Двама загинаха в тежка катастрофа

Третият пътуващ е със счупени крайници, но в стабилно състояние
Обновена: 30 мар 2013 17:37 | 30 мар 2013 12:40,
82
Двама загинаха в тежка катастрофа
Снимка: БТА

Двама души загинаха при тежка катастрофа край русенското село Пиргово, заяви говорителят на областната полицейска дирекция Даниела Малчева, цитирана от БТА.

Сигнал за инцидента е постъпил тази сутрин към 9,40 часа. Автомобил "Рено Лагуна" - с трима млади мъже в него, е излязъл от мокрия път - на два километра от село Пиргово, и се е блъснал в дърво.

От удара са загинали шофьорът и единият от пътниците. Веднага на място са пристигнали два екипа на Спешна помощ, полицейски екипи и спасители от спасителна група към областното управление "Пожарна безопасност и защита на населението".

Наложило се е с техника да бъде изваден пострадалият мъж, който е бил заклещен в силно намачканата кола.

"Той е откаран в русенската болница със счупени крайници. Състоянието му е стабилно", каза директорът на Спешна помощ д-р Пенка Бахчеванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
3
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
нормален завършек на един камикадзе, а по добре ли щеше да бъде в насрещтно движещт се автомобил с невинни хора, хайде стига сте ревали, естественият подбор работи.
70
1
 
4
 
! Отговори
-10 преди 11 години
Алооо, Цецко, да турим ли по още един чифт фарове и да ги светнем и тях? Че да ни виждат дърветата по-добре?
69
2
 
3
 
! Отговори
адриана - хуйййййййй преди 11 години
Вижте 13годишно кара лека кола
68
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
научи се да пишеш грамотно после коментирай
67
3
 
28
 
! Отговори
друг Иван преди 11 години
Работата ми е свързана с четене протоколите на КАТ, а там над 95% от ударите в дърво са по вина на самокатастрофирал водач. Не дървото удря водача, а той него. Твърдо съм на мнение, че който е добър водач, ако има техн.неизправност и поради това катастрофира, то ще е с леки повреди по колата. Тежките удари и ПТП са на некадърните водачи. А дърветата около пътищата от по-нисък клас го очертават и защитават от навят сняг, слънце и дават настроение на водача. Там където може нека да си има дървета.
66
10
 
5
 
! Отговори
Иван преди 11 години
До до 58 Така наречените от теб (***) са необразовани .Едно различава животните от хората,КНИГИТЕ.Без тях и ние бихме били животно. От това което пишеш разбирам че и ти си се запътил на там,наричаш едно човешко същество (***) и го дамгосваш. А се сърдиш че те наричам роб . Тези хора са нарочно деинтегрирани и те нямат избор. Не знам дали знаеш но *** са от Индия. А там има много Умни хора и толерантноста към природа и животна е По голяма на на много Бели хора
65
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АДРИАНА - ВАДИСЛАОВО бао ани само така
64
1
 
3
 
! Отговори
АДРИАНА - ВАДИСЛАОВО преди 11 години
Каква етази държава бе хора СИЧКИ КРЪДАТ
63
0
 
5
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Но наистина спирам защото не си дорасъл още.Мъдроста ти е непонятнакато понятие и каквото и да ти кажа ще го превърнеш в помия. Когато постигнеш хармония с себе си и с хората които те обграждат и стигнеш до там че да се отречеш от себе си за общо благо и просветление тогава ще има смисъл да се говори с теб. До тогава си едно елементарно човешко създание клонящо към животно,но не непременно.Защото и животните страдат изпитват състрадание и се грижат за други животни.
62
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Ванко..правилно братче..спри да се занимаваш с пубери..с жълто по устите си..ти им обясняваш че така и така стоят нещата..а те само едно повтарят..а.*** защо така..то да е х.й да им го набиеш..но акъл няма как да им го дадеш..остави ги дечурлигите..има да се блъскат с тия мозъчета
61
4
 
2
 
! Отговори
Иване,Иване преди 11 години
Щял да повежда хората,хахаха
60
3
 
5
 
! Отговори
до 53 преди 11 години
Тоя Пламен вместо да се пали така и така решил да умира, да беше взел някой депутат със себе си като го разстреля на жълтите павета. Само че горкото момче не е прозряло истината за саможертвата. Сега просто си остана в хрониките че изгорял там някъде във моя град Варна.
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
каква етази държава бе хора
58
0
 
4
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Каква беше ли !! Ти не можеш да намериш отговора нали !За да го намериш и да го разбереш трябва да си стигнал на доста високо интелектоално и духовно ниво на човешкото си развитие. В което парите,лъжата ,лицемерието,злобата,покварата и други подобни низости са част от ежедневието ти от обкръжението ти и системата се придържа тази структора. Ти не виждаш изход,нямаш средства да живееш в затворен конплекс децата ти да учат в добри очилища стигаш до там че не виждаш изход. И правиш това
57
2
 
3
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
Не бе, Ванко от КГБ съм.
56
5
 
1
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
Ванкооо, Ванкоооо...бисера дето се самозапали някакъв си и ми го даваш за саможертва и кауза, можеш да си го навреш отзад. Това мога да те посъветвам, изпростелий човече.
55
5
 
5
 
! Отговори
до 53 преди 11 години
Че когато си бачкал УЖ в чужбина , България да не би да е процъфтявала за да е нямала нужда от твоята работна физически и умствена сила???!))) Пак питам..коя беше саможертвата на Пламен? В какво се изрази освен че очерни родителите и близките си?
54
0
 
6
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Спирам да ти пиша,защото си или провокатор работещ за Държавна сигурност което е много вероятно или промит мозък с жълто около устата. Живеи си в мизерния си и жалък живот и продължаи да си роб. С слуги и *** няма какво да говоря.Има една мъдра приказка в Библията не даваи бисери на свинята,тя не може да ги оцени !!!
53
1
 
8
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Така че когато ти си готов да загърбиш себе си и да се обречеш на Държавата и Народа си ела ми е обади. За твое сведение аз не бих се самозапалил но бих излязал и бих повел хората. Има вероятност да ме убият но аз бих поел този риск. Пламен се запали да да зирази своето несъгласие и умря в стращни мъки. Ако един ден видя че хората заслужават това или аз или други като мен които биха се жертвали несъмнено ще поведат народа. Но не като тези смешници с уууу долу,граждани, и тази маниполация
52
8
 
1
 
! Отговори
до 50 преди 11 години
Ванко, ти ще ни избавиш от икономическия ГНЕТ наложен ни от управляващите. ПОмогни ни, Ванко. ПОмогни на милата си Родина като бачкаш тук, а не навън.Забележка: В Карлуково има ли свободни легла за този???