Трима обесени за денонощие във Варненско

Сред тях и майка на 3-месечни близначета
5 мар 2013 16:43,
247
Трима обесени за денонощие във Варненско
Снимка: архив, БулФото

18-годишна майка на близнаци сложила край на живота си в нощта срещу 5 март, съобщиха от варненската полиция. Още двама души са се самоубили по същото време на територията на региона, като и тримата са прекратили земния си път, увисвайки на въже.

Младата жена била открита мъртва от съпруга си в семейната им къща в село Игнатиево. Семейството, което е от ромски произход, живеело там с двете си 3-месечни бебета.

Мъжът се натъкнал на ужасяващата гледка около 20 часа, когато се прибрал в дома си. Изпаднал в шок и започнал да хвърля и троши наоколо. Той бил откаран в болницата с наранявания, където лекарите му оказали помощ.

Няколко часа по-късно на тел.112 бил получен сигнал за обесен мъж на ул. „Антон Неделчев“. 60-годишният човек бил открит от свои близки в жилището си. Те предполагат,че е посегнал на живота си от отчаяние, тъй като страдал от тежко заболяване.

Третият случай е от днес. Отново обесен е бил открит в гаража си в Аксаково 29-годишен мъж. Предполага се, че финансови трудности са предизвикали фаталната му стъпка. И трите случая се разследват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още по темата: обесванеВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
3
 
16
 
! Отговори
до 131 преди 11 години
Каквото са построили нашите бащи и дядовци ,ние не можем само да го боядисаме,ясно ли ти е неблагодарнико!
121
10
 
8
 
! Отговори
Христо преди 11 години
Сега всички ще ме оплюят, но много хора май лесно пропускат световната обстановка. То, че ГЕРБ направи доста грешки и скандали - вярно е. Да, само че в Италия и Испания няма ГЕРБ, също така няма в Гърция, Исландия, Кипър и т.н.Айде като се критикува поне да се критикува интелигентно. Предишното правителство в условията на страхотен растеж какво толкова постигна, та плюете само ГЕРБ?Всички са виновни!!!
120
6
 
3
 
! Отговори
смешки преди 11 години
Защо са им на тях български мощности и българско производство - те си имат достатъчно и точно за това нашите не им трябват, а точно обратното - пречат им! Не ме разсмивай моля те, кои наши мошности и предприятия им пречеха на западняците, дървения компютър Правец ли, краден от Епъл на това отгоре, или неконкурентните ни и грозни стоки. Добре, че беше съюза дса ни изкупува ***. Сами си съсипахме всичко като оставихме другарите да го разпродадът и разграбят, да източат държавата.
119
5
 
6
 
! Отговори
ДИВЧО преди 11 години
Хора докарани до отчаяние се самозапалват,скачат от балкони и мостове,бесят се или се самоубиват по друг начин-такова чудо не е било!И наглите герберасти продължават да венцехвалят Бойко и Цецо,които за нищо лошо не са виновни-виновни са:Русия,Путин,КГБ,БСП,Станишев,китайците,Хари Потър,бушмените,Мечо Пух,учителят Йода.......
118
3
 
12
 
! Отговори
Браво на 129 преди 11 години
Малко хора в България разбират че ЕС ни желае само злото и нищо друго.Вижте докъде ни докараха, имахме работеща икономика, селско стопанство,тежко машиностроене,хранителна промишленост,обувна и какво ли още не! Всичко затвориха и разориха и то с умисъл, за да печелят от нас!
117
11
 
4
 
! Отговори
до славянин преди 11 години
Съжалявям, ама много сте ***, за да пишете тези глупости.От тази "успешна" епоха ни остана огромния дълг.Всичко построено с "помощта" на СССр е ***, и нищо повече...
116
1
 
11
 
! Отговори
до 119 от славянин преди 11 години
Навремето СССР ни изкупуваше цялата селскостопанска продукция която произвеждахме (а тя беше огромна), даваше ни евтин нефт и газ, а какво правят за нас ''демократите''!? Карат ни да си разрушаваме всичко построено до 1989 година - защо ли!? Защо са им на тях български мощности и българско производство - те си имат достатъчно и точно за това нашите не им трябват, а точно обратното - пречат им!
115
4
 
4
 
! Отговори
до 120 преди 11 години
Трябваше да кажеш и кой единствен се осмели да тръгне срещу мутрите, Мултигруп, рекета, застрахователния бизнес на черно, много бързо забравяте - казва се Иван Костов. Той ви свали от дърветата, където само се бяхте качили през 1990, избирайки си САМИ комунистрите на първите свободни избори. Да не припомнят, ама 400% инфлация, 3000 курс на долара, заплати по 10-20 долара, разбита банкова,данъчна система, изолация от целия развит свят. Е,и *** го намразиха, че ги спаси.***!
114
0
 
11
 
! Отговори
!!! преди 11 години
А БЕ ХОРА, СТИГА С ТОВА БСП И ГЕРБ!ЗА ВАС СВЕТА ЗАПОЧВА ОТ ЧРНОМОРИЕТО И СВЪРШВА ДО ШОПСКО.ПОНЕ ПОД ТАЗИ СТАТИЯ НЕ СПОРЕТЕ ЗА ПАРТИИ.ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ВИНОВНИ, ЗАЩОТО НИ ПРИНЕСОХА В ЖЕРТВА НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.ДРУГИ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ, А НАШИТЕ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ ИЗПЪЛНЯВАТ СРЕЩУ ОГРОМНИ ПАРИ.МАСОНСТВОТО И НОВИЯ ИМ СВЕТОВЕН РЕД СА В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО.БЪЛГАРИЯ ВЛИЗА В СМЕТКИТЕ ИМ САМО КАТО АПЕТИТНА ТЕРИТОРИЯ, БЕЗ НАРОД.
113
0
 
18
 
! Отговори
Сега е рано преди 11 години
Аз също казвам че бъдещето ни е в Русия ,Китай и Индия. Един ден ще го разберат всички.
112
3
 
5
 
! Отговори
О,оооо...."АНТИ преди 11 години
НЯМАШ ПРЕДСТАВА ,КОЛКО СИ ПРАВ-----НЕКАДЪРНИЦИТЕ ДА СЕ ХРАНЯТ САМИ , ТРЯБВА ДА УМИРАТ!!!....може и с бесене и палене........ЩОТО МОТИКАТА И ЧЕСТНИЯ ТРУД---Е МНОГО ОПАСЕН ЗА МЪРЗЕЛИВЕЦА!Ран-ът е прав!!!Мързела , убива ...ха,ха,хаааааааааааааааааа...!!!
111
4
 
8
 
! Отговори
Освободихме се малко преди 11 години
4 години наистина си беше режим и то по-жесток от тоя на Северна Корея!
110
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Последните 23 години всичко се върти около окрупняването на бизнеса на ***, навремето само Мултигруп им беше конкуренция, но Илия Павлов набързо бе отстранен. Всички политици покровителстват групировката, на тях беше раздaдeно огромно парче от икономиката на България, даже и миналия месец получиха като подарък част от летище София малко преди правителството да подаде оставка. Финансирането на дейностите им се гарантира чрез източването на двата им пенсионни фонда и лобистките закони в тази насока.
109
3
 
8
 
! Отговори
103 преди 11 години
103, Какво ти е виновен ЕС, че гласуваш за крадци и мутри, а после траеш като те стрижат? Преди 1989 бяхме малко по-добре, заради подаянията от СССР. Малкото правешко тарикатче Тошко се мазнеше на Брежнев и той ни пускаше гювеч... Андропов малко затегна кранчето, а Горбачов направо го спря. След това нещата тотално се вговниха.
108
2
 
9
 
! Отговори
Жеко преди 11 години
От 4 години насам има бунт на разводите. А щом се унищожи основната клетка която е опора на държавата , държавата рухва. А това е резултат от ниските доходи и безработицата която докараха ГЕРБ и Борисов. Надявам се един ден да отговарят пред Темида.
107
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Винаги е имало и ще има случаи на самоубийства, сега какво, всеки ден ли ще ги броим по медиите, толкова ли нямате с какво да си пълните информационните сайтове. Обливайте тоя *** народ с черни хроники всеки ден, създавайте усещане за безнадежност, пък после се чудете - какво стана. То бива, бива простотия, ама чак толкова, а на форумните луди само това им трябва, че да подхванат клишетата, дето ги има под всяка статия.
106
2
 
3
 
! Отговори
GARANTIRANO OT GERB преди 11 години
4 G GARANTIRANO OT GERB
105
7
 
1
 
! Отговори
ДА, БЕ...ХА,ХА,ХАААА преди 11 години
...ПАК , ХАМЕРИКАНЦИТЕ ВИ ВИНОВНИ , НЕКАДЪРНИЦИ КОМУНИСТИЧЕСКИ .ХА,ХА,ХАААААА...РУСНАЦИТЕ , ПОНЕ ИМАТ СУРОВИНИ И ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ .....А ,ВИЕ НЕЩАСТНИЦИ ОСВЕН ГОЛ *** И КАЛ ПО ГЪРБА ...КАКВО ИМАТЕ??!!!БЕЗРАБОТНИ ,БИЛИ....Я ГРАБВАЙТЕ МОТИКИТЕ , ЧЕ ПРОЛЕТ ИДЕ!!!НЕМА ,КОЙ ДА ВИ ХРАНИ !!!!Не вервам нато Доган-ефенди, нито Херсонския да го направи...ха,ха,хааааааааааа...ТАКА ИМА ДА СЕ РАЗХОЖДАТЕ ПО "ЦАРЯ"---чааааак , до зимата !АМА , НА ГЛАДНО ....ЩОТО "НА ГЛАДНО" ,НАЙ-ДОБРЕ СЕ МИСЛИ
104
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цинизма на герберастите няма граници! Хората били виновни, че се самоубиват! Герберасти радвайте се, че хората се самоубиват, защото другият вариант е да убиват виновниците, които са ги докарали до там! И тогава жална ви майка!
103
1
 
4
 
! Отговори
до 93 преди 11 години
аре стига с тоя е**н европейки съюз бе, докара ни до просешка тояга от това постоянно сравнение на цените с тях