Трима обесени за денонощие във Варненско

Сред тях и майка на 3-месечни близначета
5 мар 2013 16:43,
247
Трима обесени за денонощие във Варненско
Снимка: архив, БулФото

18-годишна майка на близнаци сложила край на живота си в нощта срещу 5 март, съобщиха от варненската полиция. Още двама души са се самоубили по същото време на територията на региона, като и тримата са прекратили земния си път, увисвайки на въже.

Младата жена била открита мъртва от съпруга си в семейната им къща в село Игнатиево. Семейството, което е от ромски произход, живеело там с двете си 3-месечни бебета.

Мъжът се натъкнал на ужасяващата гледка около 20 часа, когато се прибрал в дома си. Изпаднал в шок и започнал да хвърля и троши наоколо. Той бил откаран в болницата с наранявания, където лекарите му оказали помощ.

Няколко часа по-късно на тел.112 бил получен сигнал за обесен мъж на ул. „Антон Неделчев“. 60-годишният човек бил открит от свои близки в жилището си. Те предполагат,че е посегнал на живота си от отчаяние, тъй като страдал от тежко заболяване.

Третият случай е от днес. Отново обесен е бил открит в гаража си в Аксаково 29-годишен мъж. Предполага се, че финансови трудности са предизвикали фаталната му стъпка. И трите случая се разследват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още по темата: обесванеВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КГБ ги е убило със психотронни оръжия, за да направи мръсно на Бойко, героят наш.
141
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каквото е било построено по времето на соца, не ме грее днес! Днешното БСП е една крайно дясна партия на олигарси и мафиоти. Така че няма как да черпят изгода от миналото. А то е и двояко - строеше се, но имаше и диктатура. А и с визията на Сергей я докараха до под кривата круша.
140
1
 
8
 
! Отговори
до Христо преди 11 години
Именно защото в Гърция няма герб, вчера съобщиха че бивш гръцки военен министър е осъден на осем години затвор, конфискация на имуществото и 520 хиляди лева глоба. бойко като не е като комунистите, защо не изпълни предизборното си обещание за разследване на далаверите на предишните правителства? Защо не дочакахме осъдени от правителството на бсп, тройната коалиция, мм??!! Защото 23 години ни управляват едни и същи номен клатурчици от бкп и дкмс, които и фес ще си сложат, за да са на власт
139
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герб нямат вина ,Иван Костов е виновен!
138
0
 
10
 
! Отговори
eve1 преди 11 години
Хората се самоубиват от мизерията до,която ни докараха управниците!Не знам нали има някаква статистика за убийствата и самоубийствата през последните 23 години но ако има такава тя ще е страшна.Това е геноцид срещу собственият си народ!
137
2
 
1
 
! Отговори
ахаааа преди 11 години
2007 - варна е най-добрият град за живеене; 2013 г. - варна с най-много самоубийства на глава от населението, и то за седмица (5)..какво стои зад сухата статистика..ето пример от познат: собственик на апартамент в кв. виница (бивше село до варна) с голямо мазе (60 кв.м.); мазето е записано като склад в общината: год. данък за мазето-713 лв!! (апартаментът отделно 400 лв.); карти за градски транспорт НЯМА, студенстко намаление НЯМА; еднопосочен билет до св. университет - 4 лв; стипендии - няма!
136
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чичо Митко, този твой приятел, дето бил "супер добре" е било по-добре и той да си сложи въжето. Без бачкане, с фалшификатор и продавач на контрабандни цигари - още един боклучав *** на тази планета.
135
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не виждам колко по-зле може да стане в тази държава, честно....хората от сиромашия взеха да слагат край на жимота си
134
9
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Няма такава държава, да обявят национален траур заради някакъв *** маниак. Само ви казвам под секрет, че след такова зомбиране, обикновено следва яко стригане. И косене...
133
6
 
5
 
! Отговори
някой преди 11 години
Какво ни занимават с обесили се, самозапалили, скочили от мостове ... Какво ме интересува??? Всеки е направил своя избор, те са избрали лесният начин - горко на родителите им ...
132
5
 
7
 
! Отговори
до 146 преди 11 години
Смотльо, има стотици хиляди км построени от Тодор Живков и доден днешен не са мръднали бе ! Неблагодарни твари такива!
131
2
 
6
 
! Отговори
до Странджата преди 11 години
Господине, тука не е за душевно болни ,аре бегай куко.
130
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРП И БУДА !!!
129
9
 
2
 
! Отговори
до 140 преди 11 години
Ами нормално, пътищата издържат по-малко от сградите. Пирамидите ли са оцелели или пътищата към тях? *** комунист...
128
5
 
17
 
! Отговори
Тодор Живков преди 11 години
Това, което комунистите построихме за 45 години, сега не можете да го боядисате.
127
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
имахме работеща икономика, селско стопанство,тежко машиностроене,хранителна промишленост,обувна и какво ли още не!---------------- И какво, ЕС ли ви върза да не работите и да не произвеждате домати? Бойко ви каза да гледате офци, но не ви харесва. Това селско стопанство навремето произвеждаше, защото там бачкаха едни баби с гумени *** и надници по 2 лева.
126
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо сте спестили информацията, че са ***...
125
3
 
10
 
! Отговори
до 131-ви преди 11 години
Всички обществени сгради са построени от Тодор Живков с помоща на народа и СССР и не са мръднали десетки години. Докато сега един път като направят не може да издържи и 5 години.
124
4
 
10
 
! Отговори
До къде я докара БУД преди 11 години
То било зле ...и по зле...ама един самовлюбен ***...един пълен *** докара хората в пълно отчаяние !!!
123
2
 
8
 
! Отговори
лъжа преди 11 години
Хора докарани до отчаяние се самозапалват,скачат от балкони и мостове,бесят се или се самоубиват по друг начин-такова чудо не е билоБило е винаги, само че медиите не са го съобщавали. Сега надушиха актуалната тема и поне 2 седмици няма да се отървем от статистики. После ще отшуми.