Джигитите на пътя и техните щастливи лица

Някои от момчетата, които набраха популярност с 250км/ч
Обновена: 24 апр 2015 08:51 | 23 апр 2015 09:40,
201
Джигитите на пътя и техните щастливи лица
Снимка: Facebook

Нашият читател Иван Пеликански, който твърдо се е заел да изобличи джигитите на пътя, ни изпрати малко повече информация за бързите шофьори.

И трите момчета са от столичния ж.к. "Люлин". Единият е Лазар. Другият – Даниел, е на 23 години. Третият е Михаил.

"Ходят по люлинските кафенета, тези на пазара, а също и по кръчмите", пише Иван. Читателят ни изпраща и снимки.

"Даниел, който е шофирал е първият от ляво с черните шорти, а Лазар е в средата", сигнализира ни още Пеликански.

Момчетата станаха известни, след като бяха хванати в собствения си капан. Те не само са шофирали с фрапиращата скорост, но се и снимали специално, за да се похвалят в мрежата.

Така се натъкнал на нарушението им и Иван, който в първото си писмо до нас ни написа:

"Това са състезателите, които не само застрашават живота на околните и нарушават законите, но и с цялата си наглост и простотия парадират с това в социалнните мрежи. Състезателите, за които човешкия живот няма и капка стойност, защото си позволяват да карат с 250 км/ч. Състезателите, които имат чувството за безнаказаност, защото се възприемат за мутри и са се качили на скъпа кола. Състезателите, които виждаме всеки ден и не правим нищо, а после четем или гледаме за поредната жертва на пътя".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако се докаже че са карали с превишена скорост да се одрусат със солени глоби.И така всеки път.Само че оторизираните органи ги мързи да си гледат работата.Повечето от полицаите ги интересува единствено как да додрапат до пенсия.
145
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая история ми понамирисва доста - изобличаване, снимки от фейсбук и други простотии. Поредните журналистически лъжи
144
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лоени топки....
143
1
 
5
 
! Отговори
Фен на Alex P. преди 9 години
"Много завист, много злоба, тук съм да те вдигна, БРО, не да те пороба!" Виждам много завистливи коментари от 90% от пишещите без да са се напънали да потренират ПОНЕ МАЛКО!Лично не познавам момчетата от снимката, но съм тренирал в Херкулеса и мога да кажа, че са нормални момчета, които спортуват редовно и полагат усилия за разлика от повечето комплексари, които коментират тука без да са влизали веднъж в зала!И не виждам какво толкова е станало, че някой пробва макс. скоростта за кратко!
142
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименУсещам, че имаш причина да квалифицираш хората по квартали или бъркам?
141
1
 
4
 
! Отговори
..... преди 9 години
Апсолютно съм убеден, че 99% от негативните коментари тук са оставени от невероятно комплексирани хора.Колко от вас познават момчетата?Колко от вас са влизали в зала повече от веднъж?Определено ако това което чета тук е бъдещето на България съм убеден,че хората които избират терминал-2 са в пълното си право и може би аз съм сбърканият.Карали с 250км на МАГИСТРАЛА.Ужас и сега какво ще правим?Току виж някой пресякъл ли?Не е правилно,ама какво сега 20 години затвор ли да им дадем?
140
5
 
3
 
! Отговори
Mihail преди 9 години
90% ot komentarite sa ot nqkakvi bavno razvivashti se. Kak moje da komentirate bez da pozanvate horata i bez da znaete nishto za tqh? Golemi muhi ste ei! I vas mogat da vi predstavqt po takuv nachin ama mozaka vi ne osaznava che tova e prosto statiq za da si zapulnqt saita.... Glupaci ste i qvno takiva shte si ostanete! p.s. Ne sum Mihail ot statiqta prosto podkrepqm momchetata poradi fakta che statiqta e predstavena po pokurtitelno glupav nachin
139
2
 
11
 
! Отговори
Sentinel преди 9 години
Момчетата са направили глупост с карането с тази скорост по руините наречени "магистрала", която носи името на първите си строители - Траките. :) Все пак не мога да разбера защо журналистът Валерия *** им създава този фалшив профил на гангстери при положение, че са обикновени момчета които тренират. Единият е администратор в телекомуникационна компания, другия е физиотерапевт, а третия е студентче. Подбраните снимки от Фейсбук създават фалшива сензация и правят известни безлични хора.
138
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми те от Люлин били.Там важи правилото : да те забележат.
137
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***
136
15
 
7
 
! Отговори
Иван Иванов преди 9 години
Аз не мога да разбера, какво толкова са направили тези момчета. Да караш с 250 км. по магистралата за мен не е новина. Да засрашават собсвения си живот и живота на други, които учасват в движението, но колко от вас са се возили с максимална скорост 140? Всички знам, че когато пътуваме по магистралата, през средно 10 мин, някой ни изпреварва с над с доста над 140 км.
135
1
 
12
 
! Отговори
Ивелина преди 9 години
Виждат себе си ,като бързи и яростни,нищо,че Пол си отиде,точно заради американския вариант на велик и безсмъртен шофьор.Най-тъжното е,че ще провалят нечий живот,докато разберат ,че живота и киното са различни неща.Те вярват в собственното си величие,кога ще разберат,че това е вече диагноза?
134
4
 
7
 
! Отговори
До паспортна служба преди 9 години
Ей ***, много ясно, че момчето ще пожелае анонимност!!! В тая дътжава такова нещо като "анонимността е гарантирана" не съществува! Искаш да се знае името му и тия да се опитат да му го върнат като го набият ли?! ВИЖ КОЛКО МИНУСА ИМАШ НА КОМЕНТАРА......!!!
133
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смешнициии
132
1
 
2
 
! Отговори
gagaga преди 9 години
Гагагага
131
1
 
35
 
! Отговори
s преди 9 години
Доста интелигентни физиономии греят от снимките. Без съмнение карането с 250км/ч ще е най-великото дело в живота им.
130
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АзТези са още маймуни,не са станали хора.
129
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По 3 винкела на всеки и всичко се оправя.
128
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такива само винкела ги оправя.
127
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия са се оперчили, все едно са Рони Колман, а аз по тях мускули не виждам от толкова мазнини, за релеф да не говорим. Просто е малко смешно да се перчиш на фона на едно голямо нищо. Това подсказва само липса на мозъчна дейност. ама те какво са виновни, че природата така жестоко ги е ощетила. Има един хубав лаф - не е лесно да си ***. И като се замислиш, наистина не е никак лесно. Физическите инвалиди поне ги съжаляват, а мозъчните дори и такава привилегия нямат.