Кола прегази 20-годишен на пешеходна пътека

Младежът е починал в болницата в Разлог
26 дек 2013 09:03, Александър Попов
45
Кола прегази 20-годишен на пешеходна пътека
Снимка: Dnes.bg

20-годишен мъж бе прегазен на пътя край разложкото село Бачево, съобщиха от МВР за Фокус.

Пътният инцидент е станал рано тази сутрин, около 04:00 часа. Младежът е пресичал на пешеходна пътека, когато е бил ударен от кола. Пострадалият пешеходец е транспортиран в болницата в Разлог, където два часа по-късно е починал.

Причините за инцидента са в процес на изясняване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
шофьор преди 10 години
Последния коментар беше за друга тема.Съжалявам.
36
1
 
0
 
! Отговори
шофьор преди 10 години
До този дето ходил в Швейцария..В Сърбия фаровете са задължителни.Също така в Словения и Италия. Но в тези държави всички са *** понеже не са ходили за коли в швейцария.
35
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като вкарат няколко човека доживотно за причинена смърт на пешеходна пътека ще видите как всички шофьори ще започнат да забиват спирачки отдалеч. В нормалните страни пешеходеца е цар щом е на зебрата.
34
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отново съм потресен от споделените мнения! Закона дава предимство на пешеходеца на пешеходна пътека! А в Стара Загора не един път съм виждал как шофьора дава газ, когато някой се кани да пресече! Пешеходците се озъртат като гърмяни зайци, дори и като спра, трябва да ги подканя с жест за да се ...навият да пресекат :). Ама какво да правят хората, пълно е с .... "велики" шофьори!
33
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До т.н. Читател:Дори в "***" Румъния колите заковават дори ако видят някой да приближава до пешеходната пътека.Не искам да ти кажа какво ще стане с книжката ти в Западна Европа ако полицията те хване, че не даваш предимство на пешеходец,да не говорим ако имаш подобен тикет в САЩ или Канада.
32
2
 
9
 
! Отговори
шофьор преди 10 години
Жалко за момчето.Дано почива в мир. Всички сме пешеходци.И почти всички шофьори. И 100години да дадът на шофьора това не помага нито на загиналите нито на техните близки.така ще е докато не почне да се мисли как да се предотвратяват такива инциденти.как никой не се сети че пешеходните пътеки трябва да са на 10-15м.след гърбицата а не на нея.дори.ида неси забелязал пешеходната пътека минавайки гърбицата на пътеката вече ще си намалил скороста или поне ще си готов да реагираш.знаейки какво след
31
7
 
23
 
! Отговори
Читател преди 10 години
Всеки е длъжен да се грижи преди всичко за собствената си безопасност! Не може да очаква от другите, винаги и навсякъде, да правят това вместо него, независимо дали е прав или не е. С една дума - дръжте се умната на пътя и не само.
30
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За съжаление пешеходците въобще не се съобразяват с другите участници на пътя и често създават условия за ПТП. Пореднота криворазбрана "свобода"на българина.
29
6
 
14
 
! Отговори
ivza преди 10 години
До 28-Сигурно уволненията са виновни,че не са могли да набият в тъпия мозък на водача да кара внимателно.Крайно време е закона да е категоричен-при причинена смърт на пътя-конфискация на колата и без право да шофира до живот,освен затвора и т.н./пази боже, и на мен може да се случи,но ще си нося последствията.Да не пропусна и за актовете-ДА СА СПОРЕД ДОХОДИТЕ.На човека с минимална заплата ,ако е 100 лв., на гъзаря с лъскавия джип да е 10 000 лв.Е, ще се оправим.
28
1
 
16
 
! Отговори
нона преди 10 години
Нещо сте се объркали..."пешеходна пътека край село Бачево" - то в Разлог няма, та там!!!
27
19
 
12
 
! Отговори
Петров преди 10 години
Резултатът от поголовните уволнения в КАТ направени от мафиотското управление на Станишев и машата му Орешарски!
26
2
 
13
 
! Отговори
outlaw преди 10 години
До Жода правилно го каза , но никой не го спазва защото мисленето на българина е следното аз съм кола аз съм гъзара те ще ме чакат да премина
25
3
 
24
 
! Отговори
Жо преди 10 години
ВЕЧЕ ИМА НОВА информация- Няма никаква пешеходна пътека край селото.Пешеходецът е бил пиян и бил клекнал "свит на кълбо" насред пътя?!?Водачът не могъл да го забележи "щото било тъмно" / ами те, междуселските пътища у нас са ярко осветени, само там случайно било тъмно/.Все пак, жалко за момчето!
24
4
 
21
 
! Отговори
P.DJUF преди 10 години
Е няма как на пашеходна пътека пешеходеца да е виновен!няма такова "внезапно изскочил" на пешеходна пътека!На друго място може и да има - на пешеходна пътека- не може!Българските шофьори не се научиха, че на пешеходна пътека се спира!А пък не просто да нараниш, а да убиеш човек на пешеходна пътека- е няма и не може да има оправдание!
23
0
 
15
 
! Отговори
outlaw преди 10 години
и отново го казвам сами сме си виновни гражданите че нямаме елементарно виждане за живота елементарно само сме си си докарали нещата до това положение затова ще се затриеме сами
22
3
 
26
 
! Отговори
outlaw преди 10 години
И отново сме прости българите и то се доказа онзи ден се завърнах от Австрия и знаете ли какво ми направи впечатление от тамошните шофьори наближат ли пешеходна пътека намалят скоростта почти спират оглеждат пътеката и преминават, а сега Вие ми кажете колко ударени пешеходци ще има там, а тук съм бил свидете как като те видят и дават газ отдалече нарочно
21
1
 
24
 
! Отговори
Шофирам пеш. преди 10 години
Пеша ли си: бронята е ВИНАГИ с предимство. Дори на пешеходна пътека. По-добре така, отколкото в болницата (или погребалната агенция).Зад волан ли си: гледай на 4 очи пророкувай кой накъде ще кривне, откъде би могъл да изскочи и какво ще прави. По-добре изпържени спирачки, отколкото в панделата за "несъобразена скорост" (която с радост ще ти се лепне от българските куки, дори ако някой самоубиец нарочно ти се метне под гумите).
20
0
 
35
 
! Отговори
до 19 преди 10 години
Съгласен съм, че има и безразсъдни пешеходци, но гледаш много едностранчиво. Какво ще кажеш за пресичащите възрастни хора които недовиждат и недочуват? За слепите, за глухите, за децата които тичат и могат да се спънат точно по средата? Ето защо на такива места се минава с НАМАЛЕНА СКОРОСТ, за да имаш готовност да спреш бързо. Не е ли така?
19
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На пешеходна се преминава с намалена скорост, но никой не го спазва. Решението е легнал полицай пред всяка пешеходна пътека, така и да има удари няма да са смъртоносни. АМА КОЙ ДА СЕ СЕТИ?
18
7
 
17
 
! Отговори
Stefko 88 преди 10 години
До До долнияАз не се мисля за господ , мен лично се ме блъскали и като пешеходец, колоездач и моторист. Често шофирам тъй-като работата ми е свързана с автомобилите и се налага да карам различни коли. Това което се опитвам да кажа че днешния пешеходец в 50% от случаите пресича на сляпо и по инерция без да се огледа ,да се замисли дали колата ще успее да спре, дали пътят не е хлъзгав ,не проявява грам толерантност ,защото му се набива в главата ,че той няма как да има вина и си е в правото.