Приятелката на един от биячите: Александър съжалява!

Ако е виновен, ще понесе наказанието си, каза Людмила Димитрова
29 фев 2016 20:14,
133
Приятелката на един от биячите: Александър съжалява!
Снимка: bTV

"Ако се установи, че Александър има някаква вина, той ще застане зад постъпките си като мъж и ще си понесе наказанието", каза Людмила Димитрова, приятелката на Александър Гечев – единия от биячите от Околовръстното.

Още по темата

Според Димитрова Гечев съжалявал за случилото се. Той бил нает като шофьор от Ивайло Борисов – Ториното само преди месец.

"Каза, че съжалява за случилото се, но че не е така, както изглежда и че той няма толкова вина. Просто каза: "Не искам да говоря, вярвай ми, не съм толкова грешен, ще видиш", каза Димитрова пред bTV.

"Този клип, който видях, е шокиращ. Това може да се случи на мен и детето ми. Аз постоянно шофирам", добави Димитрова и се извини на потърпевшите от името на Александър.

Припомняме, че на 25 февруари мъже набиха с палки младеж на Околовръстното шосе на София. Ден по-късно за побоя бяха арестувани Георги Близнаков, Христо Христов, Александър Гечев и Мартин Марков.

Оказа се, че те са охранители на Ивайло Борисов – Ториното, сочен за дясна ръка на Златко Баретата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
4
 
! Отговори
n11111 преди 8 години
Винаги има две гледни точки.А в тази случка има нещо гнило и нагласено.Момичето се държи най-адекватно,издлежда по-съсипана от потърпевшите.Така трябва да се държи всяка жена , която обича !
37
7
 
4
 
! Отговори
Кучка до 53 преди 8 години
По хубаво с него отколкото с *** като теб
36
1
 
14
 
! Отговори
виж ся преди 8 години
В дива България трябва да е като в Дивия запад-свободно притежание на оръжие от всеки!По два патлака на колана и да видим тогава кой кого и дали...Щото сега само мутри законнно носят оръжие-на нормалните хора им отказват,понеже не работели с парични обороти или защото не са мутри.
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо тя се извинява а не биячите??? Съжаляват всички. Като ги е казал тези неща на нея да излезе сам да ги каже на медиите. Нека си потърпи наказанието, което пък да е обективно не да се окаже ся той невинен или наше момче дай ся по полека
34
1
 
35
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Имах един познат когото удавиха заради дългове, Бог да го прости. Та той казваше за такива случаи една поговорка - хубавите ябълки свинете ги ядат! Има истина в това, добрите жени се хващат с комплексирани, нахални и агресивни типове които се възприемат като "лоши момчета". Ето какво представляват тези "лоши момчета" - агресивни и жестоки животни които после като трябва да отговарят за постъпките си се н@@кват с извинение и се представят за нещастни жертви.
33
2
 
32
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Тази Людмила Димитрова изглежда свестна и достойна жена, не мога да разбера защо такива жени се свързват с агресивни и комплексирани животни които са готови за най-малкото нещо да се нахвърлят и да пребият някой ?!? С какво ги впечатляват, със наглото си поведение и демонстрация на просташко самочувствие? Човек колкото по *** и ограничен толкова с по-голямо самочувствие е защото базата му за сравнение е изключително малка.
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"...добави Димитрова и се извини на потърпевшите от името на Александър."===Защо тя се извинява, а не приятелят й? Защо тя казва, че той съжалява, а той самият мълчи?
31
1
 
13
 
! Отговори
бай ви ганю преди 8 години
Стига с тия простотии бе тате-- то онова момче с начупените зъби преби от бой ония гардове и сега кво ще правим -- то те се изкараха хрисими като ангелчета бе
30
1
 
8
 
! Отговори
До 43 преди 8 години
Ако те бият и ти ще крещиш,предполагам
29
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато моркова опре в отверстието всички започват да съжаляват, нали?
28
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NO NALI TOZI BABAIT GI E BIL PREDIZVIKAL-POLUCIL SI E ZASLUGENOTO,A SASHTO I GENA MU --NA ZAPISA MNOGO KRESHTESHE.
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подобна новина скоро не съм чел, откровена човешка.
26
2
 
12
 
! Отговори
жеко преди 8 години
нека да разплетат бизнесите на ториното и да разберат от къде са му капиталите, ако са крадени да се почне разследване и т.н. , после може да пуснат охранителите , те в тяхната си организация ще ги накажат подобаващо, тъй като заради загубата на ползи на шефа ще плащат и с кръв и с пари
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
6te sajelqvat kak ne kato znaqt 4e otivat u pandelata pri 4ernite kojen banani mali 6tegi scepqt s krem kuraj a taq det mqza na travestit na smimkata da zapo4va rabota na okolo vrasnoto
24
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига вече с тия мизерници. Да платят лечението на човека, обезщетение и глоба, и да поседят в панделата 1 година. А онзи червен предател, в Украйна и да става на булка в затвора, 10 години за тероризьм и бандитизьм.
23
8
 
6
 
! Отговори
Кос преди 8 години
Не усещам да има някаква разлика между "биячите" и тук коментиращите.Начина по който се възмущавате ми напомня поговорката "Огледал се Илия - пак в тия.
22
6
 
14
 
! Отговори
Натали преди 8 години
Добре е,че приятелката на бияча се извинява.Така е цивилизованите страни.Българинът е бабаит,когато е в група ,но когато е по единично е страхлив и се спотайва.Имам предвид преминаващите коли покрай момчето и никой не е спял за да помогне.
21
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
pokazaxa na ediniq baba mu na drugiq jena mu da pokajat 4e tiq *** i te sa kato xorata,sega 6te gi pomilvat i 6te se razminat samo s poricanie
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая изглежда е доста по-умна от мутреещия си приятел. В един сайт четох че даже се извини на пребитите. Ако това не е някакъв ПР за лъскане на имиджа на приятеля и, то мадамата заслужава поздравление, но и да се замисли с какъв се е хванала
19
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
be to i nai golemitu bokluci v taq darjava imat priqtelki ko ne prai parata