Трима обесени за денонощие във Варненско

Сред тях и майка на 3-месечни близначета
5 мар 2013 16:43,
247
Трима обесени за денонощие във Варненско
Снимка: архив, БулФото

18-годишна майка на близнаци сложила край на живота си в нощта срещу 5 март, съобщиха от варненската полиция. Още двама души са се самоубили по същото време на територията на региона, като и тримата са прекратили земния си път, увисвайки на въже.

Младата жена била открита мъртва от съпруга си в семейната им къща в село Игнатиево. Семейството, което е от ромски произход, живеело там с двете си 3-месечни бебета.

Мъжът се натъкнал на ужасяващата гледка около 20 часа, когато се прибрал в дома си. Изпаднал в шок и започнал да хвърля и троши наоколо. Той бил откаран в болницата с наранявания, където лекарите му оказали помощ.

Няколко часа по-късно на тел.112 бил получен сигнал за обесен мъж на ул. „Антон Неделчев“. 60-годишният човек бил открит от свои близки в жилището си. Те предполагат,че е посегнал на живота си от отчаяние, тъй като страдал от тежко заболяване.

Третият случай е от днес. Отново обесен е бил открит в гаража си в Аксаково 29-годишен мъж. Предполага се, че финансови трудности са предизвикали фаталната му стъпка. И трите случая се разследват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още по темата: обесванеВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
0
 
! Отговори
7 преди 11 години
До който и да спечели Пропускаш НДСВ,РЗС и АТАКА
161
12
 
12
 
! Отговори
хаха преди 11 години
ЧЕСТИТО НИ УПРАВЛЕНИЕ БОРИСОВСКО ИГО. Хахахаха, едно време в училище ни учеха, че руснаците ни били освободили два пъти - веднъж от турско и веднъж от фашиско иго, хахаха, скоро червените могат да добавят и трето - борисово. Много са силни на пропагандата и на масовото промиване на мозъци. Много им бръкна в интересите Бокича, ще изорат бостана да го махнат.
160
3
 
1
 
! Отговори
1 преди 11 години
Emi otedete v rusia v moskva i she razberete kade sa vi parite tova se odnasia do si4kite komonisti4eski durjavi kum rusia. Ama nali na vremeto e imalo hleb za si4ki i horata si gi obi4at dokato v amerika horata sa hodeli na muzikalni festiva i sekvi dru zabavlenie nie sme se klaniali na gleba
159
2
 
11
 
! Отговори
който и да спечели преди 11 години
следващите избори от старите наглеци, ще бъде ИЗХВЪРЛЕН. Гарантирано е! БСП си правят устата за мандат, но ще ги изметат. Същото се отнася и за ГЕРБ, ДПС, Костов, Кунева. Не знам защо, ТЪПО И УПОРИТО, нашите несменяеми политици си мислят, че и този път ще мога да излъжат българите?Защо БСП си мисли, че народът е свалил ГЕРБ, за да докара тях и защо ГЕРБ си мислят, че било 'метеж' на БСП? Ако има едно лесно, хората ще бият всички със сопи. И ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА, НИКОЙ ПОЛИТИК НЕ СЛИЗА СРЕД НАРОДА!
158
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Резултат от българо-убийствената политика на ГЕРБ и Дянков!Бряксел ни поздравява!
157
0
 
13
 
! Отговори
WIND преди 11 години
До до 159 Улицата,на която живея,я кърпиха 3 пъти за няколко години и все на едни и същи места-последния път беше през лятото на миналата година.Асфалтът вече започна да се напуква,а по краищата ,където се залива с разтопен асфалт за спойка със стария,спойката се откърти,защото я правиха ,когато падна първия сняг!Старият асфалт,който още държи е полаган през 1976 год!!!
156
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гърците си изливат гнева по протестите, а българите се самоубиват.Сбъркан народ.
155
6
 
5
 
! Отговори
да преди 11 години
Всичките медии обслужват БСП/ДПС, включително техни са социолози, политолози и всякакви други лози, които през ден са на екран и плювкат, плювкат. Такова плюене преди това не е имало никога, нито при тройната, нито при царя. Но...каквото си направи сам народът и господ не може да му го направи. Чугунена глава трудно проумява и елементарни неща.
154
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Sledvashtite na vlast da vnimavat kakvo pravqt zashtoto turpenieto na naroda e stignalo dunoto.I posle ne protesti ami besilka gi chaka.
153
3
 
17
 
! Отговори
... преди 11 години
НЕ ВИ Е СРАМ! ВИЖТЕ ДОКЪДЕ НИ ДОКАРАХТЕ! ХОРА, БЪЛГАРИ, ОТЧАЯНИ, НЕДОХРАНЕНИ, МАСОВО СЛАГАТ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ! А ВИЕ, НАХАЛНИ И ЕГОИСТИЧНИА, ХРАНИТЕ ГЪРЛАТА С ПАРИТЕ НИ.НЕ ВИ Е СРАМ. А СЕ НАРИЧАТЕ БЪЛГАРИ! ВСИЧКИ ДО ЕДИН ВЪН ОТ ВЛАСТТА, СЪД ЗА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС!
152
7
 
4
 
! Отговори
до 164 преди 11 години
Защо не коментираш твърдението, че днешното БСП търси изгода от носталгията по соца, а всъщност са крайно дясна партия на мутри и олигарси? Нищо ляво не виждам в тях, да не говорим за слагачеството им към една съседна нам държава, която ни третира като временно загубена собственост?
151
1
 
2
 
! Отговори
До Дивчо преди 11 години
Не просто телевизии, тя си наеха звезди и лица от всяко популярно поприще. Даже ако вземеш шиоуто на комиците си беше чиста креатура на властта.Това са милиарди, дали са дадени пряко или чрез договори, концесии, субсидии и прочее, това са нашите пари.Наеха ги с нашите пари за да ни лъжат.
150
7
 
5
 
! Отговори
да се трепат ,бе... преди 11 години
....аман от такива лигльовци ...на държавни помощи!ЕВАЛЛА НА *** --лъжат ,краднат и пак не се оплакват!!!!ТЯХНА ЩЕ Е БЪЛГАРИЯ!СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН ,МИ СТАВАТ ПО-СИМПАТИЧНИ!Готови са на всичко ,само и само...да оцелеят!
149
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега хората трепят себе си, но ще дойде време в което ще трепят политици.
148
6
 
14
 
! Отговори
О преди 11 години
НЕНОРМАЛНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ ПОДЛУДИХА НАЦИЯТА, ДА ГИ ИЗРИНЕМ ПО СКОРО , СТАВАТ ВСЕ ПО-ОТВРАТИТЕЛНИ И ГАДНИ.
147
2
 
3
 
! Отговори
к преди 11 години
бивш гръцки военен министърДа, и интересното е, че този министър е от социалистическата им партия. Явно социалистите навсякъде са еднакви - крадът като за световно. И ББ не е прокуратура, нито съд. Като искаш да знаеш защо няма осъдени - ходи да питаш Гл. прокурор, ВКС, ВАС, ВСС и подобни. От ЕК се скъсаха да ни критикуват съдиите, че са корумпирани, то едно си знае, едно си бае. Май някой наистина са вярвали, че ББ е Батман. И следващият протест - пред съда.
146
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На калпаво БСП Борисов му е виновно... Ама няма как да мине номера, нали вие му постлахте пътя към върха, ако не беше уникалното ви некадърно и корумпирано управление, Борисов нямаше да дойде на власт!!!
145
2
 
5
 
! Отговори
до 159 преди 11 години
Грее те, и още как, кога ти е построена къщата? Или улицата по която си караш колата?Бойко направил 300 километра магистрали, през соца са направени стотици хиляди километри пътища, и има такива дето още са по-здрави направени преди 40 години, от направени по времето на "демокрацията".През комунизма икономиката на българия беше конкурентноспособна и в много добро състояние, въпреки това не бих се върнал в комунизма, но сега сме на другата крайност.
144
1
 
6
 
! Отговори
ДИВЧО преди 11 години
До лъжа Кои медии имаш предвид?С изключение на една телевизия и2-3 вестника,всичко останало е свързано с правителството.Така,че си прав-нищо не съобщаваха досега,ама виждат ,че палачинката се обърна и бързат да се нагодят
143
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и 100% политиците злорадстват, че хората се самоубиват и едновременно се радват, че на са почнали да трепят тях..защото в испания има вече доста случаи на отчаяни хора, които влизат в банките и колят наред банкери..не сме далеко от гражданска война, дано не го преживеем..