Приятелката на един от биячите: Александър съжалява!

Ако е виновен, ще понесе наказанието си, каза Людмила Димитрова
29 фев 2016 20:14,
133
Приятелката на един от биячите: Александър съжалява!
Снимка: bTV

"Ако се установи, че Александър има някаква вина, той ще застане зад постъпките си като мъж и ще си понесе наказанието", каза Людмила Димитрова, приятелката на Александър Гечев – единия от биячите от Околовръстното.

Още по темата

Според Димитрова Гечев съжалявал за случилото се. Той бил нает като шофьор от Ивайло Борисов – Ториното само преди месец.

"Каза, че съжалява за случилото се, но че не е така, както изглежда и че той няма толкова вина. Просто каза: "Не искам да говоря, вярвай ми, не съм толкова грешен, ще видиш", каза Димитрова пред bTV.

"Този клип, който видях, е шокиращ. Това може да се случи на мен и детето ми. Аз постоянно шофирам", добави Димитрова и се извини на потърпевшите от името на Александър.

Припомняме, че на 25 февруари мъже набиха с палки младеж на Околовръстното шосе на София. Ден по-късно за побоя бяха арестувани Георги Близнаков, Христо Христов, Александър Гечев и Мартин Марков.

Оказа се, че те са охранители на Ивайло Борисов – Ториното, сочен за дясна ръка на Златко Баретата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
4
 
! Отговори
bros преди 8 години
Уеуе, тая перхидролена *** ако верно е бивша стюардеса, аз предпочитам да си остана с една латентна сексуална фантазия по-малко...
57
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Приятелят на тази се бил с потърпевшата Мария и затова го няма на клипа
56
0
 
1
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Тия гардове определено има хора дето не са за там знам за двама дето единия надали и да чете може *** е общинска полиция кои го сложи не разбрах но има навика да приказват и двамата кои кои е и какъв е дето не му влиза в работа ловеч е това безобразие
55
8
 
7
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 8 години
Аз разбирам - случката е хулиганска, трима мъже набили един сам мъж по глупави причини.Тримата са хулигани и трябва да ги осъдят.Но чак такава драма че една седмица и телевизии ни занимават с това май не е????Такива побои имаше някой път след училище, когато бях ученик *** тогава не ни даваха по телевизора.
54
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сега в затвора, а на тебе друг ще ти тъпче вълната281
53
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кога ще изчистим държавата от тези *** че е заприличала на ***
52
6
 
5
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 8 години
Станишев и Орешарски са виновни !!!
51
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Гост 68Че какво да каже жената, онзи като се прибере нали и на нея ще и смени фасадата
50
0
 
18
 
! Отговори
Гост преди 8 години
Нека и на нея да й избие 3 зъба и после да съжалява.................
49
3
 
31
 
! Отговори
пф преди 8 години
Типичната ***...
48
10
 
8
 
! Отговори
читател преди 8 години
може ли вече да затворим това дело?
47
7
 
8
 
! Отговори
До Анонимен преди 8 години
Аман от фоби и фили!Затова, че вали е виновен Путин!Затова, че е студено е виновен Обама!Затова, че е 1 март е виновен Нетаняху!Слушай , укро....питек, куфарчето и на гарата в Киев наслаждавай се на демокрацията в 404!А, ние сами ще си решаваме проблемите в Бг.Да, много са, но хайде стига помощници с мозък на Растения да ни учат кое -бяло и кое-черно!
46
1
 
35
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Защо ли не вярвам в искреността на думите на това момиче. Щял да си получи наказанието ако е бил виновен ... и въобще защо ни занимават с четири маргинални типа? Да търкат наровете колкото трябва и това е. А иначе приятеля и явно е голям мъж, щом тя се извинява от негово име. Но те тия всичките са такива - с комплекси - трима-четирима на един са силни а сами - мишки!
45
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
няма вина, разбира се, палтата сама биела, той се е опитвал да я спре!
44
2
 
10
 
! Отговори
До Иво тъпото преди 8 години
А знаеш ли твойто мнение през къде ми е?
43
1
 
15
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
"Ако е виновен, ще понесе наказанието си, каза Людмила Димитрова"Да се чете: Ако има начин (ако има гладни в съдебната с-***), ще го пуснат!!!
42
2
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Добре е да се напише, че въпросната дама е бивша участничка в "Сървайвър" и според договора, който е подписала там е длъжна да се съобразява с интересите на БиТиВи.Сиреч, каквото е удобно на БиТиВи - това ще твърди дамата. Иначе следват жестоки неустойки.Дребна, но доста важна "подробност" ... :)
41
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако започвате да си казвате "наистина, и те са българи, и те в скапана държава живеят. И аз като тях слушам чалгица и обичам Путин, и аз като тях събота вечер ходя в Син Сити...", просто се гръмнете, не сте необходими на нормалното общество. А днес да престане да пише сълзливи истории за тези ***, които трябваше да са измрели 90-те години като прослойка на обществото!
40
1
 
23
 
! Отговори
Ха ха преди 8 години
Ако не беше заснет и поставен на топло пак ли щеше да съжалява?! Айде тия ги обяснявай на баба ти, моля! Да си завре съжалението, знае къде.
39
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз се надявам единствено на БОГ да накаже всички тези из*роди, които са навсякъде край нас за съжаление, защото на българското "правосъдие", което е повече от смешно и абсурдно, не може да се разчита грам. Това е най ама най - пропадналата и гнусна държава в Европа и това е така благодарение на кирливото ни правосъдие и на помиярския ни народ.