Кървавата драма в Пловдив заради огромен кредит

Комшии твърдят, че мъжът изпитвал патологична ревност
Обновена: 4 яну 2016 15:37 | 4 яну 2016 15:37,
150

Снимка: БулФото

35-годишният Благой Сапунджиев е убиецът, затрил днес 29-годишната си съпруга Йорданка и 5-годишната им дъщеря Петя.

Причината за трагедията, разиграла се в пловдивския квартал "Кючук Париж", е огромен кредит, след който семейството изпаднало във финансов колапс заради невъзможността да го изплаща, научи Dnes.bg.

Още по темата
Семейството живеело на улица "Асен Христофоров".

Около 5 часа тази сутрин съседка чула три изстрела. Към 11 часа в кооперацията дошла разтревожената майка на мъжа и поискала от домоуправителката ключове за апартамента на младото семейство, защото те не отговаряли на обажданията й.

В крайна сметка кумът на семейството се спуснал по въже от горния етаж, за да стигне до терасата на Сапунджиеви и пред очите му се разкрила ужасяващата картина.

Благой работел като шофьор на цистерна, а Йорданка – като счетоводител.

Някои от съседите разказват, че двамата били разделени заради патологичната ревност на мъжа. Благой бил изключително ревнив и съседите са ставали свидетели на шумни скандали. На мястото е открито и оръжието на престъплението.

Трагедията се разигра три години след касапницата на бул. "Македония" в Пловдив. Тогава бившият военен Георги Тепавичаров застреля съпругата си Николинка и двете им деца. Труповете бяха открити от брата на убития Георги.

Отключвайки жилището, той се натъкнал най-напред на трупа на младата жена в спалнята. Впоследствие стана ясно, че причината за убийството е невъзможността им да изплащат кредит, който изтеглили, за да финансират семейния си бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблема не е кредита, а липсата на елементарен закон за личния фалит.
56
7
 
20
 
! Отговори
koprio преди 8 години
Престанете да пишете за хора,които дори не познавате,който ги познава знае,какъв е бил проблема.Това медийте са големи манипулатори и гледат сеира на хората в беда.Пак казвам,Благо не е нито мутра,нито психопат,нито нищо,той прости бе един любящ семейството си човек.Просто понякога прекалената обич,не винаги е добре....лека им пръст на семействотоОБИЧАМЕ ВИ....
55
8
 
10
 
! Отговори
уха преди 8 години
До хмТе на русофобите им плащат от някои посолства- нали са на хранилка.Даже в пресато ги пишат,че са спечелили конкурси и награди за по-200 000 долара.
54
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление, хората научават по трудния начин някои финансови правила на съвременната смазваща икономика. Основното правило е, че индивида е нужен на олигархията докато може да дава. Щом спре да може, става ненужен, и машината автоматично се отървава от него. Западния капитализъм беше хубав, докато имаше социализъм. Сега няма социализъм, и западния капитализъм може да се покаже в целия си отвратителен вид.
53
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледате сегашният политически и икономически елит, виждате какви добри хора са. Тука възниква въпросът Народният съд навремето толкова много ли е бил несправедлив?
52
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми те и хората, работещи в банки, са затънали в огромни кредити, да не мислите, че взимат огромни заплати, какво е виновен един кредитен инспектор с 1000 лева заплата и 50000 ипотечен кредит, че някой импецил не може да си прави сметката, и си мисли- взимам едни пари, правя един бизнес, ставам баровец и щракам с пръсти?
51
17
 
20
 
! Отговори
Ала - Бала преди 8 години
Убил ги е за да ги защити от бъдещото робство на банките и тормоза от алчните частни съдебни изпълнители. Банките никога не са виновни. Те даже са безотговорни. Час по скоро е нужен Закон за частния фалит. Смел човек!
50
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обществено-политически характеристики на пазарната икономика. Смешното е, че навремето комунистите изобщо не са лъгъли за същността на капитализма (така го нарича маркс). Дори не са се изразявали достатъчно красноречиво, за това какво е всъщност дивия капитализъм. А трагичното е, че е пълно с хора, готови да извършат същото! Хора опряни до стената! Хора, които са били достатъчно наивни, за да повярват в лъскавата опаковка на либералната "демокрация".
49
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАК МОЖА В ДЪРЖАВАТА НА МУТРИТЕ ДА ТЕГЛИШ ОГРОМЕН КРЕДИТ И СИ МИСЛЕШЕ ЧЕ ЩЕ МОЖЕШ ДА РАЗВИЕШ БИЗНЕС ЛИ????? ЗАЩО НЕ СЕ УТРЕПА ТИ А УТРЕПА ЖЕНА СИ И НЕВИНОТО ДЕТЕНЦЕ?? ИЛИ СИ МИСЛЕШЕ ЧЕ КАТО УМИРАШ ТИ ДА УМРАТ И ТЕ ЛИ?? ГОЛЕМ МОЗЪК СИ ИМАЛ!!!! КАТО НА СЛОН!! БОГ ДА ПРОСТИ МАЙКАТА И ДЕТЕНЦЕТО А ТИ ДА ГОРИШ В АДА КО.ЕЛЕ НЕДОНОСЕНО!!
48
6
 
36
 
! Отговори
ОФ преди 8 години
Лесно се тегли заем, а как се връща ? 60% от българите са потънали в заеми, кредити и дългове. Икономиката не е на добре.
47
10
 
10
 
! Отговори
до анонимен 60 преди 8 години
Виж сега, ако си неграмотен и безработен, е напълно нормално свястна жена да не ти върже, а само "уроти и ц*и****и".
46
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Капитализъма е същото като джунглата. На никой не му пука за никой. Само дето му викат цивилизация, а то си е същинска диващина - ставаш сутрин и почваш да мислиш кого да излъжеш, кого да пречукаш, кого да метнеш, че да му вземеш парите. В такива условия хората стигат до такива постъпки. В джунглата не се живее лесно.
45
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СтатистикНенормалник...Това, че друг ненормалник е застрелял една жена, която работи в банка, хубаво ли е според теб?Че тоя е убил жена си и детето, че оня другия - жената и двете деца, банките ли са виновни според теб? ми да избием всички, които работят в банки и проблемите на българите ще се решат, нали?Какво са виновни хората, работещи в банки, че някой е изтрещял? *** мало**ниците, ***.
44
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затова вече и на доста мъже им е трудно да се оженят, в краен случай се женят за някакъв урот или цигънка, просто за да казват че са женени.
43
16
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Капитализмът е виновен за тези трагедии. Не на банкерството и лихварството!
42
2
 
46
 
! Отговори
майка преди 8 години
Който оправдава убиеца не е наред. Няма причина или оправдание за токова действие. Това е психопат,който е погубил две невинни души и толкова. Бог да ги прости,милите : /
41
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Други медии пишат, че е ревност. Днес, може ли да цитирате източниците си, за да се дистанцирате от жълта или руска медия. Това звучи несериозно - 'Причината за трагедията, разиграла се в пловдивския квартал "Кючук Париж", е огромен кредит, след който семейството изпаднало във финансов колапс заради невъзможността да го изплаща, научи Dnes.bg.'
40
11
 
26
 
! Отговори
Питам преди 8 години
От кога карането на цистерна се нарича бизнес? И друго.Този ненормалник имал огромен кредит и след това избива семейството си.Бойко ли е виновен че няма акъл в главата?
39
10
 
36
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
до 50Когато дойде ред да плащаме онези 16 000 000 000, въжето ще ни се види добър изход за повече от 50% българи... В тази сметка не слагам шведите....
38
0
 
39
 
! Отговори
koprio преди 8 години
Познавам това семейство и не мога да повярвам,че това се е случило.....Благо страшно много обичаше дъщеря си и съпругата си,беше готов на всичко за тях...направо не проумявам...Бог да ги прости