След убийството в Несебър, Киро стрелецът с амнезия

Съдът му наложи мярка "домашен арест"
Обновена: 20 апр 2016 18:44 | 20 апр 2016 18:41,
49
След убийството в Несебър, Киро стрелецът с амнезия

Несебърският готвач Кольо Колев е бил застрелян в колата на шефа си. След пиянски запой в неделя собственикът на ресторанта Кирил Христов, известен като Принц Киро, гръмна с пистолет дългогодишния си приятел и главен готвач на заведението му Кольо Колев.

Още по темата

Автомобилът е бил паркиран на метри от хотела, където минути по-рано жертва и убиец са запивали на една маса. Мотивите за престъплението все още не са ясни.

Собственикът на заведението Кирил Христов вече има повдигнато обвинение за убийство. Той обаче изненадващо е изпаднал в амнезия. Не можел да даде никакви логични обяснения нито за стрелбата, нито за случилото се преди нея, пише "Стандарт". Баровецът твърдял, че не помни какво се е случило и за какво са се скарали с готвача му.

"Не е изключено арестуваният действително да има бели петна, защото са изпили огромно количество алкохол. Всички са били в неадекватно състояние", коментираха запознати.

Свидетелите са потвърдили, че преди да натисне спусъка, хотелиерът се скарал жестоко с готвача си. След като го убил в колата си, Кирил Христов го измъкнал и го преместил на масата пред ресторанта, където допреди минути вдигали наздравици. Повикал линейка, но дежурните медици само констатирали смъртта на готвача.

По непотвърдена информация скандалът избухнал заради игра на карти на вързано. Другата версия е, че хотелиерът побеснял след като готвачът Кольо го изненадал неприятно с молба за напускане.

Приятели на жертвата твърдят, че той отдавна се канел да напусне ресторанта, но все не намирал смелост, защото се страхувал. Според друга версия Киро Принца започнал да крещи на готвача си за това, че опеченото агне не му харесва.

Други обаче твърдят, че хотелиерът бил напълно безпардонен с персонала си. Тормозел служителите си, а с готвача Кольо бил направо жесток. 63-годишният работник бил принуден да търпи ежедневни викове и крясъци, обиди, понякога и физическо насилие.

"Кольо се оплакваше, че го бие, когато нещо не му хареса. Затова и беше решил да напуска. Не знаем какво е станало в неделя вечерта, но нищо чудно пак да го е набил за нещо и Кольо вече да не е издържал, сигурно е искал да напусне. Този човек е много опасен, той не вади пистолет за първи път", разказаха комшии на готвача.

Според редовни клиенти, преди няколко години Кольо си купил каска, за да се предпази от ударите на работодателя си. Кольо Колев е родом от Кошарица, но живеел повече от 10 години в Несебър заедно със съпругата си Стоянка и двамата си синове.

Жената е изпаднала в тежка нервна криза, след като са й съобщили за кончината на съпруга й. Тя дълго време лекувала депресия и новината й подействала като шок. Роднините не могат да я успокоят. Местните твърдят, че бил най-верният човек на Киро. Двамата работели заедно от години. В двата курорта го познават като много кротък, тих, съвестен и изпълнителен човек. Той е известен и като един от най-добрите готвачи по морето.

Същевременно този следобед Окръжният съд в Бургас постанови на обвиняемия за убийство Кирил Христов мярка за неотклонение "домашен арест", съобщава "Фокус". Според съда не са налични целенасочени, умишлени действия за деянието. Посочва се, че обвиняемият е осъждан за предишни престъпления, но той е изтърпял наказанието си за тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
1
 
! Отговори
Кабул преди 8 години
Реформаторите разстрелват цяла България без да иматъ бели петна в паметта и без да бъдат линчувани, днес бг лъже за парите на Сорос цяла България без да изпитва срам и свян, и без да бъде обявен извън закона за чужда военна и идеологическа пропаганда, вие с един почтен и кротък готвач ни занимавате.
34
0
 
5
 
! Отговори
младен преди 8 години
Абе аз само да питам, то не е много конкретно по темата, но има връзка, та какво стана с биячите от околовръсното и тоя от черни връх?
33
1
 
16
 
! Отговори
Американ преди 8 години
В Америка и в други нормални страни "белите петна" в следствие на наркотици или алкохол водят до утежняване на присъдата и ефективен пандиз.
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕСЕБЪР НА ПРОТЕСТ,СПИТЕ ЛИ БРЕ???
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нямам думи...наистина нямам сили и думи ..търпеливи,..КОЛКО ОЩЕ ЩЕ СМЕ ТЪРПЕЛИВИ БЕ ХОРА?????????
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе пуснете човека! Той понеже е перфекционист откъм готвенето та просто не е понесъл факта че агнето не е сготвено по негов стандарт. Качеството изисква жертви. Работниците в България само от бой разбират, и от сива икономика.
29
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещастен случай!
28
1
 
35
 
! Отговори
Несебър преди 8 години
Как ще пуснат под домашен арест този изверг, и после ще кажат избяга неможем да го открием, ***,познавам Кольо главен готвач сас заплата от 800 лв работи цяла година за 800 керливи лева и постояно е унизяван от "Принца" тормозен като не му е на кеф на Киро и си искарваше ядат на него,чожекат го беше страх да напусне и така за мижави пари си отидде. Тоя *** Киро заслужава бесилото а те сси го пуснали в кащи! Отвращахам се от тая Даржава позорррр.
27
2
 
1
 
! Отговори
T.E. преди 8 години
*** Петкова -мистериозният от Ню Йорк -чичо Чарли ли беше-благодарско ...?! от истинската -не атакувайте невинните девствените честните коректните почтенните-омръзна ми да ни изнудвате -е да в BG се защитава проституцията
26
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не е новина, новина щеше да бъде ако са го скарали в затвора.
25
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очакваме и пълно освобождаване с подписка
24
2
 
42
 
! Отговори
съд за съдията преди 8 години
Значи за шамар на "ром" влизаш в ареста, а за убийство във вкъщи!?$!Е няма такава държава, е няма такъв съд... ... е няма ли кой да ви пресече белтъка, "вашата ***" сребролюбци недояли?!?
23
1
 
26
 
! Отговори
Над и във преди 8 години
Сега ще му спретнат оправдатлна версия,че готвача му взел пистолета от жабката на колата,заредил го,но Киро му пречупил ръката,пистолета гръмнал и туто финито,край на фиестата.Готвача ще готви на св.Петър,а Киро ще прави кьор софри на ченгета и магистрати.Заключение:"Поради недоказаност и липса на свидетели,делото се прекратява от обективна и субекивна страна,от интелктален и волеви момен бля,бля,бля.
22
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно как на неосъждани хора без криминално досие им се отказва разрешително за огнестрелно оръжие, а в същото време лица които са осъждани притежават оръжие напълно законно. Даже убиват с него! Щеше да е хубаво да чуем мнението на министърката, жалко че няма да се намери журналист, който да я пита.
21
2
 
33
 
! Отговори
Гюро преди 8 години
Няма да се махна от България заради някакви ***. Ще чакам Видов ден ,а той идва.
20
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този назначен капиталист от БКП-БСП за собственик на хотел е обобщен образ на всички назначени капиталисти в България . Това са необразовани , некадърни , злобни , пияници и убийци . За тях няма нищо свято на този свят .
19
1
 
8
 
! Отговори
СПОКОЙНО преди 8 години
ДАНС вече подготвя и *независимата* съдебна система , ще има арестувани Полицаи , Съдии и Прокурори .Европа и Русия натискат много България да спре Корупцията и Мафията за ИДИЛ .
18
1
 
27
 
! Отговори
Милиционера се осрал преди 8 години
Мутрата -милиционер под прикритие носещ законно оръжие дадено му от МВР се е поувлякъл в терора на народа?!Сега най вероятно ще избяга незнайно къде при братя "Избегалеви".......Така са държавните служители,самата държава ги закрия чугунени промити тикви.
17
0
 
31
 
! Отговори
колко? преди 8 години
Колко е платил Киро на съдийката, за да го пусне да си ходи в къщи?
16
0
 
27
 
! Отговори
Alov преди 8 години
Айде на свобода щом е баровец нали така !!! *** ще се зарадва сигурно е негов човек.