ФБР и ГДБОП спряха три сайта с тв програми за САЩ

Спрeни са bgsreshta.com, triotelevision.com и www.djtacho.com
30 май 2013 17:08,
5
ФБР и ГДБОП спряха три сайта с тв програми за САЩ
Снимка: Булфото

Родната ГДБОП и Американското Федерално бюро за разследвания (ФБР) прекратиха дейността и достъпа до три сайта, предоставяли нерегламентиран достъп до телевизионни програми.

В хода на съвместното разследване, продължило около четири месеца, е установено, че сайтовете http://www.bgsreshta.com, http://triotelevision.com/ и http://www.djtacho.com/ предоставят неограничен достъп до български и международни тв програми, които са защитени обекти на авторското и сродните му права.

Разследващите са доказали, че сървърите на сайтовете са на територията на САЩ.

След проверка, извършена от спецагенти на ФБР в Чикаго е установено, че са нарушени както българското, така и американското законодателство по отношение на защитата на интелектуалната собственост.

В тази връзка, със съдействието на хостинг компаниите, е преустановена незаконната дейност на трите сайта, пишат от родното МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
8
 
36
 
! Отговори
Dublin преди 10 години
Blagodaria vi dnes.bg, ce me uvedomihte za tezi polezni saitove.Da Vi priznaia, ne biah gi polzval poradi neznanie.No sega ste pocakam da si popremestiat hostinga iz sirokia sviat i ...;))P.s. hamerikata-da go D_ha...pod voda
4
8
 
40
 
! Отговори
Боби преди 10 години
В Китай има доста място и никой няма да може да им каже копче.Да живее Китай !!!
3
8
 
39
 
! Отговори
123 преди 10 години
сега ще преместят хостинга в Сингапур и готово
2
9
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бг срещата си действа и в момента...И пак не разбирам ... защо пилеят толкова много ресурси и са толкова горди, че са спрели на хора, които не могат да си плащат телевизията, докато в същото време децата и хората умират пумията, която продават на улицата и никой не прави нищо по този въпрос?
1
11
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, големи юнаци!