Убиецът е Благой, стрелял от упор в Петя и Йорданка

Експертизата: Единствено той е стрелял
Обновена: 8 яну 2016 15:49 | 8 яну 2016 15:30, Анисия Иванова
106
Убиецът е Благой, стрелял от упор в Петя и Йорданка
Снимка: Facebook

Благой е стрелял от упор в съпругата си Йорданка и 5-годишната си дъщеря Петя в Пловдив, сочи заключението на химическата експертиза по делото за смъртта на тричленното семейство.

Барутни частици са открити единствено по неговите ръце, съобщиха от Апелативната прокуратура в Пловдив. Такива са установени и по входните рани на тримата починали.

Кървавата драма се разигра на 5 януари в Пловдив. Труповете на тримата бяха открити в апартамент в "Кючук Париж".

Още по темата

5-годишната Петя Сапунджиева и майка ѝ Йорданка са били по пижами, когато Благой ги е убил в съня им в 5:30 часа сутринта. Самият той не се съблякъл. Трите жертви са загинали с куршум в слепоочието, а изстрелите са от пистолет "Валтер P38" от Втората световна война.

Водещата версия на криминалистите е, че убийството е заради отказа на 29-годишната жена, семейството да се събере. Съпрузите са били пред развод и от три месеца живеели отделно. Двамата се виждали заради дъщеричката си, а скандалите между тях били чести.

Според съседите Благой не бил агресивен, винаги поздравявал и бил усмихнат. При огледа в апартамента криминалистите открили и голямо количество пари. Двамата съпрузи нямали финансови проблеми.

"Каква беше тая любов, та унищожи три живота?" Такъв въпрос си задава майката на Благой.

Дни преди трагедията, нищо в поведението на Благой не подсказвало, че се готви да застреля съпругата и дъщеря си. Дори на брат си не казал нищо.

"Не мога да повярвам! Все още си мисля, че някой друг може да ги е застрелял", каза през сълзи братът на Благой.

Семейството на полуделия от ревност мъж смята, че любовен триъгълник може да e причина за семейната драма. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 20. Добър ден.Дошла от село и нямала *** на г..а си.Тоя и купил скъпи дрехи,джип,телефончета,задоволени всички прищевки.И селянчето си повярвало че е "мадама".Как да поздравява съседите.Че те са и под нивото.Не е първата,не е и последната такава. А и любовник си хванала естествено.Това влиза в изискванията за "мадама".Пък и иначе,другите и кифли ще и се смеят че е задръстена.
20
4
 
14
 
! Отговори
не любов , а ГОЛЯМА преди 8 години
Голямата простотия на този Сапунджиев:1.ДЕТЕ НИКОГА НЕ се целува по устата! Дори да е собствено, дори да е майката!( винаги правя забележки, когато по автобуси непознати започнат "да се умиляват" и да галят по ръчичките ЧУЖДИ деца: детето си *** ръцете, а пенсионерите преди това са си БЪРСАЛИ носа с ръка: голяма простотия!2.Дори да е имала приятел, нали са разделени? Да не сме в 13.век??? И това е простотия: закотвил си се за някого и ако те остави;СМЪРТ!?????Мъже и жени, имайте самочуствие!
19
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Май не сте в редИдиотско е да си целуваш детето по устата.Кретенът си ти.
18
18
 
5
 
! Отговори
Май не сте в ред преди 8 години
Защо да не си целувам детето по устата, к.ретени?
17
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не е била никак добричка тази жена , от репортажа по телевията винаги говориха че мъжът е по приказлив и поздравява хората , майката малко лек форд е била
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Емоционално нестабилни хора без мисъл. Нито ще са първите, нито последните, които се разделят заради любовник или любовница. Таква ни е човешката природа. Някои издържат на моногамност, други не! За това има и законов път, т.е. развод, че да не се стига до такива ексцесии. Но едно общество трябва да узрее първо. Нищо не става на сила!
15
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак не се връзват нещата и в тази история. Застрелваш някого, а следващата жертва си стои кротко и чака да я застрелят точно в слепоочието, където по дефиниция биват екзекутирани неподвижни жертви? КАк става тази работа в реални условия (Макар че и на филм не съм го виждал)?
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 14.Точно така госпожо.Явно ти си от оправните.Залъгваш баламата да е спокоен и като го няма вършееш.Хубаво е такива като убитата, да си водят записки от такива като теб.
13
9
 
9
 
! Отговори
Анна преди 8 години
абе Вие българи живеещи в българия имате ли малко мозък да казвате че снимката е педофилска?В цял свят родителите си целуват децата без проблем по устата (тея дето виждат език да си сложат очила)само вие *** можете да видите нещо такова В Бг освен да се крещи на децата (лично наблюдение)и да се оставят от малки да правят каквото си искат докато родителите седят и си пият кафетата и биричките друго няма Прегръдка целувка нежност НЯМА!Нищо чудно че такива хора реагират на такива снимка так
12
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 1. Боли я ...розичката майката за детето. За такива "майки",детето има две функции: да върже баламата да я издържа и за селфита във фацебука. Където другите кокошки изпадат в умиление.Все пак трябва да се прави нещо през деня. Останалото е цитирам близките "по-свободен живот". Не сме в С.Арабия я.Барове,дискотеки,мъже..
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съжалявам детото , тях двамата не , и него него бива и нея, страшни глупости е ръсела ,зада предизвика това чудо , и няма дасе очудя ако е казала че ,и детето не от него, след като си знаеш мъжа че е ревнив него предизвиквай , ако си по хитър
10
5
 
5
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
снимката е за едни сайтове дето полицията ги преследва и затваря.Повече няма да ви пращам снимки защото не ги публикуваре, а вместо тях какви пИдофилии слагате тук! Нито ще ме четете повече, махам се от тоя пробит сайт. Вече зе да ства скучно така че се махам от тоя кинeфдовиждане от сидни ав$тралия, живота е прекрасен (поне в тази част на Планетата) живейте го и вие
9
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо си целува детето по устата, да не е и педофил освен че е ММА тъпaнap.
8
5
 
21
 
! Отговори
Изроди преди 8 години
Абе как може да продължавате да коментирате тази трагедия? И как може да слагате такива снимки! *** сте вие журналистите! ***! Не ви е срам! За евтината сензация сте готови майка си да покажете разплута на рогозката как я "таковат" добермани...
7
13
 
14
 
! Отговори
Наивен преди 8 години
Видя ли плешив ведно със остриган/обръснат в главата/ за мен това означава че този тип е нещо средно между милиционер и ***.... ако имате мозък в главите си пишете минуси
6
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото и да му е било тежко един умен и разсъдлив човек не би постъпил по този отвратителен начин. Аз съм преживял такава любов но никога не съм си и помислял да убивам или да се самоубивам. Просто няма смисъл. Веднъж се живее и този живот не винаги е покрит с рози. А и да е покрит с рози все пак тези рози имат бодли. Най мие жал за невинното детенце. Поне него да беше го оставил на родителите си.Хората нямаше да го захвърлят а щяха да го изгледат. Много тъпо е постъпил този не човек.
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Болните мозъци за снимката се загрижили!
4
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снимката е отвратителна - баща пуска език на собствената си дъщеря. Това го няма никъде. Нямам думи. Падението на този народ е тотално.
3
4
 
18
 
! Отговори
Тъпо Копеле преди 8 години
Скапан к.омплексар е Благой!
2
2
 
28
 
! Отговори
РОДИТЕЛ преди 8 години
САМО СЕ ЧУДЯ ,КАКЪВ *** ТРЯБВА ДА Е ТОЗИ ЧОВЕК ,ЗА ДА ЗАСТРЕЛЯ НАЙ-МИЛОТО СИ !!!