Кой е Божо, който се изправи срещу Митьо Очите?

Той е интересен с това, че е от средния ешелон на СИК
9 юни 2016 11:36,
148
Кой е Божо, който се изправи срещу Митьо Очите?
Снимка: Булфото

Кой е мъжът, изправил се с 10 души срещу Митьо Очите? Несебърският наркобос е с опасност за живота, след като снощи нахлу с 40 души охрана в заведение в "Слънчев бряг", а около десетина души го чакаха вътре и стреляха.
 
Собственик на заведението е мъж, известен като Божо.
 
"Този Божо е собственик и на дискотека в "Слънчев бряг", има заведение и в Банско. Той е интересен с това, че е от средния ешелон на СИК. Той е приближен и гравитираше около бай Миле, когото убиха на стадион "Славия". Бай Миле се водеше за човека, който разчистваше сметките на СИК, мокрите поръчки, и работеше със сърбите", разказа журналистът от Нова тв Васил Иванов.

По негова информация е имало опити представители на Митьо Очите да се видят със зетя на въпросния Божо, който е управител на заведението.
 
"Искали са да се плаща тази такса "спокойствие", или, по мои предположения, да се пласира дрога в заведенията на този Божо. А той не е случаен човек около СИК", коментира журналистът. "Според мен става въпрос за наркотици – кой ще продава в заведенията", допълни той.
 
"За да тръгне с 40 човека с бронежилетки, Митьо Очите очевидно знае с кого си има работа. Факт е, че Божо е събрал 10 човека и са ги чакали въоръжени", коментира журналистът.
 
Защо сигнал в полицията е подаден, едва когато е избухнала престрелката?
 
"Излиза, че това е нещо обичайно. Щом дрескодът в "Слънчев бряг" е бронежилетка и брадва, значи това не се случва за пръв път", коментира и журналистът Стефан Ташев.
 
"Категорично смятам, че това е поредната война за разпределение на бизнеса с наркотици, който е изключително доходен и който се премества лятото от София на морето. Някой иска да завладее някакви територии", заяви Ташев.
 
"Според мен Божо иска да продава той наркотици, а не да му натрапят някой друг. Печалбите са огромни", коментира Стефан Ташев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми не знам кой е бил до онзи ден, но от вчера е национален герой. 40 човека срещу 10 и пак са си изпонас"али гащите онези. Браво Божка. Всеки има право да си пази паркомястото както сметне за добре
111
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На всички тарикати от БКП-БСП ще им кажа , че именно тази партия създаде мафията и мутрите да държат народа в страх . Спомнете си какво каза гуруто на БКП-БСП др. Луканов , ще правим капитализъм ама ние ще сме капиталистите . Ето направиха го като първо него убиха и вече над 25 години се стрелят и убиват момчетата на комунистите -социалисти-капиталисти-терористи .
110
0
 
15
 
! Отговори
redimag преди 7 години
Вече писаха в чужди вестници , че мафията превзела Слънчев бряг се стреля по заведенията . Като в началото на сезона това е топ новината , да отгатнем колко пари ще изгуби бизнеса и държавата ! А после се питаме" КОЙ " !? Кой ми *** в гащите ???
109
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо медиите занимават цяла българия със сътоянието на Митьо Очите? Къде спи полицията?
108
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 123 Никой не ти е виновен,че си напуснал България.Не прехвърляй вината другиму както правят политиците!Върни се в България да направим революция.П.С.Аз също съм в чужбина
107
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Политиците работят за хората,това им е работата.Вместо да седим пред компютъра и да се възмущаваме,трябва да излезем по улиците е протестираме.Държавоуправниците трубва да се боят от народа и да вършат това в което са избрани.
106
22
 
37
 
! Отговори
От далече преди 7 години
Срам ме е от всички българи, които са гласували за Бойко Борисов и ГЕРБ! Вие ме изгонихте от собствената ми родина!
105
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално :), живеем в държава на разбойниците. Министър председателя ни е мутра, Митьо очите го пазят пенсионирани военни. Полицията нито е чула нито е видяла, че там се продават наркотици. В другите страни има държава, има си мафия, има си среден бизнес, има си дребен бизнес и бачкатори. В българия има само мафия, дребен бизнес и бачкатори. Държавата няма, големите бизнеси се въртят от бивши ченгета и военни, а дребните им обират парите с кредити /които пак са от мафията/
104
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Aman ot mutri v bg milioneri i miliarderi stanaha nikoi ne gi kontrolira
103
3
 
62
 
! Отговори
gazaro go6o преди 7 години
Как може 10 коли пълни с маймуни вътре и никой да не забележи! Браво на родната полиция, браво на Бъчварова, добре сте си свършили работата, да!
102
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 124 сложих ти положителен коментар но спри с тези комунисти, от 25 г сте в демокрация , не комунистите са ти виновни а точно демократите , по комунизъма щеше да продаваш дрога на кукуво лято
101
3
 
49
 
! Отговори
А Методиев от Банкя преди 7 години
Има и друг сикаджия , който полицията не е обявила за издирване. Той е деветия от групата. По данни на Държавния департамент на САЩ и на Уикиликс Бойчо Методиев е бил много близък с Бай Миле, пазил му е паркинга пред хотел "Славия". Работил е за Самоковеца, Маргините, Маджо и Пашата.
100
4
 
52
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Оставка!Оставка!Оставка!Бъчви,Бурета,Буркани от нищо не искам да остане
99
10
 
67
 
! Отговори
ГЕРБавия преди 7 години
До ехаДа сте очаквали нещо друго ??? Мутро-комунистите от ГЕРБ и лично Бащицата от Банкя върнаха не само групировките, но и всички червени топ-мафиоти. Те притежават над 90% от България и имат комунистически апетит за пари, имоти и далавери...... Само че България бавно се топи !!! Освен комунисти и мутри, в нея ще останат още *** и нещастни и ограбвани от тях възрастни хорица........ Жалко за славното ни минало......
98
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** - то понеже несебърлии не са 90% изселници от Македония. Така че е маке срещу маке.
97
3
 
94
 
! Отговори
Спеца преди 7 години
Интересно , защо Борисов хвърли пепел в очите на обществеността , като внушава , че това било махленска свада за парко място?Борисов , Борисов , като стане дума за СИК и ВИС , веднага гледаш да замажеш и да ниглежираш ситуацията !Мутрата си остава мутра братче - това е!Ей , Борисов , ти да не си намесен в тия наркотици?Даде ли им команда да се изнасят от страната ?Мнооого интересно , как се издаваш , Бойко ,не си професионалист !Ще те гръмнат така - пази се!
96
0
 
80
 
! Отговори
Стършел преди 7 години
....тия се изтрепаха за едни паркоместа, за некакви си 5 лв., а ако бяха за наркоместа?....каkво ли щяха да правят .....:-)
95
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте снимка на тоя нарко барон Божо от СИК .То и Борисов е от СИК поне да видят хората истински мутри.Ко ми снимате Мите ? Той е артист ,а Божо е истински убиец като Бойко .Кой тегли непрекъснато пари и защо никой не разбра къде са парите на КТБ ???ГЕРБ рекламираха тази банка ??? Стабилна била и тн. ..
94
1
 
85
 
! Отговори
Добър Човек преди 7 години
Вчера Росенчо вика "българите се връщат в България" не се връщат, а отиват в обратна посока, знаем, че в твоя свят всичко се движи на обратно. Не се връщат ей заради такива, искаш да отвориш бизнес,и направиш нещо ползотворно за хората, на следващия ден мутрите идват. Не се връщат заради мутренския башибозук от 25 години. В България башибозука винаги е бил в действие. Първо турския (нямам нищо против турците който си живеят мирно и кротко в държавата), после комунистическия, после мутренския.
93
0
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прекрасни новини днес ! Мутри се стрелят ! Дай боже всеки ден !