Пребитият професор няма да вижда с едното си око

Стефан Станчев остава в критично състояние, в кома е
6 апр 2016 09:14,
20
 Пребитият професор няма да вижда с едното си око
Проф. Стефан Станчев. Снимка: Facebook

Проф. Стефан Станчев остава в критично състояние, в медикаментозна кома, съобщи д-р Димитър Николаков, началник на Клиниката по реанимация в болница "Света Анна".

Днес лекарите ще направят опит за събуждането му и оценка на неврологичния статус.

Още по темата

Битият професор няма да вижда с едното си око. По думите на лекарите травмата е много тежка, с фрактура на черепни и лицеви части.

Припомняме ви, че 58-годишния професор бе пребит вчера сутринта с метални пръти от маскирани мъже докато разхождал кучето си в столичния квартал "Белите брези".

Според разследващите вероятно целта на нападението не е грабеж. Не се изключва вариантът за побой заради лично отмъщение.

Според МВР това не е първото нападение над лекаря. За предишното обаче той не подал оплакване.

Негов колега отрече пред БНТ проф. Станчев да е имал други инциденти и всички версии за нападението над него са в сферата на догадките.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един мнооого добър, честен и безкористен човечец си върви кротко и някакви лоши хора го набиват два поредни пъти?!
14
1
 
2
 
! Отговори
До ген Гадориян преди 8 години
Ми да се изкажат пациентите що за човек е. - е, пациентите са се изказали при това категорично!
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Анархия - мать порядка. Алчен е бил професорът, алчността го е подвела.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ходих в една АГ болница в напреднала бременност. Влизам някакъв тип се беше разплул на стола и вика "немам време", а бях чакала пред кабинета повече от 2ч. Толкова ме хвана яд, че ако бях мъж щях да го размажа
11
1
 
12
 
! Отговори
ЛЕКАР преди 8 години
Жалко за такава постъпка и не е допустимо да се бият хора, пък каквато и да е била причината,а колкото до лекарската професия и човечността то няма такава,лекарите лекуват по телефоните и така поставят диагнози, а нямаш ли пари не ти обръщат внимание, само реват за малки заплати, а станаха милионери на гърба на този беден и изстрадал народ, за тях трябва закон, в който вземеш ли пари губиш лекарска професия!
10
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
доц Станимиров от лицево-челюстна хирургия в Окръжна Болница е същото ***, иска пари, не му дадеш и почва да те ругае че си му загубил времето, после гледа лошо като идеш при някой негов колега, мисли се за най-голямото светило в света и има самочувствие та дрънка
9
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой знае кое семейство е почернил тоя, че някой да му отмъщава. Пред време, (90-те) когато лежах в онкологията на Исул, един баща дойде с брадва да трепе шефа на отделението, защото момиченцето му почина, поради некадърна и невярна диагноза.
8
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо да не е пребит затова,че е принципен човек с достойнство и чест,който не желае да участва в престъпни схеми и е човек с морал.Нима това не е основателна причина разни мутрагени,алчни ***, да го пребият ,че им разваля мръснишките игрички.Или честните хора в България никой не ги пипа.
7
2
 
19
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Самоунищожението върви с пълна сила! Абдикирали сме от децата си, убиваме ги по пешеходни пътеки, пенсионерите умират от глад и студ... култура,икономика хич ги няма... Много кадърни личности като професори, доценти и т.н. са наврени в миши дупки, защото са неудобни! Вече започвам да се чудя държавата България реалност ли е, или просто едно минало!!!
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Van4i.он знае що го бият като се събуди ке си каже всичко.ама требе още бой и ке каже от де му е ланецу.
5
9
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Причини да пребиеш лекар:- не му се занимава с теб- иска ти пари, а ако не му дадеш, не му се занимава с теб- иска ти пари, дадеш му по-малко, той те прецака с лечението
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Не се изключва вариантът за побой заради лично отмъщение."???И какви са мотивите тогава? Ей така, защото нямали какво да правят. Може ли такава аматьорщина от нашите милиционери.
3
1
 
21
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 8 години
Ми да се изкажат пациентите що за човек е. Дали е коректен или търгаш.
2
10
 
24
 
! Отговори
1 преди 8 години
До хипократЕ чак пък ланец не е, а не може да слагате констатации, без да познавате човека. Доктори, както и хора има всякакви и не може да се обобщава.
1
14
 
27
 
! Отговори
Лошо! преди 8 години
Като му гледам златния ланец на врата, не бих посетил кабинета му! Познавам от новото поколение 40-50 год. агресивни лекари, само пари са им в главите, налитащи на бой - имат се за богове! Така че, кой знае как се е подиграл с пациенти?! Те ни имат за ***.