САС заседава за екстрадицията на Гергана Червенкова

Жената може да получи 68 години затвор в САЩ
Обновена: 19 юли 2013 11:33 | 19 юли 2013 07:46, Петя Славова
54
САС заседава за екстрадицията на Гергана Червенкова
Гергана Червенкова. Снимка: Булфото

Софийският апелативен съд ще заседава днес по делото за екстрадицията на Гергана Червенкова, съобщи БНТ. Жената е подсъдима за участие в мащабна схема с онлайн продажба на лекарства.

Ако магистратите решат да я предадат на американското правосъдие, Гергана може да бъде осъдена на 68 години затвор.

Още по темата

35-годишната жена има две деца.  Тя бе арестувана през декември 2012 за съпричастност към нелегална търговия с наркотични вещества на територията на САЩ. Делото й беше отложено преди месец, заради забавяне на превода на документи от САЩ.

Жената бе пусната под парична гаранция от 1000 лева. Тогава тя сподели, че се надява процесът да е справедлив и да се намери законов начин да се откаже екстрадацията й.

 



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
чарли до тетката отк преди 10 години
още с фустаня си ходиш *** повлекано, заложен е живота на невинен български човек, а ти си плямпаш затова какво ще си рекат хамерикаците убийци и милитаристи за нас, яяяяяяяяяя оди се изпощи и не се вескай тук
47
0
 
2
 
! Отговори
Чарли преди 10 години
как така хамериканците я искат - това е българин, обвиняван от световните жандарми в нещо, което не е престъпление и какво хашият човек да опере пешкираако повярваме в новата прокурорска власт ще е сега!!!!! като покаже среден пръст на тези изедници,които скалъпват обвинение на невинен човек, защото истинският виновник си е платил
46
1
 
3
 
! Отговори
Аз казах преди 10 години
Сега за да си спаси пърдялника , тази Трътла Мърлява ще заяви под клетва че не е знаела че Баща и е спал с Майка и . С нея е свършено , ако съда я признае за виновна , то Американците света ще обърнат наопаки но тя няма да оттърве затвора . Тя има по-добри шансове ако доброволно отиде на съд , а не да чака да я осъдят задочно .
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От утре пред американското посолство да протестираме срещу АМЕРИКА за ГЕРИ. За да сме българи ,а не ***!!!
44
2
 
2
 
! Отговори
Plamen преди 10 години
От утре пред американското посолство да протестираме срещу АМЕРИКА за ГЕРИ. За да сме българи ,а не ***!!!
43
1
 
2
 
! Отговори
Plamen преди 10 години
От утре пред американското посолство да протестираме срещу АМЕРИКА за ГЕРИ. За да сме българи ,а не ***!!!
42
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 10 години
Ей, не проумяхте - лекарствата не са забранени, а се продават САМО с рецепта. Фирмата, за която гергана е работила е имала договр с аптеки, които са представили фалшиво разрешително за продажба на това лекарство - там ги надушват, затварят ги и арестуват собствениците, а във файловете им намират мейли от Гергана със статистични данни от продажбите, които е изпращала до всички аптеки, за да се сравни дали това, което е отчетено като продажби на сайта, отговаря на бройките в аптеките.
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Очи лакоми, дупе тричаво, ...като опре ейцето до гъзъ гадно става. Българските мизерници ще я дадат, това е ясно, дано децата и един ден да и простят това което им е сторила.
40
4
 
10
 
! Отговори
gandi.daow преди 10 години
ако бяхме истинска държава - главния прокурор или там някоя друга важна клечка щеше да им прати писмо на американците, че жената е Българка и не е нарушила български закон и няма да им я дадем, защото нямат право да упражняват своето законодателство в други държави... или нещо такова:) нооо, понеже сме чуждопоклонници и дупедавци най-вероято ще и поднесем главата на тепсия:(
39
2
 
5
 
! Отговори
Грета преди 10 години
Жената не е финансов статистик, а финансов мениджър, демек МОЛ - материално отговорно лице. Е, сега стигнахме до думата "отговорно".
38
3
 
5
 
! Отговори
до 38 преди 10 години
Хората не са наясно със случая- това е работа на съда да отсъди дали е виновна или не. Подробностите не се знаят, освен това което шета из медиите, но не е гаранция ,че това е всичко. Имаме повече ПР на славите и други такива
37
3
 
7
 
! Отговори
до 37 преди 10 години
К'ви схеми бе, колега? Алоооо? Много си отворен, понеже Гергана не ти е никоя, ама айде някоя роднина да е на нейно място, да те видиме тогава? Бассси братоубийствения манталитет имаме, не е истина направо? На такива като тебе пожелавам да останат с *** да живеят заедно в тая Държава, поне справедливост за такива като тебе да има, ако не за Гергана!!! :(
36
3
 
8
 
! Отговори
do stoneg преди 10 години
Много филми си гледал с тези защитени свидетели. Подгонят ли те в САЩ, дупе да ти е яко- там има закони. Доколкото разбрах, отложили са делото заради нови доказателства. само не ми е ясно как в българия все никой нищо не знае какво се случва във фирмата където работи, при положение, че е отговаряла за отдела тук. Редовният номер на всички- "не знаех, аз върших еди какво си", все сме невинни. Ако номерът минава тук с невежеството, в САЩ никой не вярва на тази песен.
35
4
 
5
 
! Отговори
до 36 преди 10 години
Абе пич, езика ли е по-важен в случая или Гергана и човешката справедливост? Питам се, защо новина за БСП/ГЕРБ бива последвана от 500 коментара, а тука само 30-тина? Какъв народ сме? Отговора ще получим, когато тръгнат да я екстрадират и летището бъде/не бъде блокирано от протестиращите? Тогава ще цъфне голата истина, кой за пари проестира и що за народ!
34
5
 
4
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Много се съмнявам че не е знаела за схемите на онези но както и да е ако пак я екстрадират поне да е хитра и да разкаже всичко за схмите и ще я направят защитен свидетел щатската прокуратура е мощна структура и хич не им дреме срещу кого тръгват да водят битки ама хич Актавис мактавис.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 9 Анонимен:Първо научете лексикология на бг език, където отдавна думите не се пишат свидетелствува, чувствува и други, а вместо това се изписват както се чуват, а именно свидетелства, чувства и т.н. Съветвам Ви след това да ползВУВАТЕ (ползвате) толкова високопарен език. QsNnnoouuU li e ua :d
32
3
 
10
 
! Отговори
гражданин на РБ преди 10 години
Ако България предаде Гергана, следващата стъпка е да спуснем знамената, да затворим вратата на историята, да хвърлим ключа и да обявим- държава България НЯМА!
31
1
 
7
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Да,сега го гледах и прочетох подробности.Ами ок.Аз не съю казал нищо против нея.Дано се оправят нещата.Ако се наложи моята подкрепа ще я има.
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много глупости пишете без да знаете. Тази жена само е водела кореспонденция и дори е била назначена в друга фирма, не тази чрез която са вършени тези престъпления. Не е имала достъп и не е откривала банкови сметки. Не е подписвала договори. Не е имало достъп до сайта. Единственото доказателство според американците е мейла, чрез който тя е превеждала и изпращала кореспонденцията и това според тях е достатъчно основание.
29
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НиколовТи гледа ли предаванията на БТВ за нея. По нейното дело няма реални доказателства а само една клетвена декларация на един американски агент. Жената е само статистик във фирмата. Тя няма никаква водеща роля в нейното управление и не участва в продажбите. Всичко е станало защото някаква аптека в Америка продава лекарство доставено от тяхната фирма без рецепта на клиент. Що се отнася до шефа и човека застана на 100% зад нея/ дадоха интервю с него в Шоуто на Слави/