Мъж нападна продавачка в столичен магазин

Жената е в болница с порезни рани, извършителят се издирва
Обновена: 3 ное 2013 08:52 | 2 ное 2013 15:26,
203
Мъж нападна продавачка в столичен магазин
Снимка: архив, Булфото

Мъж е нападнал тази нощ продавачка в магазин на столичната улица "Пиротска", съобщиха от МВР. Сигналът е подаден около 2 часа след полунощ.

На място веднага са изпратени полицейски екипи. Продавачката видяла, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го спре, при което той я нападнал.

Пострадалата 20-годишна жена е откарана в болнично заведение с порезни рани. Настанена е за лечение в стабилно състояние, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. Самоличността на нападателя е установена. Продължава издирването му.

Според майката на пострадалата Виктория нападателят е мъж от арабски произход.  Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че нападателят е чужд гражданин и към момента няма статут на бежанец. 

По думите му извършителят е взел 300 лева от оборота на магазина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още по темата: нападениепродавачка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
4
 
26
 
! Отговори
Cleo преди 10 години
А защо никой не се сети да роптае, че са оставили само 20-годишно момиче да работи през ноща в магазин в който има пари от оборот, а сигурно и алкохол и цигари??? Можеше е да е всеки наркоман ...На никой не му пука за човешкия живот и здраве в тази страна, всеки гледа само печалбата.
137
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи, зорлем нещата отиват към нашенски вариант на "Кристал нахт". Направо е безотгогворно поведение на някои хора.
136
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Меен, шапка ти свалям за определението АД за крадене на евросубсидии! Няма нещо което нашата олигархия да не може да окраде, мимикрирайки от партия в партия, от цвят на цвят и от евро на евро! Ние българският народ сме само безмълвни статисти в хорорът наречен БГ държава!
135
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всички арабски *** обратно в турция или на шлепове и в черно море
134
0
 
56
 
! Отговори
ВЪН преди 10 години
ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО. ОЩЕ Е ТОПЛО .
133
2
 
70
 
! Отговори
до Даскал Кольо преди 10 години
"Цяла Русия скочи, когато мюсюлманин уби в Москва християнско момче. А ние тука спим и чакаме да ни изколят. Ако сега не ги спрем, утре ще е късно!!!" Даскале, на територията на Русия има едно нещо- ДЪРЖАВА!Ама, на територията на България такова нещо НЯМА!!!У нас има само едно акционерно дружество за крадене на приходи от евросъюза. Ако от ЕС дават кинти за бежанци, то те ще бъдат приети и ще останат у нас ЗАВИНАГИ!!! Няма значение кой е на власт- Чоко, Боко, Шаро, Маро, Гюра, Пена... Се тая
132
2
 
57
 
! Отговори
Капитана преди 10 години
Мръсната напаст арабска незабавно я измитайте от БГ. Не ни интересува дали има бременни и с малки деца. Марш от тука из*одска нация. Бременни аха , за да могат да родят тука и после да предявяват за паспорти
131
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кво плачкате сега нали ги съжалявахте?убивал ги асад съжалявайте ги още и пуснете още 50000:D бежанци били....бежанците са по границата а тези са подбрани престъпници който ако се върнат в сирия ги грози разстрел и не комунистите са виновни а метрополията зад океана която ни нарежда да прибираме тези убийци
130
1
 
68
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
КАТО НЯМА СТАТУТ НА БЕЖАНЕЦ ?- ТОГАВА КАКЪВ Е ?-С БГ ПАСПОРТ ? ИЛИ РАЗХОЖДАЩА СЕ ПО УЛИЦИТЕ *** ,,ЧАКАЩА СТАТУТ ? ТОВА ЛИ Е БГ ? ВСЕКИ ВЛИЗА ПРЕЗ ЕДНА ПОРТА (ГРАНИЦАТА) ПОЧВАТ ДА МУ ПЛАЩАТ ХРАНА ДРЕХИ ТОК ПАРИ - И ТОЙ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ЗАКОЛВА И НЯКОЙ НЕЩАСТНА БЕДНА РАБОТНИчКА В НОЩЕН МАГАЗИН - ЗАЩОТО БГ Е ДЪРЖАВАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ - СЪДЪТ СА МАФИОТИ ДЕПУТАТИТЕ МАФИОТИ ПОЛИЦИЯТА МАФИОТИ - КРАДЦИ НА КОКОШКИ В ЗАТВОРИТЕ А УБИЙЦИТЕ КОЛЯТ НАРЕД ПОНЕЖЕ СА ' ИЗБЯГАЛИ' ОТ ВОЙНАТА В СИРИЯ - ВЪН ВЪН!
129
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В центъра на София ли ги набутахте тия *** бе КОМУНОИДИ ПРОКЛЕТИ ?!?!?!?!
128
1
 
52
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
НИЕ БГ народът искаме ОТГОВОР от полиция и всякаква държавна *** на която и се плаща да дебелее !! - КОЙ Е Нападателят ?? българин ли е ?? --или е емигрант,, ром и т.н. Ако скрият КОЙ е ??-- тогава ще стане голямо напрежение ! Народът им плаща за да ги пазят от криминални *** - народът няма да плаща хем на дебелата полиция хем -- храна пари и памперси на емигранти които колят невинни хора за кутия цигари !! ИСКАМЕ ОТГОВОР !!
127
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама ДОН КЕ, тва да не ти е литературен форум, *** ***? Човекът си пише баш кво си е! Пиши си байко кво ти е на душата, що ние за това писане щу глад сме гладували!...
126
0
 
46
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 10 години
ДНЕС БГ - много така по терлици и тихомълком обявявате че извършителят е Арабин,вие Българи ли сте.
125
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БЪЛГАРИ ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗРЕШИ СВОБОДНА ПРОДАЖБА НА ОРЪЖИЕ ЗА БЪЛГАРИ САЩ Е НАЙ ДЕМОКРАТИЧНАТА СТАРАНА В СВЕТА ,ЗАЩОТО ВСЕКИ ЗАЩИТАВА СВОЯТА ПОРЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ С ЛИЧНОТО СИ ОРЪЖИЕ . ЗАТОВА ВСЕКИ В САЩ Е ГРАЖДАНИН А ТУКА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН Е БЪДЕЩА ЖЕРТВА
124
2
 
1
 
! Отговори
Don Claude преди 10 години
До БългаринЕ, добре, как става ясно, че нарочно си го написал (а) така?
123
6
 
1
 
! Отговори
Българин преди 10 години
До Don Claude"Казваз се не "тез", селянино неграмотен, а "тези"."Вижте първо вИЕ как пишете и тогава ми давайте акъл!!!
122
0
 
5
 
! Отговори
Българин преди 10 години
До Don Claude"гРАЖДАНИНО" - добре знам как се пише! Нарочно така е написано......
121
4
 
2
 
! Отговори
Don Claude преди 10 години
До БългаринКазваз се не "тез", селянино неграмотен, а "тези".
120
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В този район на София вече трудно се виждат българи, там е пълно с всякакви матови цветове.
119
2
 
24
 
! Отговори
подкрепям 131 преди 10 години
Трябва да се преборим с апатията на следващите избори!Всеки,който не е отишъл да гласува все едно че е гласувал за ДПС и съответно ислямизацията на БЪЛГАРИЯ!