Полицията във Велико Търново е с нов шеф

Лазаров иска още по-високи резултати срещу престъпността
Обновена: 14 апр 2014 19:12 | 14 апр 2014 19:02, Веселина Йорданова
12
Полицията във  Велико Търново е с нов шеф
Гл. инсп. Илиян Личев. Снимка МВР

Главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров представи новия директор на Областната дирекция на МВР във Велико Търново, съобщиха от дирекцията.

Със заповед от 14 април 2014 г. на министъра на вътрешните работи настоящият заместник-директор на ОДМВР – Велико Търново гл. инсп. Илиян Личев поема ръководството на областната дирекция.

Още по темата

Досегашният временно изпълняващ длъжността гл. инсп. Христо Христов е в отпуск, след като бе отстранен от поста. Причина за това беше провалената спецоперация в Лясковец в началото на март, при която един командос загина, а други трима бяха ранени. Освен това вътрешният министър Цветлин Йовчев заяви, че ще има дисциплинарни наказания и за бившия директор на ОДМВР-Велико Търново комисар Живко Коцев, както и за двама полицаи, които са заснели къщата на психично болния Петко Петков преди операцията.

Главен комисар Светлозар Лазаров изрази надежда днес, че работата в областната дирекция ще продължи със същите темпове и ще бъдат постигнати още по-високи резултати в борбата с престъпността.

Като приоритетни направления за работа на ОДМВР във Велико Търново той изведе противодействието на организираната престъпност и криминални предприятия, на престъпленията срещу финансово-кредитната система (в частност – измамите с ДДС) и на битовата престъпност.

За полицията в областния център водещи линии според него трябва да бъдат обезпечаване на сигурността за нормално функциониране на туризма и противодействието на наркоразпространението сред студентите, за Горна Оряховица – сигурността на критичната инфраструктура и борбата с битовата престъпност, за Свищов - противодействието на наркоразпространението сред студентите, за районите на Павликени, Полски Тръмбеш, Стражица и Елена – противодействие на битовата престъпност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МИЛИЦИЯТА Е БАШИБОЗУК РАЗПАСАН НЕГРАМОТЕН И КОРУМПИРАН.
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До журналистЧервени Кхмери се наричат, не хмери.
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Правилно го смениха тоя! Преди червените да го направят шеф на Търновската дирекция, ГЕРБ го направиха шеф на Горнооряховската! А ако знаете какъв е плуж_к, близа зад_ика на Цветанов, после - на следващите! Пфууууу!
8
2
 
14
 
! Отговори
журналист преди 10 години
Драги сънародници, никога няма да се оправи нашата Държава. Вижте, че има хора които слагат минуси на коментар 7. Това говори, че тези хора са последователи на ЧЕРВЕНИТЕ ХМЕРИ , които избиха над 2 МИЛИОНА невинни хора в Камбоджа. България е обречена на комунизъм-социализъм с такива прости хора.
7
4
 
7
 
! Отговори
Dinamo преди 10 години
Tarnovci sa krepostni seliani
6
4
 
26
 
! Отговори
историк-анализатор преди 10 години
Опитвам да разбера какво може да мотивира хората да подкрепят БКП-БСП-ДС. Нямам обяснение. Това е единствената партия , която през войната е воювала със собствения си народ. Избити са над 200 000 невинни души от т. н. партизански-терористични отряди. След това по лагери са избивали хора и са хранели прасетата с тях. Явно подкрепящите тази престъпна партия имат и те склонност към престъпни мисли и действия. Самия Сатанишев произхожда от семейство на престъпник-комунист.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като се оа**те и сменяте някой а за полицая от 1 - во дето излъга кой трябва да си ходи като самият министър от трибуната на НС каза че , момичето е скъсало униформата а се оказа че , полицая сам си яе скъсал
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Давай мачкай. Води безмилостна борба.
3
0
 
16
 
! Отговори
Стефанов преди 10 години
Един престъпник да хванат и вече са постигнали по-високи резултати, защото до сега няма нито един заловен... А ,между другото, не видях да им е приоритет да ловят *** от Калтинец, които на 95% се изхранват с телефонни измами?!? Явно добре си плащат?
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този има по-бандитска физиономия от някой престъпник.
1
2
 
21
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Още по-високи резултати от последния път, когато някакъв чичка изпозастреля един взвод барети? Шимпанзето Лазаров пак е на ниво.