Тийнейджър строши челюстта на връстник

Екшънът се разиграл на спирка във Варна
7
Тийнейджър строши челюстта на връстник
Архив: Булфото

Заради криворазбрано мъжкарство тийнейджър дълго време ще се храни със сламка, а негов връстник ще бъде съден за нанасяне на средна телесна повреда.

Екшънът се разиграл на 12 януари на автобусна спирка на ул. „Тихомир“ във Варна. Двете непознати момчета чакали автобус на едно и също място.

Без някакъв повод си разменили остри реплики, но взели да се надскачат кой е по-голям бабаит и едното забило здраво кроше в челюстта на другото.

Пострадалото дете е със счупена долна челюст, а срещу другото е образувано досъдебно производство.

Автор: Лиляна Трънкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: МВРВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
ФАКТ преди 9 години
Най-глупаво написаната статия, която съм чел тук. Но от Лиляна Трънкова какво друго да се очаква? Къде ви намират такива 'журналисти', бре?
3
0
 
4
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
НА ТОЗИ МАЛЪК БАБАИТ ДА СЧУПЯТ И 2 ТЕ РЪЦЕ ЗА НЕ МОЖЕ И ХЛЯБ ДА ЯДЕ.СЪЩОТО ОЧАКВА И РОДИТЕЛИТЕ МУ , НО ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ. НА ТЯХ МОЖЕ И ГЛАВИТЕ ДА СЧУПИ. КЪДЕ Е ХАН КРУМ?!. АКО Е ПОСЕГНАЛ НА МОЕ ДЕТЕ НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВО ГО ОЧАКВА ТА ДОРИ И В ЗАТВОРА.ЩЕ ЯДЕ СВИНСКАТА ОПАШКА .
2
1
 
26
 
! Отговори
Българ преди 9 години
Браво, момче! Имаш бъдеще в тази мутренска държава. Може и до премиер да стигнеш. Продължавай да трошиш кости и ще си винаги успешен. На добър час!
1
3
 
20
 
! Отговори
Зависи чий е бабаита преди 9 години
Ако бабаитът е дете на полицай, на съдебен орган, на някакаъв служител от висок ранг - няма да го съдят. Във Варна е така - "нашите кучета, не ги гонят".И то още от социалистическо. Една безкрайна песен: "Чуждите са лошите".