI GOLQMATA KRIZA,DEN I NO6 Y4IH EZIKA ,ZA DA SI NAMERQ RABOTA .KATO SI VARNA ZAEMITE 6E SE VARNA PRI SEMEISTVOTO SI.TAKA ,4E MOLQ VI NE KAZVAITE ,4E NQKOI IM E VINOVEN .SAMOYBIICITE PO PRINCIP IMAT PROBLEMI PSIHI4ESKI.NORMALNO MISLE6 I YPORIT 4OVEK ,NE BI PRI4INIL TOVA NA SEMEISTVOTO SI.OBIKNOVENNO POSQGAT NA JIVOTA SI TAKA NARE4ENITE TIHI I STRANNI HORA .NAY4NO DOKAZAN
192
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
лабилна психика и наследствена обремененост ... А вярно ли е, че си е носил пожарогасител в раницата?
191
9
 
7
 
! Отговори
вива демократика преди 11 години
с Герб всеки ден към просветлението ! искаме си бащицата !
190
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нема кой да ги храни
189
0
 
21
 
! Отговори
:( преди 11 години
хората са се отчаяли
188
0
 
15
 
! Отговори
:( преди 11 години
кво става бе
187
11
 
1
 
! Отговори
А,а,а,а,....НЕ! преди 11 години
ГЕРБ ---ВЪЖЕНЦА НЕ ДАВА!!!Те са само "съветски" -----от БКП-за мноооого ..."наши другари"!
186
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
руснаците са виновни!путин и КГБто са организирали диверсия, за да злепоставят ГЕРБ.
185
6
 
19
 
! Отговори
Да, ДА преди 11 години
Гласувайте за ГЕРБ... въжето е с отстъпка!герберасти мутренски!
184
3
 
4
 
! Отговори
BUMER преди 11 години
До Анонимен 199 :Да ти го сложа на м***кати и то много сериозно!
183
10
 
3
 
! Отговори
ДА,ДА..... преди 11 години
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП.....МОЖЕ ПЪК "***" ДА СИ ОТИДАТ САМИ ...../.да се обидят и да си идат/ ха,ха,хаааааааа....СМЕШНИЦИ!