Трима обесени за денонощие във Варненско

Сред тях и майка на 3-месечни близначета
5 мар 2013 16:43,
247
Трима обесени за денонощие във Варненско
Снимка: архив, БулФото

18-годишна майка на близнаци сложила край на живота си в нощта срещу 5 март, съобщиха от варненската полиция. Още двама души са се самоубили по същото време на територията на региона, като и тримата са прекратили земния си път, увисвайки на въже.

Младата жена била открита мъртва от съпруга си в семейната им къща в село Игнатиево. Семейството, което е от ромски произход, живеело там с двете си 3-месечни бебета.

Мъжът се натъкнал на ужасяващата гледка около 20 часа, когато се прибрал в дома си. Изпаднал в шок и започнал да хвърля и троши наоколо. Той бил откаран в болницата с наранявания, където лекарите му оказали помощ.

Няколко часа по-късно на тел.112 бил получен сигнал за обесен мъж на ул. „Антон Неделчев“. 60-годишният човек бил открит от свои близки в жилището си. Те предполагат,че е посегнал на живота си от отчаяние, тъй като страдал от тежко заболяване.

Третият случай е от днес. Отново обесен е бил открит в гаража си в Аксаково 29-годишен мъж. Предполага се, че финансови трудности са предизвикали фаталната му стъпка. И трите случая се разследват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още по темата: обесванеВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
3
 
24
 
! Отговори
Зорге преди 11 години
СМЪРТТА ВЛАСТВА В ДЪРЖАВАТА НА "***"!!!
181
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
GERB LI...KAKVO BE TOVA? A BORIS -OFF VE4E E V ISTORIQTA. DA SU BLIJE RANITE I DA 4AKA JOCO AMSTERDAMSKI DETO GO E RITAL I BIL.A I VZEL PARITE ZA DA GO OSVOBODI AMA...RAZMISLIL I GI PRIBRAL. ZARADI DEBELIQ METODIEV KOLKO NAROD IZSTRADA, KOLKO SEMEISTVA SE SAMOUBIHA,KOLKO FIRMI FALIRAHA...KRAI NQMAT. A MIZERIQTA NI STANA KATO BRAT I SESTRA, A BEZNADEJNOSTTA KATO VUZDUHA. DOBRE, 4E NARODA SE VDIGNA, IZMETE DEBELIQ GLIGAN I MAZNICITE KOITO MU CELUVAHA ZADNIKA!!
180
2
 
14
 
! Отговори
ДА, ДА.... преди 11 години
ГЕРБ СА ВИНОВНИ....ХА,ХА,ХАААААААААА....
179
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А га ядохте кифтетата и взимахте всичко плазмите на лизинг и заеми от банки за да сте барбалеи и вие ви беше добре а ?! Е, пито -платено..
178
19
 
2
 
! Отговори
Другарииииииииии.... преди 11 години
...не съсипвайте въжетата за пране , на жените си !Ще ви донесем въженца от "спец-наз"----"БРАТСКА ПОМОЩ"..от Русия ,другарииии...!СПЕЦИАЛНО ПОДАРЪК ОТ ДОН ***!!!КАТО ПОЧНЕ СТРОЕЖА НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ И ЕКСТРЕНО ВИ ВДИГНАТ ТОКА ---ЗА ДА ПЛАЩАТЕ "братските заеми"------ВЪЖЕНЦАТА ,СПЕШНО ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ!ЗА ВАС ---И ЗА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО ,ДРУГАРИИИИИИ....!ТЕ СА БЕЗПЛАТНИ ,ДРУГАРИИИ...ОТ ПАРТИЙНОТО И ПРОФ-СЪЮЗНО РЪКОВОДСТВО на БКП/бсп!
177
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
социалният министър със съдействието на министъра на здравеопазването и с европейска помощ ще достави здрави и сертифицирани въжета за бесене ,.евтини ,китайско производство,може и в червено и бяло, като мартеница китайско производство
176
1
 
10
 
! Отговори
Гейбераз с праз преди 11 години
Бре , изби се маТриала зарад Кики Боата.
175
1
 
31
 
! Отговори
реалист преди 11 години
Да сте чули за обесен политик? Няма , пък уж са от народа! А всички от последните 24 години са за бесилото!
174
2
 
28
 
! Отговори
®®®®®®®®® преди 11 години
Решението е съвсем просто!Като за начало минимална заплата 300 евро.След като производителността на труда в България е 45% от средно европейската, защо минималната заплата не е 45% от средноервопейската?Защото олигарсите трябва да стават милионери за месеци за сметка на мизерно заплащане на обикновените хора.Това е, което имах да кажа!
173
23
 
2
 
! Отговори
Илиан преди 11 години
Не пишете глупости - това няма нищо общо с партии, избори и други такива! Някои хора просто искат да бъдат забелязани от обществото.Затова и църквата не одобрява самоубийството, заедно с хомо проявите.
172
4
 
13
 
! Отговори
12 преди 11 години
Не знам, кой какво прави, ама се върнахме в мутренските времена, тъй като местни бизнесмени тук при нас във Варна, вече започнаха да се разправят с част от протестиращите поединично без полицията и държавата да се намесват и да ги защитят, идете и гласувайте всички пак за античовешките кадри на БКП.
171
2
 
5
 
! Отговори
Стефан Стефанов преди 11 години
Това е очакваното, за което писаха психиатрите - че след онези застрелвания преди месец ще се очаква вълна от всякакви самоубийства. Хората с лабилна психика и наследствена обремененост прещракват и извършват такива деяния. Тези случки са най-срещани в Унгария (в Европа).
170
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С тази страшна статистика ще се запомни управлението на ГЕРБ със съдействието на другите гадове от БСП,ДПС,НДСВ и цялата 23-годишна политическа клоака.
169
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ми какво има да разследвате,питайте бат ви тиква той ше ви кае.или направо ви праща да садите компиро.
168
19
 
7
 
! Отговори
бесете се ,бе,идиоти преди 11 години
....вместо да хванете мотиките и да бачкате .....ТРЪГНАЛИ ДА СЕ БЕСЯТ ,ЩОТО НЯМАЛО КОЙ ДА ГИ НАХРАНИ....Бесете се , щото от тук нататък ...нема изобщо кой да ви храни!НА ВСЕКИ РАБОТЕЩ---СЕ ПАДАТ ПО 50 ПЕНСИОНЕРИ ЗА ИЗДРЪЖКА!След още 20-години ---ще статнат 100!БАЧКАЙТЕ ---ЗА ДА НЕ СТАВАТЕ "ГЛАДиатори" ..без време!/железото за мечове --отиде на скрап,*** го взеха/
167
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко само магистрали прави и матеряла се беси..никога ГЕРБ повече!
166
3
 
28
 
! Отговори
аноним преди 11 години
Българите се самоубиват от отчаяние,че няма какво да сложат на масата и да нахранят децата си,а дебелата Искра храни кучето си със съомга.Такива си ги избираме.
165
0
 
4
 
! Отговори
до 7/182 преди 11 години
пропуснах рзс, атака и ндсв умишлено - тези пък въобще не ги броя! както и разните му социал-либерало-демократи, полузелени, оражево-виолетови и т.н..ако някой ми посочи още трима депутати от рзс, атака и ндсв освен лидерите им и дежурните говорители, може и да си струва да хабим време за тях :)
164
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
едните се самоубиват заради високото кръвно на борисов, а другите - че станишев не е премиер. що за абсурд? хората им е все тая кой е на власт, защото това не го храни, облича и топли. В нито една европейска държава няма РЕКЛАМА на бърз кредит за пенсионери, насочен към плащане на сметките за ток/вода. Разбирате ли докъде ни докараха говедата?
163
0
 
31
 
! Отговори
КАКВО СТАВА преди 11 години
ПОТРЕС. ОТЧАЯНИЕТО Е ТОЛКОВА ГОЛЯМО,СИЛИТЕ НИ СЕ СТОПЯВАТ ОТ МИЗЕРИЯТА И ЛИПСАТА НА ПЕРСПЕКТИВА.МОЛЯ ВИ,ХОРА, БЪДЕТЕ СИЛНИ, ЖИВОТЪТ Е ТОЛКОВА ЦЕНЕН,НЕ СЕ ПОГУБВАЙТЕ.ПРАВИТЕЛСТВА СЕ СМЕНЯТ,НО ЖИВОТ НЕ СЕ ВРЪЩА.