Двама убити при кървава драма от ревност във Варна

Предполагаемият убиец е открит прострелян в главата
Обновена: 6 яну 2014 18:21 | 6 яну 2014 15:39, Екип на Черно море
318

Снимка: Impact Press Group

Двама души бяха убити при стрелба във Варна. Застреляните са млади мъж и жена – жената е на 33 години, а мъжът на 39 години. Кървавата драма е станала около 14.30 часа между блок 41 и 42 на бул. "Владислав Варненчик".

Според очевидци, подали сигнал в "Бърза помощ", стрелецът бил нисък и с очила. Най-вероятно трагедията се е случила заради изнерява. Ревнивецът изпразнил цял пълнител в жена си и мъжа, който бил с нея, категорично убеден, че той е неин любовник, предава агенция "Черно море". Семейството има едно дете.

Ревнивецът следил известно време съпругата си и мъжа, който бил с нея. Явно обаче им изгубил дирите, но по-късно ги видял в "Рено"-то на мъжа, паркирано пред блока.

Според очевидци той почукал с пистолета си по прозореца на шофьора, задал твърде нецензурен въпрос и без да дочака отговор, започнал да стреля в него. Жена му се развикала и хукнала да бяга, но била застигната от серия куршуми на излизане от колата, до самата врата.

Свидетели на кървавата баня споделиха, че след разстрела мъжът се усмихнал и си тръгнал спокойно от мястото.

Малко след кървавата драма във Варна беше открит мъж, прострелян в главата, на ул. „Крепостна” 12.

Той е откаран в болница в тежко състояние. Предполага се, че това е извършителят на двойното убийство. 39-годишният мъж е в кома и с опасност за живота. Той е с кръвоизлив в мозъка и вероятно ще бъде опериран.

Куршумът е влязъл през челото в главата и е излязъл през тила.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ей затва не ги обичам тея с френките коли, хем на светофара и по магистралата винаги ядат бой, хем и в живота го отнасят, купувайте си японски, шведски, немски или американски коли и всичко ще бъде наред бе!! Ако караше бронирано Ауди или Мерцедес, друга песен щяха да пеят!!
148
4
 
46
 
! Отговори
666 преди 10 години
Най-обичам чуждата жена,защото всичко дава.Но да не забравям,че и моята е чужда за някой!
147
4
 
22
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 10 години
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ДО 161 "Най е кофти да имаш хубава жена и да си е яко парче. Просто въпрос навреме е да влезеш в любовен триъгълник,няма отърване." АБЕ ************ ТАКЪВ, ТИ МАЙ НИ НАЙ-МАЛКА ПРЕДСТАВА НЯМАШ, ЧЕ ГРОЗНИТЕ ЖЕНИ СЕ ЧУКАТ МНОГО ПОВЕЧЕ С ЧУЖДИ МЪЖЕ ОТ КОЛКОТО Т.НАР. "КРАСИВИ" ЖЕНИ КРАСИВИТЕ ЖЕНИ СА ДОСТА ГЛУПАВИ ОТ ВСЯКАКВА ГЛЕДНА ТОЧКА КРАСИВИТЕ ЖЕНИ НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ СЕКС КРАСИВИТЕ ЖЕНИ ИМАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ИЗИСКВАНИЯ ГРОЗНИТЕ НЕ ПОДБИРАТ !!!
146
19
 
18
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
ТОЗИ НЕНОРМАЛЕН *** Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ ВКАРАН И ЗАТВОРЕН В ЛУДНИЦА. НЕ МОЖЕ САМО ЗАЩОТО ЖЕНА МУ ИЗНЕВЕРЯВА ДА УБИВА ХОРА. ТАКЪВ КОМПЛЕКСИРАН *** НЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕ. ВСЯКАКВИ ПСИХОПАТИ УБИВАТ ОТ РЕВНОСТ. ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕГЛЕЖДАТ НАВРЕМЕ И ДА СЕ ЗАТВАРЯТ В ЛУДНИЦИ, ЗА ДА НЕ ИЗБИВАТ ХОРА.
145
11
 
12
 
! Отговори
дипломат преди 10 години
Полицейска държава!!!За нещастие Цветанов е прав,масово подслушване ,наблюдение,арести и преса върху престъпността във всичките и форми,друг вариант няма .България е във Война в която младите хора биват или избивани или гонени в чужбина,или принуждавани за да оцелеят да се слеят с престъпността.ТОВА Е ВОЙНА ,тук няма съд и справедливост,ТУК Е ВОЙНА
144
6
 
44
 
! Отговори
До пичовете преди 10 години
Най е кофти да имаш хубава жена и да си е яко парче. Просто въпрос навреме е да влезеш в любовен триъгълник,няма отърване.Някой ще кажат не е вярно. Да, има изключения,но са минимални а и това не е едно време, сега сме във времето на порното ,от телевизията постоянно ни заливат със секс и разврат, въобще жалка картинка.Почти всяка жена си има или любовник или връзка в интернет. Така че пичове по-добре се направете че не виждате а тя все някой ден ще си седне на дупето. Няма смисъл от убийства.
143
2
 
31
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Анонимен 148 Е муцко,има си развод *** джанъм.Като мъжът й не й е обръщал внимание,да се е развела. Ама нали трябва да има някой,който да й плаща сметките и/или други работи. В никакъв случай не оправдавам убиеца,но каквото повикало,такова се е обадило. Има я и другата страна на монетата,ако жената е била по-умна и по-свястна е щяла да се разведе със съпруга си и да се ш*ба с колкото си иска и където си иска. Вие жените искат ,хем вълка сит,хем агнето цяло.Еми не става.
142
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е то е ясно защо момичето се е виждала с друг, мъжът й е бил пълен психопат!
141
9
 
20
 
! Отговори
Anon преди 10 години
Нищо не го оправдава рогача... Ако оцелее- в затвора.
140
1
 
8
 
! Отговори
До С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГ преди 10 години
Ами пич кво да ти кажа.... и без да даваш акъл е видно ,че ти и повечето коментиращи си живеете с 200 години назад.Айде със здраве....живейте си в средновековието,но не ни дърпайте и нас назад.
139
2
 
7
 
! Отговори
млад ерген преди 10 години
мен не ме интересува дали ще ми изневерява защото не съм ревнив.....
138
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В състояние на изключителна бедност, живот ден за ден, без всякаква надежда за изход и нещо по-добро, българинът загубва постепенно човешкия си облик. Битовите драми в последните години имат все по-знаково присъствие на жестокост, безмилостна агресия и самопосягане за слагане на край на мъките. Безспорно убийствата в цивилизованите САЩ са много по-системни и брутални, но нашите са специфични белязани от огромната мизерия и безпомощност. Една държава с ежедневен геноцид спрямо своя народ!
137
10
 
11
 
! Отговори
ivan00000 преди 10 години
Никъде не видях да пише, че има нещо общо с изневярата. Но дори да е така, чак пък да ги убие, но зависи. Представате си, че тази жена му е взела всичко, пари, жилище и го споделя с някой ***, е и аз да съм ще направя нещо, незнам дали ще ги убия, но определено ще я осакатя за да ме помни цял живот, но зависи от обстоятелствата.
136
0
 
6
 
! Отговори
До 137 преди 10 години
На каква дрога си?
135
4
 
31
 
! Отговори
гном преди 10 години
Кофти случка,но нищо учудващо,всяка втора жена си има любовник,даже има и такива,които въртят по двама освен мъжа си,то беше въпрос на време някой да изпуши...
134
0
 
7
 
! Отговори
4oko преди 10 години
Ликуй народе! НОВИ 3 /три/ свободни места се откриха! Да кандидатстват само сеиозни кандидати!
133
14
 
8
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 10 години
АКО ТОВА СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛО В МИНАЛОТО , ПРЕДИ ДА КАЖЕМ .... 200 ГОДИНИ ТОЗИ ДОРИ ЩЯХА ДА ГО НАГРАДЯТ И ЧЕРПЯТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... ЧЕ НЕЯ Я ГРЪМНАЛ - ДОБРЕ Е НАПРАВИЛ , АМА *** Й ЗАЩО ГО ГРЪМНАЛ ?
132
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като чета повечето коментари на мъже тук, разбирам защо сме на този хал - вие сте жалки компексирани същества. Третирате жените като предмети, обиждате ги...и после се чудите защо изневерявали със същите *** като вас. Това е порочен кръг, от който няма да излезем скоро - незадоволени, унижавани жени и ***, комплексирани псевдо-мачовци.
131
20
 
16
 
! Отговори
селтак преди 10 години
То в провинцията изневярата си е нещо нормално,даже го смятат за модерно ,тъпите ***....
130
5
 
29
 
! Отговори
До разкрепостен преди 10 години
От гледане на турски сериали ,чалга и всякакви *** реалитита ,какво да се очаква.Объркано поколение с криво разбрано чувство за чест и достойнство! По-долу един от тия *** беше написал,че оправдавал убиеца,щото видиш ли била му засегната честта ......абе ....кретенска му работа.....