Разкриха престъпна група за трафик на чужденци, блудство и грабеж

И четиримата са криминално проявени
11 дек 2013 13:07, Анисия Иванова
3
Разкриха престъпна група за трафик на чужденци, блудство и грабеж
Архив: Булфото

Служители на отдел “Престъпления с висока обществена опасност” при ГД “Национална полиция” неутрализираха престъпна група от четирима мъже. Тя е обвинена за трафик на чужденци, блудство с 28-годишна жена от Камерун и грабеж, съобщава МВР.

Престъпленията са извършени на 8 декември в ломското село Ковачица. Четирима мъже са установени при опит да изведат извън страната петима граждани на Мали и Камерун.

Задържани са С.М. на 43 години от София, осъждан, регистриран за противозаконно отнемане на МПС, грабежи, изнасилване, 20-годишният И.М. от с. Ковачица, криминално проявен, регистриран за извършени кражби, К.Г. на 49 години, също от Ковачица и Г.И. на 40 години от София, с регистрация за хулиганство.

От адреси в столицата и в Ковачица са иззети два газови пистолета, множество мобилни апарати, сим карти на различни мобилни оператори, таблет, иракски банкноти, две пакетчета наркотично вещество, реагирало при теста на кокаин.

Открити са чифт златни обеци и мобилен телефон, предмет на грабежа. От заложна къща в столицата е иззет друг мобилен апарат, предмет на грабежа.

Четиримата са задържани за срок от 24 часа по образуваното досъдебно производство. Продължават действията за установяване дейността на групата, свързана с трафик на чужди граждани през България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Иван Костов е виновен!
1
2
 
5
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Къде?В Парламента ли?