Обвиниха Мейзер и в подкуп! Бутнала ?30 000 на полицай

За това престъпление наказанието е лишаване от свобода до 10 години
Обновена: 17 авг 2016 13:58 | 17 авг 2016 13:57,
104
Обвиниха Мейзер и в подкуп! Бутнала ?30 000 на полицай
Снимка: Facebook

Окръжната прокуратура във Варна повдигна и второ обвинение - за подкуп, срещу обвинената за причиняване на смърт по непредпазливост чрез умишлено нанесена средна телесна повреда на съпруга си Анита Желева, съобщиха от пресслужбата на прокуратурата в крайморския град.

Новото обвинение срещу 52-годишната обвиняема е за предложен подкуп от 30 000 евро на длъжностно лице, заемащо отговорно служебно положение - полицейски орган, за да не извърши действия по служба. За това престъпление наказанието е лишаване от свобода до 10 години и глоба до 15 000 лева.

Още по темата

Окръжната прокуратура във Варна днес внесе искане във Варненския окръжен съд за определяне на постоянна мярка "задържане под стража" спрямо варненката за двете престъпления, за които е привлечена като обвиняема. Мярката ще бъде гледана по-късно днес.

Анита Желева, по-известна като Анита Мейзер, бе обвинена за убийството на мъжа си – 40-годишният културист от Варна Николай Димов.

Мъжът бе убит през нощта в събота срещу неделя в дома на Анита Мейзер – на 200 м от резиденция "Евксиноград". Драмата става на третия етаж. Атрактивната двойка е позната на всички наоколо, а и баровският й джип я издава, защото вместо номер е изписано името на Анита.

Слухът, пуснат от самата Анита, бе, че 40-годишният фитнес инструктор и спортист бил вързан със свински опашки приживе. Освен това Мейзер твърдяла пред разследващите, че е отишла да пазарува в 2:30 ч през нощта в събота, като оставила Николай пред жилищната сграда да говори с двама негови приятели, които тя не познавала. Когато се прибрала, мъжът ѝ вече бил мъртъв.

Впоследствие обаче скандалната миска от Варна разказала пред разследващите, че задушила съпруга си без да иска, по време на садо-мазо ласки. Първоначално тя се уплашила и дала няколко различни версии, а впоследствие признала и обяснила действията си с това, че се уплашила.

Асфиксията представлява нарушаване на дихателния процес, което води до липса или недостиг на кислород в мозъка. Тя може да се получи при бурна любовна игра, в която Анита Мейзер е участвала, но не е знаела кога да спре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
1
 
! Отговори
!!! преди 7 години
-------------------------------------Ромката Анита Мейзер никога не е била избирана за Мисис България, дори не се е явявала и не е била допускана за участие в официалния конкурс за омъжени жени, организиран у нас.Тя се яви на "Мисис Свят" чрез ИЗМАМА, проявявайки изключителна наглост и безочие!-------------------------------------
59
1
 
2
 
! Отговори
Morqk i polovina преди 7 години
Marsh v pyndiza!
58
1
 
11
 
! Отговори
край преди 7 години
И аз я обвинявам - искам обезщетение за причинените ми неимуществени вреди. Миналата година като видях, че е била мисис България си дадох сметка че харесвам Деян неделчев -Икебаната повече от нея. Цял месец живях с мисълта че съм гей. Травма преживях.
57
4
 
2
 
! Отговори
ariec преди 7 години
До ЕЛИabe tazi kakva balgarka e , prili4a na indiika ili pakistanka ,nie balgarite takiva li sme .okei idvame ot centralna azia i sme turksko pleme tova e iasno, no 4ak tolkova grozna i 4erna tova e vazmutitelno, iavno prapra dedite i naistina sa bili 4isti naturalni prabalgari na kubrat i asparuh.
56
1
 
11
 
! Отговори
Шерлок преди 7 години
Комай я нарочиха тая отракана дама. Трудно е да се повярва, че ще убие мъжа си в собствения им дом и ще заведе полицията при трупа. Отделно, колкото и да е анаболен, 40-годишен мъж като канара все може да се опре на 52-годишна жена, навместо да се остави да му извият врата като на пиле. Вързан бил, от любене умрял, ала-бала.Ама и тя много се наби в очи, много парадираше с пари, а мераклии за пари на сама жена бол.
55
4
 
10
 
! Отговори
Соло преди 7 години
Що за двоен стандарт?! От джебчийките от Игнатиево могат да вземат, от Анитка - не. Няма справедливост на тоя свят, няма.
54
2
 
9
 
! Отговори
Който има преди 7 години
Има - пуснала. Завистливи хора, ей!
53
2
 
11
 
! Отговори
До,ХА-ХА и т.н преди 7 години
;Днес благодарение на евроатлантическите "ценности";,никакви ценности не са ви виновни,МЪРЗЕЛА,МЪРЗЕЛА ви е виновен уважаеми дами и господа,набутахте се в панелки,изоставихте китните си села,защото работата е УЖАСНО СРАМНА ДЕЙНОСТ,прибирате се на разнебитените си диванчета,отваряте поредната ГМО бира и започвате псуване .....
52
7
 
14
 
! Отговори
7 преди 7 години
Не разбирам що за *** е тоя да откаже 30 000 евро , да е поискал и 50 000 да му е бутнала. На тоя зверски глад , мизерия и брутална хипербедност да откажеш такава сума накуп значи наистина не си у ред.
51
0
 
8
 
! Отговори
валентина преди 7 години
До varg?..и?..какво общо със случващото се?или е така,българската черта да се хвалим,ама за какво точно се хвалиш- и ти си нямаш на идея..тук някъде някой да е питал дали познаваме обвиняемата..?
50
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*кривогледа
49
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обаче тази е гривогледа.Погледнете отразяващата се светлина (малките бели топчета) в очите и.Едното и в зеницата, другото бие леко наляво.
48
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисис България много чае шукарие.
47
0
 
10
 
! Отговори
Цонко преди 7 години
До vargТова преди или след като с Бенковски организирахте Априлското въстание? Freak такъв!
46
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сладко силиконово мозъче... май съвсем загази!
45
3
 
5
 
! Отговори
! преди 7 години
Край!
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До varg 46 И всеобщата тАпота също ;)
43
1
 
23
 
! Отговори
2013 преди 7 години
За подкуп от 30 000 евро глобата е ... 15 000 лева. Законите са останали някъде в 80-те или 90-те...
42
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Черната вдовица ,прави впечатление герберските прийоми на инфаркт които използва.Трябва да се провери за връзки с Борисов и Мишо Бирата
41
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво нещо е живота. В един момент караш скъп джип, живееш на широка нога, правиш секс в Евксиноград. В следващия миг, мъжа ти е мъртъв, а ти си обвинен в убийство. Дявола дава, дава и накрая си взима всичко с лихвите.