Всички пострадали на пътя София-Варна остават в болница

Причината за катастрофата е скъсване на крепежни болтове на колело
13 яну 2014 21:39,
3
Всички пострадали на пътя София-Варна остават в болница
Снимка: архив Булфото

Всички пострадали при катастрофата на пътя София-Варна остават за лечение в МБАЛ-Търговище, съобщиха от полицията в града.

Инцидентът е станал около 13.30 часа в община Търговище, когато товарен автомобил „Мерцедес Спринтер” със софийска регистрация, управляван от 49-годишният Т.И. от град Пловдив, къса крепежни болтове на задно ляво колело. То се е отделило от автомобила, който е станал неуправляем и е навлязъл в лентата за насрещно движение.

Там товарният автомобил се е блъсналв лек автомобил „Опел Вектра” с шуменска регистрация. Водачът на лекия автомобил – 26-годишен мъж от град Шумен, е настанен в МБАЛ-Търговище с фрактура на лява ръка и комоцио.

Возещият се на предна дясна седалка в лекия автомобил 43-годишен мъж от Шумен е получил черепно-мозъчна травма и фрактура на седалищна кост. Возещите се на задната седалка на същия автомобил 35-годишна жена и 5-годишната й дъщеря, и двете от град Шумен, са с разкъсно-контузни рани. Всички пострадали са настанени в МБАЛ-Търговище за лечение без опасност за живота им. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Това не е от автомеханици, това си е шанс, който може да се падне на всеки един от нас ....
2
2
 
4
 
! Отговори
УМЕН ГУЩЕР преди 10 години
Има много мърляви автомеханици които не затягат болтовете и може да стане беля. И на мен ми се случи,добре че го оправих навреме...иначе...
1
1
 
11
 
! Отговори
Мамантос преди 10 години
Господ да помага!