Възрастна жена бе убита в дома си в село край Гълъбово

Вероятната причина за смъртта е одушаване
113
Възрастна жена бе убита в дома си в село край Гълъбово
Снимка: Булфото, архив

Възрастна жена е убита в гълъбовското село Медникарово, съобщава bTV.

84-годишната самотно живееща жена била открита в безпомощно състояние в дома си вчера след подаден сигнал до тел. 112. Полицията и медиците са констатирали смъртта й.

По лицето на жертвата имало множество наранявания с твърд предмет, имало и следи от душене. Аутопсията е потвърдила, че възрастната жена е починала от задушаване.

Тече разследване, по случая е образувано и досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В териториалните страни е така. Терминал 1 и 2 ще ни спаси само... Нека си останат племената в териториите па да си събират данъци и такси на воля
59
0
 
2
 
! Отговори
Баба Меца преди 8 години
Държава, която не може да защити възрастните хора и да се грижи за децата си не е държава! На никой в това управление, и не само в това, не му пука за възрастните хора, останали да живеят самотни в полу изоставени села, въпреки стотиците случаи на насилие. И тези престъпления се вършат на 90% от новошведите! До кога?? А дори и ставката на г-жа министърката едва ли ще оправи положението. Остава сами да се вземем в ръце и да се разправим с подобни, ама сме заспал народ. Силим се само по форумите..
58
0
 
4
 
! Отговори
Кон преди 8 години
На български се пише "удушаване".
57
5
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 53 преди 8 години
Я трай! Преди Девети, въпреки религиозното "образование" българи режеха глави на българи, разнасяха ги на колове и получаваха от българското правителство по 50000 лв за глава! Българи (колкото и минуса да напишете!) избиваха и деца - ястребинчетата, двегодишния Н.Чампоев и други! Знам имената на български войници, които са набучвали на щиковете си сръбски бебета и са разпаряли бременни сръбкини! Вероучение ли?! Всичко е много неприятно, непатриотично, но вярно! Боли ли? Мене - да! И ме е срам.
56
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА
55
1
 
14
 
! Отговори
Кой? преди 8 години
Старите хора биват избивани за да се намалят разходите за пенсии. Кой си затвря очите пред тези злодеяния и защо?
54
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никога такава въпиюща некадърност не е яхвала България и не я е изтезавала с бруталната си некомпетентност, неподготвеност, неоправност и неразумност. Какви са тези журналисти, бе? Одушаване!?....Боже, опази! ГЕРБ и демокрацията ни докараха до тук! Неграмотници ни управляват!
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов да прати ГДБОП и там каквото беше казал ,че на гърците ще праща та да ги оправи!
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 64По принцип си прав, но трябва да си опресниш знанията по география - Мезникарово е в ЮИ България - област Стара Загора. В Северозапада ("Резервата") също стават такива неща, но четем за цяла България! Аз ходя в Резервата постоянно, обичам го, харесвам го, но винаги си нося приятелчето, с него няма да дам шанс на никого до 25 м (100%), но ако го използвам на тази дистанция, няма да мога да докажа, че не съм камила. Дано няма премеждия!
51
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наскоро имахте статия за неграмотността. Без коментар.
50
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Удушаване, момче, се казва на български!А този, който е удушил старата безпомощна жена, трябва да бъде набит на кол! И това да го свършат всички съселяни, да видим дали могат да бъдат наказани много хора наведнаж! Но за възпитателния ефект съм сигурен!
49
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз като кажа, че мужишкият експеримент, наречен "свободна България" ще завърши с пълна катастрофа за българите, ми цвъкате минуси като гълъби на църковна стена! Не се иска да си кой знае колко умен за да прозреш, че българите са неспособни да създадат и да поддържат функционираща държава! Няма значение колко се хвалите и се биете по гърдите - просто нямате капацитет! Закривайте я тази *** по бърже и да се свърши с агонията на този "народ" с 1300 годишна история на държавност! (My ass!!!))
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Едно ченгеЗа съжаление и ченгетата вече не стигат и назначават всякакви...Над главата ми има един, дето единствен нарушава обществения ред, като се напие.Ако тези от "Охрана на съдебната власт" са към полицията де...Оня ден екип от полицията му обясняваше кое може да прави и кое не...Но човека организира представления тип "Меден рудник" и Гърмен, и ... т.н.Но по петричките села така си е свикнал човека...
47
0
 
30
 
! Отговори
me преди 8 години
По новините казаха, че не е било кражба. Това прави престъплението умишлено убийство с ужасна жестокост. Наистина е страшно. Може да е спор за наследство, но може и да е сериен убиец. А полицията най-вероятно ще закрие случая заради липса на доказателства. Положението по селата е страшно. Най-близката помощ е поне на половин час от теб, ако изобщо си направи труда да дойде. Определено трябва промяна в законите за самозащита.
46
0
 
18
 
! Отговори
Едно ченге преди 8 години
Нещата наистина са много сериозни, трябват истински реформи в МВР, прокуратурата и съда, както и в НК и НПК, особено в чл.12 от НК, така наречената "неизбежна отбрана". Човек трябва да е в състояние да се пази и сам, трябва да се либерализира режима за притежание на огнестрелно оръжие по примера на повечето от американските щати, както и т. нар. "неизбежна отбрана", нападнат ли те с юмруци - стреляш, а МВР и правосъдието като цяло сме в нокаут, трябват реформи, пари и сериозни кадрови промени.
45
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление в Северозапада това е често срещано. Но съответните престъпници, (няма да напиша думата заради роботчетата) си се разхождат на свобода, защото на едни други, на които им плащаме заплатите искат да спинкат в работно време.Оставили един полицай на няколко села... И на него се падат 100 каиша, дето спят по бюрата.
44
0
 
24
 
! Отговори
BG преди 8 години
Що за *** трябва да е извършителя.Бих му отсякъл оглавата без да се замисля и после и угризения няма да имам.Спирам да пиша, че ще започна да кълна.
43
1
 
36
 
! Отговори
Таневска преди 8 години
Как би реагирала фльорцта Бъчварова,ако удушената възрастна жена е нейната баба!? Самотните стари хора,особено в селата,вечер си лягат и само Господ ги пази.И те са хора,но някои са по-вече хора.Брониран джип,7-8 гавази,а иначе са от народа и "ЗА" народа.ДА ама,вие си го знаете,че е НЕ!
42
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** е , че започнахме да свикваме с тези особености на етноса.
41
0
 
21
 
! Отговори
мъка преди 8 години
трябва работещ закон за притежаване и употреба на оръжие при самозащита