Цялата банда "юнаци", изгаврили се с жената в метрото – българи

Оказаха се роднини, от страх се укрили у нас, Германия ги иска обратно
Обновена: 15 дек 2016 07:28 | 14 дек 2016 18:30, Камелия Цветанова
515
Цялата банда "юнаци", изгаврили се с жената в метрото – българи
Кадър Youtube

И нападателя на жената в метрото в Берлин е българин, съобщиха от германската прокуратура. Говорителят Мартин Щелтнер заяви пред "24 часа", че задържаният в понеделник и разпитан придружител на нападателя със сигурност е български гражданин и че всичко говори за това и че останалите са негови сънародници.

Още по темата

Малко по-късно той съобщи, че нападателят вече е идентифициран. Мъжът, който изневиделица рита жената в гръб по стъпалата на метро в квартала "Нойкьолн", се е укрил в България и в момента германските власти подготвят иск до българските си колеги за екстрадирането му в Берлин.

Според информация на "Берлинер цайтунг" пък четиримата нападатели са роднини.

Пострадалата женат е подала сигнал за атаката дни след това, а Щелтнер обясни, че тя е забелязала, че ръката й не е навехната, а счупена, едва дни по-късно. Именно тогава тя решила да се оплаче в полицията.

Видеото от нападението бе публикувано в петък, а в понеделник първият от "компанията" бе задържан за разпит и освободен. Срещу него засега не повдигнато обвинение, тъй като няма доказателства, че е участвал в атаката. Може да отговаря обаче за престъпна небрежност, ако това бъде доказано.

Според германския закон неоказване на помощ на пострадал при възожност тази помощ да се даде е престъпно нехайство.

Задържаният е дал достатъчно показания, за да успее полицията да залови всички извършители.

Берлински известни личности обявиха парична награда за онзи, който издаде извършителя. Щелтнер обясни, че когато това е в помощ на държавата законът поощрява подобни награди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


515
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Fate - А дали жената не е предизвикала нападението.не се знае от какво е предизвикано покушението, но има средна телесна повреда, както и да се погледне. Сега ще плаща дивaкът, което е добре с учебна цел. На ганювеца най-му влиза когат трябва да плати пари.
164
56
 
2
 
! Отговори
Fate преди 7 години
А дали жената не е предизвикала нападението. Това също е много важно
163
6
 
78
 
! Отговори
Асен преди 7 години
Да се инициира референдум дали ромите да са български граждани.Ако народа каже ,,Не'',се сключва споразумение с Индия(те са оттам),и България им дава пари да се заселят там или другаде.Колкото и пари да се дадат все си заслужава.Парите ще се избият за няколко години от недаването на социлни помощи и от много по-малкото кражби и престъпност в страната.А за българите ще има по-добро бъдеще и няма навсякъде да бъдат бъркани с индийци.
162
7
 
25
 
! Отговори
dido преди 7 години
Да върнат турчина и ние ще им дадем ***. Ние когато се възмущавахме, че ония прегазиха двама мотористи, германците какво направиха???
161
13
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А пък в София холандец нападнал българка с нож.Турчинът убил двама души избяга в Германия.И властите там отказват да го върнат в България.Така че не драматизирайте толкова.Това,че група роми с българско гражданство ритнали някаква германка по стълбите си е нормално за днешна Европа.И както англичаните обичат пакистанци и индийци,а мразят българи,румънци и поляци,така и германците обичат резани мюсюлмани,африканци и афганистанци.Какво да ги правиш,особености на националния манталитет.
160
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато в страните от западна Европа живееха бели хора никой не си позволяваше да върши простотии.И най-големият *** не смееше да си хвърли фаса на улицата.После дойдоха турците,арабите,ромите.Индийци,пакикстанци,африканци.И с последната вълна Европа се напълни с пришълци.
159
1
 
21
 
! Отговори
до 247 преди 7 години
Ама, като е за помощиту, да не плащат данъци, осигуровки, ток, вода, билети в транспорта, да получават пари от графа "интеграционни", веднага стават ***. Начинът по който се определя кой е ром, не е ли дискриминационен - по цвета на кожата, щото на всички в паспортите пише българи?!Кой има интерес да ни противопоставя и защо?!
158
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо трябва да се установи,че е етнически българин и да се прави сериозна разлика между етнически българи и роми .Преди време тъмносин шведски гражданин от централна Африка закла човек в центърът на Лондон.И защо германската общественост не се възмущава,от десетките случаи на изнасилване,грабеж и клане с мачете извършвани от пришълците мюсюлмани.И накрая,когато си превърнал държавата си в *** ,какво очакваш,то простотията е заразна.
157
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българи.............от Максуда!
156
2
 
23
 
! Отговори
! преди 7 години
Щом като 4-та са роднини, ЩЛЯЯТ се из Германия с български паспорти, са само от два етноса: българи не се "изселват' по цели родове.Да се действува бързо със ЗАЛАВЯНЕТО ИМ в РБългария, за да не ги търсят из ИСПАНИЯ.И най-строга присъда; разчитат на социални помощи, а да вандалстват в чужбина- имат пари за билети.И СИГУРНО КРАДАТ( а може и да убиват!), за да живеят.Твърде е възможно да са искали да я ОБЕРАТ и с ключовете да оберат и жилището й.
155
1
 
13
 
! Отговори
Хм преди 7 години
До до 239Всъщност извинението за фалшивото обвинение за атентата срещу папата беше с половин уста,ама когато ни клеветиха-реваха с пълно гърло!
154
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цял свят знае и пише че са българи, само българите ***, че не са българи, ами с българско гражданство! И след това се обръщат на другата страна и почват да грухтят, че всеки български гражданин е българин!? ***, ви е знаете ли какви сте и какво искате изобщо????
153
1
 
35
 
! Отговори
И цц преди 7 години
Садам, Кадафи - режиха крака на такива *** - нека след туй си гаври някой пак : да ли ще му стиска на някой ?
152
2
 
10
 
! Отговори
? преди 7 години
***. Защо прави това, интересно е да обясни.
151
0
 
31
 
! Отговори
фактите преди 7 години
Светослав Стойков е името на българинът, който брутално изрита жена на стълбите на берлинското метро. Адресът му в България е във варненският ромски квартал "Максуда", информира Нова телевизия.Светослав е с богато криминално минало, предполага се, че за последно е бил в страната преди месеци.И четиримата участници в инцидента са роднини.
150
5
 
20
 
! Отговори
Иван Цонев преди 7 години
Юнци в кавички ,защо??? Пишете Български *** се изгавриха с жена в метрото. ***..
149
0
 
39
 
! Отговори
aa преди 7 години
Без милост за такива Директно ги репортвайте на МВР-то, или ако искате 4000 лева (2к евро), има една немска охранителна агенция дето иска име и адрес на ***. Никаква милост. Не че ги харесвам немците, но такива "пичове" утре и моята приятелка могат да я ритнат така тук в България.
148
0
 
6
 
! Отговори
Бандит бг преди 7 години
Кой да е няма лой друг тъпамутренски хайдут
147
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заговорил ги от Бг били пхахха от къде си разбра
146
4
 
7
 
! Отговори
онзи преди 7 години
бе досега се представях за румънец, за тях няма разлика, май ше минаваме към полша, *** е че ориента ми личи хахаха