Шизофреник ритнал бабата в Бургас. Защо е без надзор?

26-годишният Живко Кючуков е в психиатрия, за да го освидетелстват
Обновена: 17 май 2017 12:28 | 17 май 2017 12:18,
179

Прокуратурата в Бургас обяви, че мъжът, ритнал безпричинно бабата в Бургас, страда от шизофрения.

Назначена е съдебно-психиатрична експертиза на 26-годишния Живко Кючуков. Към момента той е настанен за лечение в Центъра за психично здраве – Бургас.

Още по темата

От заключението на съдебно-психиатрична експертиза ще стане ясно дали младият мъж е вменяем, и дали може да бъде привлечен към наказателна отговорност, допълват от държавното обвинение.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза на пострадалата възрастна дама (72-годишната Виолета К.), която оказва се, не е със счупен крак, а със счупен таз.

По скандалния случай, разразил се на 9 май следобед на автобусна спирка в жк "Изгрев", са разпитани множество свидетели – очевидци. Образувано е досъдебно производство за хулигански подбуди на мъжа спрямо възрастната жена.

Както сутринта Dnes.bg ви информира пенсионерката е нападната безпричинно от младия мъж, който я атакува в гръб.

След ритника нападателят се връща няколко пъти при жертвата си, а последния път е с огромно паве, за да го хвърли по пострадалата.

Десетки хора са свидетели на грозната сцена, в един момент те се притичват на помощ на женицата, но идва автобус и те я остават.

Жената, олюлявайки се, пада отново на тротоара, шофьорът отваря вратите и няколко души се притичват на помощ на пенсионерката, докато дойде екип на Спешна помощ и полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
17
 
! Отговори
Безпардоннен урод преди 6 години
Ако този е шизофреник, значи 50 процента от мъжкото съсловие в БГ са такива, вкл и Борисов Трети....типично мутренско поведение...
74
1
 
24
 
! Отговори
Мосю Густав преди 6 години
Предполагам, че е станал шизофреник след като са го заловили? Ех, Българийо...
73
1
 
16
 
! Отговори
Шизофреник ми бил преди 6 години
Надявам се този, който ще го преглежда, да е истински професионалист. Дано са се сетили на момъка да му направят кръвна проба още при задържане. Гледам по нослето се пипа няколко пъти. Гнусна дрога е амфетамина да знаете хора. Така едни надрусани типчета щяха да ми скачат на 'Витошка' само защото не съм пушач и нямах цигара да им дам. Тогава не се бях срещал с такива тежки случаи на нашмъркани ***, вече ми е ясно, само очите да им бяхте видяли - зеници колкото стотинка.
72
4
 
9
 
! Отговори
BG преди 6 години
За това решението е либерализиране на оръжието и на самоотбраната ! Винаги с оръжие на вън ! Щом се е доближил до мен и ме заплашва и удря куршум в главата и толкоз. Ама на нашите политици не им стиска - щото ако стане така сума мутра дето ги финансира ще гушне букета !Като е шизофреник да е ходил да се лекува не да върви по улиците свободно ! Щом е шизофреник значи има надзорник - затвор за тоя дето го е пуснал по улиците и второ - до живот в лудницата !
71
1
 
12
 
! Отговори
ск преди 6 години
Този " мъж" като го е било страх да се намеси, поне да се беше обадил на 112, а не да гледа като пън! А съществото в гръб, което дори не си прекъсна храненето, не знам дори как да го коментирам! Това да гледаш как ритат възрастен човек и да не реагираш по никакъв начин е тотално душевно оскотяване за мен. Дано се възстанови жената, макар че на тази възраст ще е доста трудно. Много късмет и сила й желая!
70
1
 
15
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
Тоя си е за каторга доживот. Шизофреник или не, това в случая е без значение. Обаче калпавия народ не давате да възстановим трудовите лагери, защото знаете, че поне 50% сте за там.
69
1
 
32
 
! Отговори
99 преди 6 години
Като го гледам е нормална бургаска батка, не е шизофреник! Ама явно е по-лесно даго пишем такъв за да не бъде съден.... нямам думи
68
2
 
22
 
! Отговори
Ива преди 6 години
Живея в Истанбул Знаете ли,тук какво уважение има всеки човек към възрастните. Не съм подозирала. Жалко за родината ми. Много жалко. Още от малки деца ги учат на уважение.
67
1
 
7
 
! Отговори
иван преди 6 години
То нормално като лекарствта са платени. Не е проблема болестта проблема е че не се предлага лечение достъпно, отделно трябва да има за хората с психични проблеми , независимо лекувани излекувани или на лекарства подпомагане от държавата за да не ги до побърква живота. а за такива изпълнения специялизиран затвор. когато държавата е не адекватна към хората с проблеми. стават изцепки за затвор.
66
1
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Добрияотвори макяси , в интернет всички сме големи ербапи.излез навън да те видиме кво си свършил. добрите ти дела сигурно се броят на пръстите на стругар с 30 години стаж, беленчанино
65
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това вече не се търпи! Като има шизофрения и е опасен за околните, да се изолира в специално заведение за тази цел. Правата на един индивид свършват, там ,където започват правата на друг. Утре убие дете и пак ще се размине с каквото и да е наказание заради болестното си състояние. Никой не е длъжен да търпи и да се примирява с такова поведение, само защото индивида имал шизофрения. А като му гледам мутренската физиономия, силно се съмнявам в това!
64
1
 
17
 
! Отговори
д-р преди 6 години
Шизофрениците са изключително опасни. В моменти на налудни халюцинации могат да са крайно агресивни. Освен това заболяването влияе на ендокринната система. Имат нечовешка сила, като назобени с допинг. Чували сте израза - луд умора няма. Тези болни трябва да са под строг медицински контрол. А иначе, това е болест и никой не е застрахован !
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 66Тесногръдието, първичноста, простотията, злобата, безхаберието и завистта са много силно изразени при визията на българина-за съжаление! Той не е виновен за това но се иска много труд и усилия за да се разбере и преудолее! С копане и работа за лудо не става!
62
1
 
12
 
! Отговори
Добрия преди 6 години
Да отворим Белене. То се е видяло, че смъртното наказание няма да го върнат! За такава *** място на свобода не трябва да има.
61
6
 
2
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Гласовете са му го казали...голям праз ...заради един такъв колко яйца начервиха и агнета заклаха миналия месец....
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Османчо 60Ами то тесногръдието си е все пак диагноза! Щом не мериш е еднакъв аршин значи нещо криеш или по-скоро се стремиш да не погледнеш огледалото защото би се уплашил от собственото отражение! По-лесно е да се категоризира отколкото да се изучиш сам себе си! Психично-защитен механизъм който със всяка година от житието ни губи сила!!!
59
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страна от Третия свят не сме, но сме и далеч от цивилизованите. Някаква сива зона, едни 10% се мъчат да живеят нормално, други 90% чупят и цапат.
58
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Елемаг 27Не си възпитан а дресиран! Поведението ти се базира на авто-пилот но тава за съжаление те прави тесногръд и първичен! Замисли се!
57
1
 
22
 
! Отговори
Мигрирал в Европа преди 6 години
На 25 съм и ме е страх когато се прибирам вкъщи ей заради такива ***. За това си проявление при една нормална съдебна система получава 10 години ВЕДНАГА!!! Не след 2 години разточваме на случая...!
56
1
 
2
 
! Отговори
Ешо преди 6 години
До анонимен 61. Ама колко си прав...