Свидетел №1: Братята – бити, Тодор с бокс в ръката!

Мариан разкри всичко, което е видял от фаталната случка във Враца
Обновена: 22 яну 2016 16:45 | 22 яну 2016 11:37,
243
Свидетел №1: Братята – бити, Тодор с бокс в ръката!
Снимка: Нова тв

Тодор имаше признаци за получен инфаркт, котегоричен бе пред Нова тв Мариан Иванов – мъжът, оказал първа помощ на 18-годишното момче, което почина след сбиване с братята Иван и Десислав Дамянови в центъра на Враца.

"Когато пристигнах на мястото, бой вече нямаше. Десислав беше със затворено, насинено око, а Иван – с разбита уста. Тодор стоеше по средата, видимо му беше доста забавно", разказа Иванов.

Мъжът е старши планински спасител от 12 години и в над 600 случая е оказвал първа помощ на пострадали.

Още по темата

Мариан видял метален бокс в ръката на Тодор, който бил взет от момче, слязло от такси на мястото на побоя. Полицаи все още нямало.

"Малко след това дойде и майката на Тодор. Тя започна да му крещи: "Стига, бе! Не ти ли писна?!". Той й отвърна: "Виж какво ми направиха колата, ма! Виж ми огледалото! Когато дойде полицията, ще видим кой кой е!". А жената му каза: "Ти за едно огледало ли си?", разказа още Мариян.

Секунди по-късно Тодор се сринал на земята. Майка му извикала: "Никой да не го пипа! Той си има здравословни проблеми!".

Мариан предположил, че Тодор е епилептик: "Такъв човек не се пипа, те сами възстановяват жизнените си функции", допълни мъжът.

"След това някой тръгна да му дава вода, аз им се скарах да не му дават, за да не му попадне в гърлото и да се задави", обясни още Мариан.

По думите на свидетеля когато той се е обадил на 112 никой все още не е имал нужда от медицинска помощ, защото Тодор е бил видимо добре. Наранени били само братята и то не сериозно.

Мариан обяснява, че по Тодор нямало никакви видими наранявания, нито по лицето, нито по тялото.

"Тодор няколко пъти опита да се изправи на крака. Аз го поставих да легне. Тогава той вече нямаше пулс – нито на врата, нито на ръцете, нито на гърдите", спомня си свидетелят.

"Категоричен съм, че не познавам нито една от страните", обяви свидетелят.

Майката на Тодор обаче отрече между нея и синът й да е имало скандал. "Тони никога не ми е създавал проблеми", категорична беше майката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
2
 
1
 
! Отговори
Чалгария преди 8 години
На снимка индус продажник, както всички индуси ... и индуси.
164
2
 
6
 
! Отговори
rolex преди 8 години
Не знам си колко снимали с телефони, един клип не се показа да се види кой кого бие.
163
12
 
17
 
! Отговори
veso преди 8 години
Аз лично съм склонен да вярвам на този човек, единствен безспорно притекъл се да оказва медицинска помощ. Това е вярвам на него а не на чорлавата майка и на брата на загиналия с наркоманска визия.
162
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 215А ти на помпа!
161
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя е на игла.
160
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещата ще се решат и показанията на двамата сравнително точно могат да бъдат проверени,чрез провеждане на следствен експеримент! Ако експериментът се проведе от кадърен разследващ орган възможността за грешки е минимална!
159
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господ е поразил нахалния самодоволен нападател. Божието наказание е неотменимо.
158
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
/лично мнение/. С особено не интелигентни хора нещата обикновено стават така:Тодор се вози с девойката и не забелязва пешеходната пътека. Там пък вече са братята, той им свири с клаксона. Разменят обиди, те му ритат колата, той скача с бокса, бият се, но те са с по тежки удари на които тялото му не издържа и причиняват вътрешни наранявания.
157
10
 
26
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 8 години
Не, не може да се манипулира народа, дори от вездесъщите медии. Още първоначално бях озадачен от разминаването на версиите. После се спомена мимоходом "бокс" и ми стана ясно, че совите не са това което са, че със сигурност и 2те страни са имали своята вина за случката и че момчето (бог да го прости) не е било света вода ненапита.
156
25
 
13
 
! Отговори
мм преди 8 години
леле ако тоя "спасител" тръгне да ме спасява по-добре да викат директно попа. Трябва и него да го подпукат барбар с поничките, че не му е чиста работата нещо, намирисва, а и няма много акъл и лесно ще го разобличат при малко повече желание
155
13
 
15
 
! Отговори
Свидетел Но.1 преди 8 години
Момчето изскочи от колата и се затича срещу Поничките. Сопна се и се удари у бурбюро. И така 28 пъти - затова са и тези белези по тялото. А Поничките седеа и го гледаа.
154
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Викайте Хорейшо, да разплете случая.
153
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оххх вече и хората и медиите започнаха малко да се увличат и да пишат ПЪЛНИ глупости - свидетел 1, свиетел 2 кой какво бил видял, кой излъжал, кой не излъгал и т.н. А всъщност всичко е доста просто и се нарича физически доказателства. Ако раните, ако има такива, по тялото на Тодор кореспондират с казаното от свидетелите това ознава, че това което свиделите разказват е истина, и обратното ако "разказа" на определен свидетел, без значение кой, не отговаря на нанасените рани значи ЛЪЖЕ. Елементарно
152
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смешникът Мариан, който цяла Враца го знае като Маркас, се разпознава лесно, когато лъже - отваря си устата. Лично съм го виждал с Иван, който "не познава". И медиите се връзват и пишат и те глупости...
151
17
 
9
 
! Отговори
а преди 8 години
Тоя селянин ако не беше отказал линейка, Тодор можеше да е жив! Кой му дава правото да решава дали има нужда от лекар или не! Направо да го осъдят за съучастничество!
150
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Самоотбрана, а нападателят не е преценил състоянието на сърдечно-съдовата си система и че трябва по-малко да се ядосва и да не напада хората по кръстовищата.
149
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кошаревски свидетел.
148
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има двама виновници за изкривеното обществено мнение - прокуратурата и медиите. Прокуратурата, че не дава навременна информация по случая и повдига обвинения без доказателства и медиите, че изкривиха истината и изкараха двамата братя виновни, без да е ясно дали изобщо имат някаква вина и всичко това заради търсене на сензация там, където я няма.Ясно е, че двамата брата могат да осъдят държавата за много пари, заради вреди причинени от държавата, а тези пари ще ги плащаме ние, а не прокурори и м
147
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още от първите новини за тази случка беше ясно само, че е имало спречкване, Тодор е бил с бокс и е тренирал бойни спортове, за братята не беше ясно, но накрая Тодор не е между живите по неясна причина, макар че ни лъжеха за задушаване по различни причини. Даден беше сигнал да се обвиняват братята и манипулацията започна. Сутринта по телевизията при интервюто с този свидетел, манипулациите продължаваха. Не го оставяха да каже, какво е видял, а искаха да казва, това, което му се искаше на водещия.
146
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълно падение за едно общество, което по лъжите на една майка, брат и изрусена кифла иска да почерни два живота