САС заседава за екстрадицията на Гергана Червенкова

Жената може да получи 68 години затвор в САЩ
Обновена: 19 юли 2013 11:33 | 19 юли 2013 07:46, Петя Славова
54
САС заседава за екстрадицията на Гергана Червенкова
Гергана Червенкова. Снимка: Булфото

Софийският апелативен съд ще заседава днес по делото за екстрадицията на Гергана Червенкова, съобщи БНТ. Жената е подсъдима за участие в мащабна схема с онлайн продажба на лекарства.

Ако магистратите решат да я предадат на американското правосъдие, Гергана може да бъде осъдена на 68 години затвор.

Още по темата

35-годишната жена има две деца.  Тя бе арестувана през декември 2012 за съпричастност към нелегална търговия с наркотични вещества на територията на САЩ. Делото й беше отложено преди месец, заради забавяне на превода на документи от САЩ.

Жената бе пусната под парична гаранция от 1000 лева. Тогава тя сподели, че се надява процесът да е справедлив и да се намери законов начин да се откаже екстрадацията й.

 



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
12
 
11
 
! Отговори
анонимна българка преди 10 години
Поредното бушонче изгърмя. Да е мислила, ама са зейнали като лами за Америка. На ви Америка - 68 години, ядене, спане, е*ане - всичко free..Кой американец си мислите, че ще наеме "***", ако не е за *** работа?
27
2
 
10
 
! Отговори
26, преди 10 години
Ходи докладвай на началника, че не те бива много в писането и умозаключенията. Особено в тия, дето изискват установяването на причинно-следствена връзка.Защото освен личното нещастие на Гери да бъде в неподходящия момент и място, подписването в този формат и съдържание на договора за екстрадиция от Тройната коалиция и прилагането му от бившия вътрешен министър, са нагледен пример и доказателство как нашенските управници НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ И НЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ПРАВАТА И ИНТЕРЕСИТЕ на БГ гражданите.
26
0
 
3
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Наостина не знам подробности.Дано все пак истината да е водеща в случая.
25
11
 
8
 
! Отговори
СТЕФКО преди 10 години
Всички мутреси на съд в САЩ и после на електрическия стол. Те си знаят защо
24
13
 
14
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Е нали ще я съдят в Америка.Ако е невинна ще я пуснат.Какво толкова.Нали искате закони и съд като Американския.Аз също мисля, че е невинна но вярвам повече на Американското разследване и съд отколкото на нашите мухлйовци.А ако е виновна?
23
1
 
6
 
! Отговори
готин преди 10 години
абе тоя ц.ц е такова *** че маиката си трака,ду.....ец голям за да се издига на горе,мачка на ляво и на дясно само и само тои и борисов да са добре,преебаха и техни хора от герб за да кажат колко са готини,ама всичко излиза рано или късно
22
6
 
25
 
! Отговори
Маги преди 10 години
Добре, че оня *** физкултурник не е на власт, че за едното потупване по рамото от партньорските служби, щеше и да я убие, ако му наредят.НЕВИННА Е! НЯМА ДА Я ДАДЕМ!
21
13
 
4
 
! Отговори
урко преди 10 години
ФЪФ АМЕРИКА , НАЩУ ГЕРГАНЧИ ША СТАНИ ЛЮБОВНИЧКА НА ЧЕРНА КАКА.!!!!!!!!!
20
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Крайно време е да престанем да слугуваме на Световния Терорист - САЩ !!!Не предавайте български граждани на *** от САЩ, нали затова си имаме държава, да ни защитава от такива юди и изедници, каквито са американците!
19
5
 
6
 
! Отговори
hmm преди 10 години
I bulgarite, koito oturvaha smurtnite prisudi v Malaiziq za trafik na droga i te ne znaeli.. I taq ne znaela.. xaxa :D zvuchi smeshno.. I tova 'az ne znaeh', mai samo u nas minava.
18
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОДКРЕПЯМ ГЕРГАНА.СТИГА УГАЖДАНЕ НА ТЕЗИ ОТ САЩ.ВЗЕЛИ СА СЕ ЗА СВЕТОВНИ ПРАВОРАЗДАВАЩИ.ПЪРВО ДА СИ ОПРАВЯТ ПРЕСТЪПНОСТТА ПРИ ТЯХ.НА ГЛУХИТЕ НИ УПРАВЛЯВАЩИ ЩЕ КАЖА - ЕТО ДО КЪДЕ ДОВЕДОХТЕ ДЕЦАТА НИ - ДА РАБОТЯТ В БЪЛГАРИЯ ЗА ЧУЖДИ ФИРМИ ПО 16 ЧАСА И ДА НЕ ПОЛУЧАВАТ АДЕКВАТТНО ЗАПЛАЩАНЕ ,НО ДЪРЖАВАТА МЪЛЧИ,ИНСПЕКЦИИТЕ ПО ТРУДА НЕ СМЕЯТ ДА ВЛЯЗАТ ТАМ НА ПРОВЕРКИ ЗАЩОТО ТЕЗИ БИЛИ ИНВЕСТИТОРИ И ЯВНО ДОБРЕ СА ГИ ПОДПЛАТИЛИ С ПАЧКИ.ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА НАПУСНАТ СТРАНАТА,НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ТОВА ИМ Е ЦЕЛТА.
17
8
 
10
 
! Отговори
да преди 10 години
Аз заминах вече, Холандия е добра. Белгия също бива.
16
27
 
26
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Не може да вършиш престъпления и да оставаш безнаказан!!!!Ама тя не знаела....то и *** дето си берат желязо не знаят,че не трябва!!Затова сме на тоя хал,не знаем кой и за какво да защитаваме.Няма значение за какъв род престъпност става въпрос,всеки трябва да спазва правилата,затова на американците нещата им се получават и Америка е блян за всеки мислещ българин!
15
31
 
26
 
! Отговори
ААаааа преди 10 години
Айде стига сте я защитавали толкова ревностно. Не виждате ли, че добре е знаела какво прави. И аз имам деца но далеч не работя в съмнителни фирми със съмнителна дейност!Не мога нито да й съчуствам, нито да я оправдавам - ясно е като бял ден, че счетоводителите са най-вече в играта и през ръцете им минават огромни суми с неизяснен характер..Всеки разумен човек преценява сам ситуацията, в която е попаднал - или му е угодна или си бие шута оттам!
14
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 10: Аз вече стягам багажа.... Тук се задушавам вече.
13
5
 
30
 
! Отговори
Ханко Брат преди 10 години
Изверга подписал т.н. спогодба да бъде публично обработен.
12
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 5ей Сидни я ходи да пасеш австралийските овце.Родоотстъпник
11
3
 
28
 
! Отговори
noone преди 10 години
До hidkoЗа съжеление в спогодбата е записано, че дори без доказателства, при искане от САЩ трябва да се екстрадира лицето и там да бъде съдено. Куцо, но факт!
10
13
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако Държавата даде Гергана на САЩ, събираме с жената и децата багажа за два дена и бягаме колкото се може по-надалече от тая Мащеха! И после се надявам всеки, който има съвест да направи същото, защото тук протести не помагат! Дано останат само *** и необрзованите след нас, така й се пада на тая Държава! :(
9
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До аа неБраво бе... "дори да е виновна ще стои в БГ..." После се жалвайте, никого не съдели в БГ. Ами вие си ги защитавате. Вместо да пратите и шефовете и, и тя да свидетелствува, те викат против американците.