Мъж нападна продавачка в столичен магазин

Жената е в болница с порезни рани, извършителят се издирва
Обновена: 3 ное 2013 08:52 | 2 ное 2013 15:26,
203
Мъж нападна продавачка в столичен магазин
Снимка: архив, Булфото

Мъж е нападнал тази нощ продавачка в магазин на столичната улица "Пиротска", съобщиха от МВР. Сигналът е подаден около 2 часа след полунощ.

На място веднага са изпратени полицейски екипи. Продавачката видяла, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го спре, при което той я нападнал.

Пострадалата 20-годишна жена е откарана в болнично заведение с порезни рани. Настанена е за лечение в стабилно състояние, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. Самоличността на нападателя е установена. Продължава издирването му.

Според майката на пострадалата Виктория нападателят е мъж от арабски произход.  Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че нападателят е чужд гражданин и към момента няма статут на бежанец. 

По думите му извършителят е взел 300 лева от оборота на магазина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още по темата: нападениепродавачка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
43
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Почна се! Какво чакаме!? Тез не подлежат на социализиране..... На границата трябва бодлива тел с 220 V... картечари и пиле да не прехвърква! Наща земя е свещенна и няма място за такова "национално богатство"! Мерси! Има достатъчно Бесарабски Българи! А, тези дето казват, че това ще ни е национално богатство, родоотстъпници, да си сбират багажа и дим да ги няма, че ако Винкело ги подгони ще им се види тясно.....
117
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЧужденецАми вземайте си *** и ДИМ ДА ВИ НЯМА и ни върнете българите от чужбина *** си ги запазете те са ви рода Личи им по нрава Всички сте крадливи мързеливи и само търговия и измами ви влекат
116
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АСТА ЛА ВИСТА ОРЕШАРСКИ!ПРЕВЪРНАХТЕ НИ В АРАБСКА ДЖАМАХИРИЯ!
115
0
 
52
 
! Отговори
Гост преди 10 години
По бтв не казаха нито на едно място по новините, че нападателят е от нелегалните имигранти, наричани "бежанци". Добре, че интервюираната го каза и не го отрязаха. Все по-очевидно е спазването на указанието "Да се създава положителен образ на бежанците". Питам президента: Роско, нали бяха "майки с деца" и не трябваше да ни е страх, а? Всички думи на политиците увисват със страшна сила - лъжи ... Дано безмозъчните алтруисти спрат да си харчат средствата за дарение на тия ***.
114
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов вдигай Герб, нека кръвта на това невинно българско момиче да бъде отмъстена! Орешарски вече е в оставка, но още не го знае!
113
0
 
32
 
! Отговори
dnes.бг преди 10 години
Следващия път пак стой и не гласувай българино. Нека следващия път ДПС да вземат цялата власт. Тогава ще гледам сеир. Българи - чужденци в собствената си държава.
112
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега управляващите ще наложат черна завеса, пълно затъмнение над това злодейство само и само народът да не им потърси сметката! ОСТАВКА НА ПРОДАЖНОТО ПРАВИТЕЛСТВО! ДА ОКУПИРАМЕ ДЪРЖАВАТА!
111
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Такива в техните арабски страни ги колят,бесят,хвърлят от високо,а ние им се мазниме и чакаме какво ще каже Европа,ако може и вкъщи да си ги поканиме и трантутиме.Докога???Може би докато възстане роба и вкара иззедниците в гроба!!!!!Дано е по скоро.
110
0
 
10
 
! Отговори
гинко преди 10 години
има акцея на полициата иго търсят тоя всички черни не са около жамиата !!!бг на 3 морета!!!!!
109
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Чужденецчужденец като не ти харесва тука марш обратно в зоопарка от който са те изпуснали и се моли на твоя аллах да не те докапаме че веднага ставаш на дим или ***
108
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Йовчев, предупреждавах многократно, че шило в торба не седи и смъртник от Абу Гариб друго не може да прави освен престъпления... АМАН ОТ МАМИНИТЕ СИНЧЕТА НА СОЦ НОМЕНКЛАТУРАТА -СТАНИШЕВ, ПЛЕВНЯЛИЕВ, ЙОВЧЕВ, ПЕЕВСКИ! АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ! ДА СИ ДЕПОЗИРАШ ОСТАВКАТА В ПОНЕДЕЛНИК- ВЕЧЕ Е ПАРАФИРАНА!от АТАКА
107
1
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
i kakvo info zatumnenie. dori ne go otraziha v novinite v 19h. ayde g-n Yovchev da kazva kakuv e po narodnost, ama mulchat., zastoto gi e strah,OSTAVKA. vie ni natresohte taq sgan po ulicite na SOFIA
106
26
 
8
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Бежанците и правитилството са проблем на шопите. Не стига че крадът парите на цяла БГ ами имат наглостта да се оплакват.
105
29
 
8
 
! Отговори
Сугаревич преди 10 години
Хайде бе, българите като се газите помежду си с коли и после давате подкупи, за да се потули случая, няма проблем. И вия сте същите п.естъпници.
104
2
 
5
 
! Отговори
Ama преди 10 години
Ha edno vreme po sofiq ima6e hubavi jeni beli , krasivi.. Na Tia arabi sega I invalidni da sa pak sa hubavi stra6no stava
103
4
 
51
 
! Отговори
Гневен преди 10 години
Хайде сега да излиза оная подметка ѝовчев или по-точно Овчев и да ни обяснява как нямало опасност, как вси4ко било под контрол. Питам аз: Какво правят тия нелегални имигранти дето не се знае терористи ли са или какави насред центъра на София?!?! Какво сте ги пуснали бре? Те въобще не трябва да припарват извън лагерите които са им подсигурили. Ограждайте им зоопарка с бодлива тел и въоръжена охрана, 4е ина4е ще ни изколят посред бял ден....ве4е по4наха да си показват рогата! ***!!!
102
2
 
60
 
! Отговори
До политиците в БГ преди 10 години
После полицията да ходи да пази тези арабски убийци от агитките на ЦСКА и Левски,когато преди дерби ултрасите ходят да бият арабски и негърски емигранти.Каква работа имат те тук? Да убиват, да изнасилват,да крадат.Аз лично едвам ги понасям като ги видя по Пиротска, на Халите и около джамията.А някога не беше така.В центъра на София се виждаха само бели нормални хора, славяни и българи, без тази арабска и *** ***.Докога политиците ще бездействат, а полицията? Утре може да е вашата дъщеря.
101
23
 
7
 
! Отговори
Ми що тъй? преди 10 години
Ми що пивахте срещу САЩ като искаха да въдворят ред и величахте Путин и Асад?Сега ще трябва да се молите на чичко ви Обама да ви спасява от червената чума!
100
3
 
68
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Очаквах такива събития и не съм изненадан! Все по-лоша става участта ни братя българи!Денонощно около Банята, ЦУМ, Халите и Гарата на София -трябват спец части!! Там е фраш с араби, *** и всякаква друга *** а Пиротска от години е владение на сирийската мафия! Чак сега, кога стана екшън, се размърдаха..добре че момичето оживя след като арабина и посегна! Лицемерието на Еврейските организации и техните сателити от Бьлгарски Хелзински Комитет няма граници От Еврейската организация Шалом - също
99
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пишете не мъж, а АРАБИН!Навсякъде където в Европа има араби има мръсни гета и тежки престъпления - убийства, изнасилвания итн. Защо се допускат тежи бежанци, без да се провери кой кой е? Турците са цвете пред тези!!!