Мейзер убила Николай с "нежно" въже на масажна маса

Наличието на кръв в стаята обаче прави случая заплетен, търсят още улики
18 авг 2016 09:09,
91
Мейзер убила Николай с "нежно" въже на масажна маса
Снимка: Булфото

Роднини и близки на убития културист и фитнес инструктор Николай Димов коментираха всички версии за трагичния инцидент. Те са ядосани на Мейзер и искаха да я линчуват в съда.

"Всичките му приятели сме тук в съда, за да разберем каква е истината и как е бил умъртвен Николай", коментираха пред "24 часа" те. За причините за настъпилата смърт на Николай, които са пълна следствена тайна, се появиха много версии.

Последната е, че Анита прикрива истинския убиец на мъжа си, защото не би могла сама да вземе живота на този як и едър здравеняк. От прокуратурата обаче заявиха, че няма белези на съучастничество.

Още по темата

Засега остава най-правдоподобно, че фаталният край на културиста е настъпил по време на груб и неудържим секс, при който се използва примка от дебело въже, ръцете му са били в белезници, бил е гол. При затягане около шията на партньора се достига върхово удоволствие. Наличието на кръв в помещението прави случая заплетен и разследващите все още търсят улики, за да могат да изяснят категорично ситуацията. Според събраните доказателства Анита е убила по непредпазливост мъжа си, като го е душила - без да е целяла фатален изход.

Според неофициалната информация като причина за смъртта на културиста съдебните медици сочат асфиксия. В разпитите пред следствените органи самата Анита признала, че и друг път са го правили по садо-мазо начин, но тя винаги успявала навреме да реагира в опасната любовна игра. Николай лежал на маса за масаж, която била опръскана с кръв. Вероятно кръвта е от нож, с който Анита Мейзер е искала да среже въжето, след като е видяла смъртта в очите на Николай. Въжето било копринено, изглеждало нежно, но било изключително здраво, твърдят разследващите. На врата му е открита и рана, която оставила кървави следи по ръкавиците на разследващите след първия полицейски оглед, което е стреснало лекаря.

Появиха се и версии за употреба на субстанции и анаболи, които Николай е приемал по време на престоя си в България и които може би са улеснили смъртта му. И още едно противоречие - в годините си като охранител Николай Димов се е доказал с бойните си умения и изключително яка физика. Навремето се биел с по 4-ма души наведнъж и не можели да го надвият.

Имало и ревност и от двете страни във връзката. Анита се дразнела от това, че Николай си пише с различни момичета във Facebook и че може не просто да кривне, ами буквално да я напусне. А културистът не одобрявал обкръжението на Мейзер и ВИП приятелите ѝ - най-неприятен му бил Кирил Вълчев - Киро Скалата. Двамата с Анита са били дори пред развод заради нагнетените страсти, което се оказало голям проблем за Димов. При развод той ще трябва да се прибере от САЩ, тъй като нямало да има законово основание да е там. Именно това бил и козът, с който го държала Мейзер.

При обиска на жилището е открит сейф с пачка писма. В тях тя се жалва от съпруга си Николай - че я заплашвал и тормозил. Самата Анита, която е била удивително спокойна по време на огледа, доста артистично се притеснила, когато разследващите попаднали на писмата. Заради проблеми с кметството и бирниците в Чикаго Мейзер решила да се покрие за известно време в България и от миналата пролет тя не се е връщала в САЩ.

"Ако си беше платила данъците, можеше въобще да не се прибира от Вегас, а Ники можеше да е жив", коментират съседка и приятелка на Анита.

Междувременно адвокатът на Мейзер Росен Желязков заяви пред Нова тв, че не е възмутен, че не пускат Анита под домашен арест. "Шокиращо е мнението, че тази мярка на съда не може да се изпълнява. Излиза, че полицията не може да изпълнява мярката домашен арест. Това означава, че няма гривни. Има доста лица, които са поставени под такава мярка. За мен буди недоумение, че полицията не може да изпълни тази мярка. Има си технически средства, електронен мониторинг, който се изпълнява в цял свят", каза Желязков.

"Категорично мога да заявя, че за това деяние научихме 2 часа преди съдебното заседание. Не съм слушал диска, но съм чел протокола за разпит. Не мога да коментирам, защото това е предмет на делото", коментира предложения подкуп адвокатът.

"Нашият клиент е американски гражданин. Тя е имала мотив цялото нещо да се потули, защото медиите са били агресивни по отношение на нейното поведение непосредствено след деянието. Никъде не е доказано, че тя разполага с тази средства. Няма други свидетели, освен заинтересовани лица", категоричен бе Желязков.

"Не знам къде е американският и паспорт. И аз не знам къде е моят в момента", каза още той.

"Видяхме наченки на някакъв натиск. Доказано е, че няма насилствена смърт и умисъл в действията й. Смъртта е настъпила в следствие на асфикция. Поставянето на свинската опашка е било със съгласието на починалия човек. В протокола за разпит на Анита Желева съм видял нейната интерпретация по случая", добави адвокатът.

"Важен и ключов момент е изготвянето на съдебно-медицинската експертиза. Има парадоксален случай. Не става въпрос за груба сексуална игра", завърши адвокатът на Мейзер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
sled kato e martav nqma kak da se dokaje dali dobrovolno sa mu sslojeni svinskite opashki tq nqma da kaje che gi e slojila nasilstveno
58
1
 
6
 
! Отговори
Анита Мейзер преди 7 години
Един е Бах и той умря!
57
1
 
1
 
! Отговори
мноо грозна преди 7 години
доматито си пуска джуса
56
0
 
12
 
! Отговори
Ал преди 7 години
Колко крехък е човешкият живот! Едно тънко въженце и сто килограма мускули отиват на оня свят.
55
0
 
10
 
! Отговори
Скарлет преди 7 години
До 57Апропо, в случая говорим эа едно почти чудовищно убийство, с което мисля че ще се съгласиш не се среща често в ежедневието ни!!!
54
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свят широк-вкусове всякакви. Аз например имам едни приятели с които се знаем от 20 години.Доскоро си говорихме най-вече за жени и по-малко за футбол.От известно време,те ми говорят непрекъснато за Путин. Аз им викам 'Гледай каква мадама минава по улицата", а те ми казват "Ама ти чу ли вчера Путин какво каза". Малко съм притеснен за тях,ама все пак живеем в 21 век,нека бъдем толерантни.
53
0
 
12
 
! Отговори
krasimir velchev преди 7 години
Този криминален случай е много интересен и показателен.Показателен е за нравствения характер.упадък на нашето общество към днешна дата.Първото съобщение по БНР ,беше,че Анита Мейзер е повикала полиция и е казала ,че е открила съпруга си мъртъв с прерязано гърло.След това всички съобщения по случая имаха шизофренен характер.Централна част от съобщенията заемаха ,,свинските опашки''.За прерязаното гърло'' не се спомена и дума.Последното е ,че имало въженце,но то било ,,нежно''.Правите се на ***
52
0
 
13
 
! Отговори
Статистик преди 7 години
Mейзер влиза в серия , бих заложил 10 лева , че следващият и мъж ще загине.3ма мъже - 2ма умрели и един оцелял на косъм след инфаркт.Статистиката е на нейна страна :D
51
0
 
11
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Случаят е доста деликатен и е нормално органите да ни спестяват някои неща. Все пак жената има млада дъщеря, има близки и не е хубаво да научават от медиите подробности за интимния й живот. Но като се нареди пъзелът - непредпазливост, въже, масажна масичка и т.н., може да се добие представа без да е казано директно. :)
50
0
 
16
 
! Отговори
Пешо Секса преди 7 години
ОЩЕ и ОЩЕ новини искаме за МЕЙЗЕРА!!!
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цензура ли има за новия атентант в Турция, или просто предпочитате да си пишете сеирджийските *** новини?!?
48
3
 
9
 
! Отговори
Xxxx2 преди 7 години
Планирано убийство
47
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Извратени наркомани!Дреме ми за такива бо к л.уци!
46
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а какво стана с свинските опашки че нещо поизчезнаха от обесненията, че ми стана интересно?
45
7
 
10
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Един живот е отнет, а друг живот е съсипан по крайно нелеп начин. Ясно е, че жената не е планувала това убийство, а просто е следствие от необуздан секс, какъвто явно двойката е предпочитала.
44
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От три дни новинта за тази дърта кокарджа е топ новина. Аман от нея!
43
3
 
15
 
! Отговори
Kat преди 7 години
Тази жена е абсолютно плашеща... Даже и подметката ми след като съм газила през блато ще е по-хубава от това изчадие. Не стига, че е грозна отвън, ами и от вътре.
42
1
 
15
 
! Отговори
от посолството преди 7 години
незабавно освободете Анита Мейзер! Тя е американски гражданин и е евроатлантически ориентирана, как така ще я задържате без да сте питали Обама?
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо Минко не даде точната оценка на нещата. Иначе съм объркан
40
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СкарлетЗа съжаление повечето хора се плашат от думата "психопат", защото приемат, че е рядко срещано състояние, вместо да се плашат от това колко често всъщност се срещат.