Шефът на СДВР: Арестуваните от вчера са освободени

Нарушението им не предвижда задържане, обясни той
16 юни 2015 21:55,
17
Шефът на СДВР: Арестуваните от вчера са освободени
Снимка: Булфото

Арестуваните от вчера са освободени, защото нарушението им не предвижда задържане. Това каза директорът на СДВР Младен Маринов, цитиран от "Фокус”.

"Проверяваме лица, които имат съмнително поведение. Но няма подадени официални сигнали за организираност”, заяви Маринов. 

 Директорът на СДВР уточни, че познава голяма част от хората на протеста, тъй като е работил дълго време в поделението, което се намира в края на ж.к. "Бенковски".

"Това, което чувате вие, го чуваме и ние. Съответно правим проверки за това, което може да се провери по факти и взимаме съответните мерки”, заяви Маринов. Той подчерта, че СДВР няма конкретен сигнал, че някъде ще се извърши нападение. "Надяваме се да не се извършва, да няма провокатори и напрежението да ескалира”, уточни Маринов.

Още по темата

"Полицейското присъствие е значително по-малко от снощи. Правим го съобразно обстановката, за да сме сигурни, че всичко е нормално. Това са протести, които просто трябва да отминат. Трябва да се решават проблемите и те ще се решават. Ние ще останем тук, докато обстановката не се нормализира”, каза още Младен Маринов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спите ли спокойн в креватчетата си продажни ченгета, каква ли съвест трябва да имаш, за да си храниш децата с мърсни пари, пари които си заслужил като унищожаваш човешки съдби... съдби на хора дръзнали ясно да кажат, че им е писнало от безхаберните действия или бездействието на същите тия търтеи. Надявам се някой ден в личен план да си имате работа с тъй наречените роми и тогава да видиме как ще действате и към кого ще се обърнете. В живота рано или късно всеки си плаща за тарикатлъка...
7
3
 
7
 
! Отговори
В това, което... преди 8 години
... някои все още наричат Държава, цари тотален хаос след 3.5 годишното еднолично катастрофално "управление" на неконтролируемия хаос на Борисов.
6
0
 
13
 
! Отговори
ПОСЛЕ преди 8 години
ЩО МВР ИМА 96% НЕОДОБРЕНИЕ....
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е ЗАЩО ГИ ЗАДЪРЖАХТЕ ТОГАВА? ДА ГИ ПОВОЗИТЕ НА ДЖИПЧЕТО ЛИ? ТО НИЕ СМЕ БОГАТИ МОЖЕ ДА ПЛАЩАМЕ БЕНЗИНЧЕТО И ЗА РАЗХОДКИ. ПЪРВО ЩЕ ЧАКАТЕ ДА ЗАКОЛЯТ НАКОГО ЛИ И СЛЕД ТОВА ЩЕ ГИ ОСЪДИТЕ НА 2 ГОДИНИ УСЛОВНА С 5 МЕСЕЦА ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК? Е ТАКА МОЖЕ!!!!!! БРАВОС!!!!
4
0
 
21
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
До военен пенсионерИ защото освен търтеи и мошеници, са невежи, невъзпитани и злоупотребяват с колкото и малко власт да имат, а обикновено са сервилни като мишки пред горестоящите им. Защото могат да те спрат на улицата за проверка, докато пушат цигара и да ти се правят на интересни като ти говорят на "братле"; Защото навсякъде по света като видиш полицай си казваш "а, сигурност", а тук, си казваш, "а, проблем". Затова.
3
0
 
21
 
! Отговори
Ром Хадвокат преди 8 години
Г-н Директор на СДВР с какво право задържате тези момчета за 24ч? Това дефакто си е затвор отнемаш свободата на човек за, един ден с какво право??? Без да са правили нищо!!! Сега тези момчета да си намерят по един адвокат и ще ви осъдят за използване на прекомерна сила и без основателна причина за задържане...
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам изявление на оня милиционер шеф с розовата ризка . Такъв неандерталец се среща много рядко,говори несвързано и само простотии , изненадващо се е запазил простият му ген,все пак сме двадесет и първи век.
1
1
 
28
 
! Отговори
военен пенсионер преди 8 години
Някой може ли да даде разумно обяснение , защо почти 90 % от народа мразят полицаите и военните . Моето скромно мнение , е че те са търтеи и мошеници в 90 % от персонала си . Сега има проблеми , защото почти всички полицаи взимат рушвети и си траят за престъпленията им . Военните пък крадат от поделенията като за световно и нищо не правят по цял ден . В НАТО от генерал до последния редник за наднормено тегло те уволняват . Нашите торби по 120 кг. как се вписват в тези изисквания .