Константин за акциите: В чии интереси съм бръкнал?

"Не мога да гарантирам, че в заведението не се внасят наркотици"
12 апр 2016 09:22,
83
Константин за акциите: В чии интереси съм бръкнал?
Снимка: bTV

Това е поредната акция срещу нас. Не знам в чии интереси толкова съм бръкнал. Така фолкпевецът и собственик на дискотека "Плаза" в Студентски град Константин коментира нашумялата спецакция на МВР за разпространение на наркотици в неговия клуб.

Столичното заведение стана обект на акция на органите на реда, при която бяха задържани 7 души за разпространение на наркотици. Двама от тях, управителят на заведението и един дилър, бяха оставени за постоянно в ареста.

"Не мога да гарантирам, че в заведението не се внасят или употребяват наркотици", заяви Константин пред bTV.

"На ден в тази дискотека влизат по 1000 души, не мога да проверя всеки един, да му бръкна в гащите и да проверя какво носи. Аз нямам тези правомощия", допълни той.

Още по темата

По думите му единственото, за което може да гарантира е, че управителят на заведението Игнат Хаджиев и останалият персонал не са въвлечени в престъпна дейност.

"Той е толкова консервативен, толкова тесногръд... той е най-верният човек в дискотеката. Главата си залагам, че е чист", каза в защита на Хаджиев Константин.

Певецът изтъкна, че би показал записите от охранителните камери, но те са иззети от органите на реда. Според него акцията е била доста зрелищна – полицаите са били под прикритие и в един момент са се разкрили.

"Обвинението на Хаджиев е, че е възпрепятствал органите на реда. Искам да попитам, за да сме най-охраняваната и сигурна дискотека – как да не реагира охраната като види, че стават някакви патаклами", коментира Константин.

"Полицаите в последния момент са си извадили значките, преди това е имало тръшвания, страшно е било", допълни той.

Константин няма отговор защо само неговото заведение е проверявано. "Всяка седмица има проверки – за качеството на алкохола, за възрастта, на посетителите, всичко. Така сме и най-сигурната дискотека, а на органите на реда мога да благодаря за рекламата, защото опашките са два пъти по големи от преди", заяви фолкпевецът. 

На въпрос дали се чувства притеснен, че може да бъде уличен в употреба и/или разпространение на наркотици, Константин каза, че от 17 години гради имидж, а бизнесът му върви добре.

"За 200-300 лева ли да рискувам всичко... Няма смисъл", категоричен бе той. Константин показа и нашумялото ВИП помещение, което бе открито по време на акцията на МВР и за което се твърди, че служи за пласиране и вземане на дрога.

По думите му помещението е предверие, което се използва от хората, които "искат да застанат на по-тихичко и да поговорят".

"Аз, когато имам участие, ако съпругата ми се обади да ми каже, че ме обича, идвам тук, за да си поговорим", допълни фолкпевецът. "Това е въпросната стая с тайниците. Това е абсурдно!", категоричен е Константин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
5
 
! Отговори
колежка на тъста ти! преди 8 години
с тая хитра муцуна Коце моля теееее! как не може да гарантираш, какво се внася, стига фишеци, това се забелязва не се оправдавай, участваш в схеми, откъде са ти мангизите за лиглата жена ти? от фолка ли . не вярвам ! не се прави на луд ако си в Англия досега да си в пандиза, благодари се че си в корумпирана система на БГ! това те спасява!
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АМИ 1000 ПО 200 ЛЕВА !!!КАК СА ПРАВИ НА ЛУД ТОЯ НАРКОМАН !ОХРАНАТА МУ БИЛА МНОГО СИЛНА ИДВАМ ДА Е ВИДА !
62
0
 
9
 
! Отговори
Анонимус преди 8 години
Коце Брат .Да си говорим сериозн.Изпееш 2 песни ,веднага в *** 1 линия кока 100 грама уиски на екс и цигара .След което изпееш още 2 песни и процедурата се повтаря.Все едно не те знаем!
61
0
 
2
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Младеж, не се прави на ощипана мома.Такива като теб винаги минават между капките.Каквото си дробил ще си го сърбаш защото хората нямат деца за отрова. И ти имаш деца- сигурно няма да си доволен като пораснат и те да вкусят от това, което даваш на чуждите.Ако го правеш бъди проклет.
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Открива топлата вода хаха. Тази стаичка е от години, а не от вчера или днес.
59
0
 
10
 
! Отговори
Горан преди 8 години
То е ясно, че като имаш дискотека в студентски град, в нея се вършат точно тия неща! Няма какво да се правиш на луд сега! Знаеш, знаел си и още как!
58
2
 
22
 
! Отговори
Кремиков преди 8 години
долен чалгар, я си виж наркоманската изтекла мутра. Всички такива упадъчни заведения да ги сринат и да построят фабрики и тухларни, където да работиш ти и останалите подобни мамуни по 14ч. всеки ден!
57
0
 
15
 
! Отговори
Timo Maas преди 8 години
Най много наркотици и друсани съм виждал в Ялта клуб. Там се продава директно в тоалетната. Като цената на екстрата спада с преближаването на края, на партито. От това си правя извода, че няма нужда да ходиш до студентски град за екстри. Просто стигаш до жълтите павета срещу СУ и си циклиш цяла нощ скърцайки с зъби!Приятно парти!
56
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
разчуствах се,като от турски сериал
55
0
 
28
 
! Отговори
123456 преди 8 години
нЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ, ЧЕ НЯМА НАРЕДБА, С КОЯТО ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ ВСИЧКИ ЧАЛГОТЕКИ В СТУДЕНСКИ ГРАД И ДА ОСТАНАТ САМО КАФЕТА И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ. ОБАЧЕ ИМА ХОРА, КОИТО ОТ ТОВА ПЕЧЕЛЯТ И УБИВАТ МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ СЪВСЕМ УМИШЛЕНО. ЗАЩО В ЗАВЕДЕНИЯ, В КОИТО СА НАМЕРЕНИ НАРКОТИЦИ НЕ СА ЗАТВОРЕНИ ВЕДНАГА?А КОЦЕТА ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА ГОСПОЖИЦА, ЗАЩОТО Е ВЪТРЕ В НЕЩАТА И САМИЯ ТОЙ УПОТРЕБЯВА./ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА И НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА РАЗИРА/
54
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Koce boce,prodavai diskoto i kupi zemya da kopaesh,no da ne sadish mak ili gandja,sadi kartofi,ti si sledvashtiyat kartofen bos-obut.Palyak
53
10
 
3
 
! Отговори
цирк преди 8 години
Щото властта се страхува от студентите, за това слушайте другарка ви кунева да ви уреди нас студенско заемче и после мижава канцеларска работа в бизнес парка да си изпалатите заемчетата към наште *** банки па и столичани мож е да 0станите , и да слушате чобанина на републиката .
52
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой се вълнува от тея ***,от тея турбо селяци?Кенефната "музика"-чалгата,отдавна умря и никой не го брига ни за Куцето,ни за мишите дупки Плаца,триесе+три и т.н.
51
3
 
29
 
! Отговори
чалгата убива преди 8 години
На снимката е лицето на чалгата,лицето на упадъка.
50
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тези смъркащите,утре ще си купят дипломи и ще станат лекари.Те ще ви "лекуват",хора,и никой нищо няма да може да им каже защото имат "вишу".Защо държавата допусна на място,където трябва да учи,да има толкова много чалготеки и всичко за което се сещаме покрай тях.Да се премахнат учебните заведения от това гнездо на порока и да се разхвърлят на отдалечени места без достъп до подобни изкушения и който иска да учи-да отива там.Който иска да се забавлява е свободен да го прави навсякъде другаде.
49
0
 
23
 
! Отговори
Насмръкников преди 8 години
И аз съм си направил едно антренце за релаксация. Плота е стъклен(да се не пилее коката).Навил съм 100 $ банкноти за гостите (да смъркат през нос). Сложил съм и огледала, та като смръкнем и се погледнем да се запознаем.Най-обичам да се уединя и да чакам "Слънцето" да ми се обади и ми каже колко ме обичка.После от кеф смръкна. Обаче тя се обажда през час и смръкването ми идва в повече(на един журналист му изгоря светкавицата, като ми снима очите).Ама да знаете какъв 4 к клип ще правя.С Пионер
48
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коце,не се прави на "ни лук ял,ни лук мирисал".Много добре знаеш какво става в заведението ти,но пустата алчност за печалба те кара да си затваряш очите.Обществена тайна е,че в чалготеките се предлага и употребява дрога от години.Също така се знае,че властта е нясно с това положение,само не се знае защо не взема адекватни мерки,пред вид заплахата за здравето и живота на децата ни.
47
2
 
26
 
! Отговори
ст. стачка преди 8 години
От цялата работа излезе че студентски град е мутренски град , и единственото излишно са самитестуденти който по добре да учат в чужбина , и мутренския град да си стане мутренско гетто с кмет ха познайте коя мутра с подкрепата на разните му студентски организации или изпърдяни профсъюзи финансиряни от еврофондове , всяка прилика с черноморието е основателна..........
46
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ako той наистина е собственик е абсурд да не знае че нещо не е наред с химийката!!а ако не знае зна4и не е за тази работа!
45
0
 
35
 
! Отговори
Край преди 8 години
Самата дискотека е собственост на Студентски столове и общежития ЕАД присвоена е от частна фирма която плаща делото в съда да се влачи вече 5г. през това време дискотеката си работи накрая все пак собствеността ще се присъди на държавното дружество обаче Коцето ще си е работил - 7-10г. без да плаща наем.