Шофьорката убила полицай – 40-годишна и трезва

Карала твърде бързо, спряла 100 м след като помела катаджията
147
Шофьорката убила полицай – 40-годишна и трезва
Снимка: Dnes.bg

40-годишна жена от Пловдив е управлявала автомобила, блъснал и убил на място полицай вчера на пловдивския бул. "Санкт Петербург".

Още по темата

Жената е разпитана и задържана за 24 часа, уточниха от областната дирекция на полицията пред "Фокус".

Пробата за алкохол, която й е взета, е отрицателна.

Шофьорката е карала толкова бързо, че джипът й е спрял близо 100 метра от мястото на инцидента.

Катаджията, който загина вчера, е слизал от патрулния автомобил, за да спре бързо движещия се джип на шофьорката, но беше пометен от превозното средство.

За високата скорост, с която се е движил джипа свидетелстват и местата на тялото на пътния полицай и вещите, които са паднали при удара. На мястото на сблъсъка са шапката и палката на служителя, 20 метра по-надолу е паднало тялото.

За последната една година това е втория пътен полицай, убит по време на проверка.

Загиналият служител е на 36 години, семеен с две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименКакво трябва да "ИЗКАЧА"?
97
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофирала била с превишена скорост? Защо? Защото е сигурна, че КАТ не работи и няма да я санкционират - същото, в което са сигурни всички шофиращи в България (българи и чужденци). Това е проблема, а този пробелм никъде по света не е решен с огромни наказания, както си мислят по-тъпoватите.
96
0
 
8
 
! Отговори
ПРЕСТРОЯВАЩИЯ СЕ преди 6 години
До Анонимен 100''грешката на джипажииката е че е тръгнала да изпреварва в дясното платно движещият се автомобил в лявото платно.''-А ТОВА ДАЛИ Е ИЗПРЕВАРВАНЕ?
95
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това трябва да тежи на съвестта на КАТ. Ако си вършеха работата, това нямаше да се случи, защото всички шофьори щяха да спазват правилата.
94
2
 
17
 
! Отговори
бай ганю преди 6 години
това да тежи на съвестта на онези които се противопоставят на камерите за скорост и други технологии заместващи ефективно пътния полицай с репутация на корумпирана личност
93
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се обяви жената за вещицада се обеси на площадаи на всеки катаджия да се даде палкаи да изскача от патрулките и да ви спира навсякъдеи ще настъпи щастие за всички
92
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, как може да изскачаш пред бързо движещ се джип и да очакваш, че ще спре? Ами ако шофьора е пиян или дрогиран? Ако спирачките не са изправни?
91
14
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Най-глупaвото е сега да се искат строги наказания за шофьорката и изобщо за други подобни случаи. Защо е така, всеки са поне малко ум в главата може сам да си отговори.
90
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди време на кръстовище имаше спрени коли вътре затрудняващи преминаването и като го попитах няма ли да направи нещо отвърна : "Че аз не мога да гледам всички, а само в една посока." !!! А искаше и мен да глоби , не знам защо, без да обърне внимание на поне 6-7 нарушители паркирали до него вътре в кръстовището.Примера е показателен за начена на работата им.
89
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грешката на полицаят е че е застанал на платното а грешката на джипажииката е че е тръгнала да изпреварва в дясното платно движещият се автомобил в лявото платно. Много пъти ми се е случвало да ме спират полицаи които вместо да застанат встрани от пътя ми изскачат на пътното платно и ако не отреагирам мигновенно го правя на кайма. Кой ги учи тези не ми е ясно но сигурно е някой мноо умен селянжърин.
88
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената се казва Катя Лерца.Моля, не ми трийте коментара. Това излезе официално в пловдивски сайт и е информация на МВР
87
0
 
5
 
! Отговори
Сот преди 6 години
До ДибалаТи да не си вносител на тия камери :)По добре на всеки по едни Гугъл очила 24/7 лайв...
86
9
 
21
 
! Отговори
Тука е така преди 6 години
Когато някой комплесар види малко пари и се качи на джип и се мисли за гръцки бог.
85
3
 
24
 
! Отговори
емигрант преди 6 години
повечето бг шофьори са нагли и необразовани!
84
1
 
28
 
! Отговори
Шофьор преди 6 години
Лека му пръст на момчето! Нека обаче да почнат да се замислят как спират автомобили.... Дали с патрулката затруднява движението, дали спирайки кола в крайно ляво няма да затрудни движението и да предизвика инцидент. Нагледал съм се на глупави спирания. Ако е опасно - просто не спирам.
83
3
 
20
 
! Отговори
ивчо преди 6 години
слагайте минуси, но таз жена повече от условно няма да я осъдят. съдът не гкеда емоции а факти.Нито има засечена скорост, нито е с алкохол. Пред нея има друг автомобил, който е спрян от загиналия полицай. Нейните действия адекватни или са следствие на това да избегне ПТП с предния автомобил. Ако той е бил в крайна лява лента нормално е да реши да отбие в дясно а полицая е бил там на платното.
82
4
 
11
 
! Отговори
Кесяки Алексиев преди 6 години
Шофьорката убила полицай 40-годишна и трезва като репичка,но...............със задължителните включени къси светлини!
81
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно е гепаджийка щом не й съобшават името - кой друг кара така нагло?
80
4
 
6
 
! Отговори
PB преди 6 години
До АнонименИзлиза, че който няма светлини - не съществува за теб....Пешеходците , например нямат....Определено си опасен!!!
79
5
 
6
 
! Отговори
ивчо преди 6 години
и за кво ти е името и, толкова ли е важно, а и нещо мн противоречиви публикации стансха, уж нея бил дпирал а се оказа че друг автомобил има префи нея. Айде уточнетв кое как е по ситуацията да не се окаже че полицая сам е предизвикал ситуацията с това си иьлизане от раз на плстното. Жалко за семейството му, но и полицаите да мислят като са на пътя, не да изскачат с палките на седата на плстното като диви прасета. Едно време на цариградско го правеха но се отучиха написледък.