Битата камериерка сънува още кошмари, иска 50 хил. от шведа

"Искът ми ще е голям, защото това е вид възмездие", коментира тя
24 юни 2017 10:18,
145
Битата камериерка сънува още кошмари, иска 50 хил. от шведа
Ралф Сундберг Снимка: Архив, Булфото

50 000 лв. иска камериерката Диана Петкова, изритана зверски в лицето от шведа Ралф Сундберг в Слънчев бряг.

Адвокатът на пострадалата Станко Кралев вече е изпратил писмо до Сундберг в Следствения арест, в което го приканва да изплати въпросната сума като обезвреда на имущестнвени и неимуществени вреди, пише "24 часа".

"Това е опит за спогодба. Ако той откаже, ние ще заведем граждански иск, който да бъде разгледан в хода на съдебното дело. Тъй като то ще се гледа по общия ред клиентката ми ще се конституира като граждански ищец и частен обвинител. Ако Ралф Сундберг се съгласи на спогодба, то тогава Диана Петкова ще бъде само частен обвинител", обясни адвокат Кралев.

Още по темата
До късно следобед в петък вървеше предявяването на материалите на страните.

"Още в понеделник, 26 юни, ще внесем обвинителния акт в съда", каза районният прокурор на Несебър Радост Бошнакова. Следващата стъпка ще бъде съдът в морския град да насрочи дата за разглеждане на делото.

"Всяка нощ сънувам кошмари. Вече няколко пъти се самоубивам на сън, ужасно е. Психическата травма е много силна, явно ще я нося не с месеци, а с години", сподели пред изданието камериерката Диана Петкова.

Тя се оплака, че още я боли травмираната от ритника на шведа долна челюст на лицето й. Всеки път, когато минавала покрай фоайето, където бе изритана от грамадния швед, Диана изпадала в шок.

"За първи път ми се случва подобно нещо. Искът ми ще е голям, защото това за мен е вид възмездие", заяви Диана Петкова.

Инцидентът с 65-годишната камериерка стана на 3 юни вечерта в хотел "Марвел" в Слънчев бряг. Запис на охрантелна камера запечата как 53-годишният Ралф Сундберг рита жената с крак в лицето без никаква причина.

По-късно той се извини и сподели, че много съжалява, но е бил пиян и неадекватен.

За това провинене законът предвижда наказание глоба /от 1000 лв. до 5000 лв./, пробация или до 3 г. затвор. Тъй като чужденецът е с чисто събедно минало, той най-вероятно ще се отърве с административна санкция или пробация, коментират юристи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това са Бьлгарските жени, за пари и майките си ще продадат! Пардон.
12
2
 
9
 
! Отговори
Крюгер преди 6 години
За 20 бона разрешавам да ме ритне 3 пъти! :) Адвоката е много нагъл... Ако плати ще са само частни обвинители :)
11
17
 
9
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
Много ми е любопитно , ако тоя беше от тукашните шведи за колко щеше да заведе иск? Жалка работа ... Ако те ритне клошар ... и 2 лв няма да вземеш ако има от къде да точиш.. давай смело. Този трябва да плати 3-4 хиляди лева и да поседи 2-3 месеца в затвора и да си ходи. Другото струва ми се е цирк и опит за изнудване. Ако някой ритне майка ми или друга жена пред очите ми хей така за нищо ,ще пикае кръв дълго време изобщо няма да мисля за пари. Тук се играе цирк с поредния ганьовски сценарий...
10
0
 
19
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Да плаща - да се извини публично пред нея в съда --и да си ходи в шведското тъпо село за да бачка 1-2 г като мисли за ритника по нещастната жена !! Пиенето му излезе доста евтино в БГ - една бутилка 25000 евро с билетите за самолет - 26000- Да бе седял на село щеше да спести доста !
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100 бона ***, како!
8
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЯ РИТНИК Е ЦЯЛО СЪСТОЯНИЕ ЗА БЪЛГАРКАТА.И ШВЕДА ТРЯБВА ДА МУ НАПОМНЯТ, ЧЕ БУРГАЛЛИИКАТА ВЗИМА НА МЕСЕЦ 500ЛВ. С ПОДИГРАВКИ ОТ КОЛЕЖКИТЕ СИ.
7
1
 
18
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Сам си е виновен ,да не я е ритал .Защо пък да се отърве с глоба от 1000- до 5000 лева като най-вероятно ще е минималната сума от 1000 лв или пробация.
6
1
 
27
 
! Отговори
Офф преди 6 години
Не ни стигат проблемите с българските шведи ами сега и чуждите взеха да правят проблеми.
5
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко "сънародници" искат да са на мястото на Диана сега. Срам ме е!
4
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно! Физическо насилие не бива да бъде толерирано, особено при неоспорими доказателства! Тоя *** ако не е пропил всичко, тия пари ще са му заплатите за 3-4 месеца. НИЩО НЕ Е!
3
5
 
26
 
! Отговори
хм преди 6 години
Малко иска...но сигурно така са я посъветвали Това трудно ще може да се плати.Ако това беше се случило в САЩ ,тоя щяха да го расипят..
2
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мдааа. Май и е трябвало още един ритник, ама по-силен. Кошмари ще имала сега ти да видиш :) Не го съди за чест, тя е просто една пиявица.
1
10
 
28
 
! Отговори
Онзи дето го трият преди 6 години
50 000 лв. и ще спре да сънува кошмари ли?