САС заседава за екстрадицията на Гергана Червенкова

Жената може да получи 68 години затвор в САЩ
Обновена: 19 юли 2013 11:33 | 19 юли 2013 07:46, Петя Славова
54
САС заседава за екстрадицията на Гергана Червенкова
Гергана Червенкова. Снимка: Булфото

Софийският апелативен съд ще заседава днес по делото за екстрадицията на Гергана Червенкова, съобщи БНТ. Жената е подсъдима за участие в мащабна схема с онлайн продажба на лекарства.

Ако магистратите решат да я предадат на американското правосъдие, Гергана може да бъде осъдена на 68 години затвор.

Още по темата

35-годишната жена има две деца.  Тя бе арестувана през декември 2012 за съпричастност към нелегална търговия с наркотични вещества на територията на САЩ. Делото й беше отложено преди месец, заради забавяне на превода на документи от САЩ.

Жената бе пусната под парична гаранция от 1000 лева. Тогава тя сподели, че се надява процесът да е справедлив и да се намери законов начин да се откаже екстрадацията й.

 



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
51
 
! Отговори
аа не преди 10 години
до коментар 5Алоо, гледай Шоуто на Слави- интервюто със шефа й и тогава се обаждай антибългарско ***. Откажи се от българското си гражданство и бъди щастлив далеч от България, такив акато теб не ни трябват. Дори да е виновна ще стои в България. Това да е ясно на всички предатели. Никой не ни е питал за това споразумение между САЩ и Америка. Някой е решил че ние сме стока, животни и ни раздава с лека ръка. Тия нашите политици са предатели.
7
7
 
66
 
! Отговори
Мето преди 10 години
САЩ непрекъснато вършат престъпления на чужди територии по целия свят. Присвоили са си ролята на световен съдия. Не трябва български граждани да бъдат екстрадирани там само защото те така са решили. Я да се опитаме да осъдим американски гражданин тук за реално извършено престъпление и да видим какво ще се получи.
6
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 5: Алооо, първо вземи прочети малко и се запознай с делото после сери по форумите. Злобен ***.
5
45
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Алооо агент на *** ПОД ПРИКРИТИЕ купува ЗАБРАНЕНИ са свободна продажба медикаментиЗА 500 000! ПОЛОВИН МИЛИОН СИНТЕТИЧНА ДРОГАЗАБРАНЕНИ СА защото са състав на амфетаминиСИНТЕТИЧНА ДРОГАЗАТОВА E ПОД СТРОГ КОНТРОЛТая е глава на българсия отдел и тая е МАТЕРЯЛНО ОТГОВОРЛНО ЛИЦЕ в клон в БГ от няколко човека! Тя ако не знае нормативите и какви ги върши кой да ги знае АЛООО чистачката ли да е отговорна?Поредната мутреса а вие СТОЙТЕ И Я ЗАЩИТАВАЙТЕ! Номера и не мина нищо че е в БГОт Сидни Австр
4
12
 
33
 
! Отговори
стоил преди 10 години
който га предаде, да му изсъхнат ръцете дано !!!
3
12
 
39
 
! Отговори
иво преди 10 години
не е виновна, в смисал невинна е, няма да я дадем на гадните капиталисти янките
2
11
 
52
 
! Отговори
hidko преди 10 години
като знам колко някои съдии от САС са ***, много се притеснявам, че ще пратят жента на заточение като едното нищо. Ще отсъдят нещо от сорта на "щом има спогодба, няма какво да се мисли..." и ще я обрекат! Гледах интервю с момичето сутринта, тя няма вяра. На нея всеки и казва, че няма друг начин, защото имало спогодба! Що за лъжи за това? Вице Президента и казала така! Що за изверг е тая?! Уж е юрист. Вместо да заяви ясно, че щом няма доказателства - да го духат ония *** амер.прокурори!
1
13
 
70
 
! Отговори
левски преди 10 години
Този процес ще ни покаже колко е загрижена България за българите. И до каква степен сме слуги на САЩ. Време е да изчистим ***.