Тодор биячът търсил незрящите туристи – да им се извини

Адвокатката му обаче каза, че не е успял да ги намери
7 юли 2017 12:01,
96
Тодор биячът търсил незрящите туристи – да им се извини
Снимка: Булфото

Тодор Николов, който нападна незрящи туристи в Несебър, се извини на пострадалите чрез медиите. Това той направи в кулоарите на Районния съд в Несебър, където вчера се гледаше мярката му за неотклонение "домашен арест".

Адвокатката му Веселина Василева каза, че Тодор е търсил словашките туристи, за да им се извини, но не ги намерил.

Още по темата

Той е привлечен като обвиняем за едро хулиганство, след като видеозаписи показаха как на оживена улица в старата част на Несебър напада група незрящи туристи от Словакия и удря с юмрук в лицето водачката им. Инцидентът е станал на 24 юни. Николов бе задържан, но три по-късно бе пуснат под домашен арест, припомня БТА.

Пред съда майката на Тодор обясни, че той се стреснал, защото водачката на незрящите туристи ударила стъклото на колата му.

Вчера съдът прецени, че Николов трябва да бъде пуснат под гаранция, тъй като здравословното му състояние не позволява той да се лекува в условията на арест.

В съда бе представена експертиза, която показа, че Николов страда от хипертония, нарушена функция на централната нервна система, трудно понасял смяната на температурите на околната среда, получавал учестяване на пулса при стресови ситуации.

Тодор в момента провеждал лечение с медикаменти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
2
 
! Отговори
cas преди 6 години
търсил ги е на Какао или Бедрум .
74
0
 
1
 
! Отговори
КраварятОтФашингтонъ преди 6 години
До АнонименИменно твоята любима " америка " защитава лекенцата като това *** на богати комунисти от Несебър ... така че не ми говори " ако това се случи в америка " щото твоята " америка " се случи на нас тук в България !Твоята " америка " защитава беззаконието тук престъпността безнаказана убиването на всякакво производство освен на роби - слуги .....
73
0
 
4
 
! Отговори
Д-р Хаус преди 6 години
М......да наистина не е добре не му се смейте той толково си може
72
0
 
5
 
! Отговори
Насран преди 6 години
Да яде втасали фекалчета
71
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мама и тате трябва да са много "горди" с постъпката на сина си.Бойкот на всеки техен търговси обект в Несебър.Никой да не влиза и да пазарува а да ги сочи с пръст като отгледали и възпитали побойник.
70
1
 
22
 
! Отговори
д-р Иванов преди 6 години
Клиничната картина на тази болест (хипоталамична дисфункция), която са му измислили е: закъснял пубертет, липса на вторични полови белези, полова слабост, забавен интелект и нарушено зрение.
69
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
никои не се врьзва на адв приказки и постановки здрав е като бик изобщо не еболен след 100 години ще се извинява как е взел шоф книжка с глаукоматакак взима студ изпити ако изобщо е студент
68
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надявам се тази мишка да чете коментарите, за да разбере колко е жалък.
67
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този младеж трябва също така мъжки както удари жената да се изтърпи наказанието в затвора. Аман от умствено изостанали тарикати. Поне 2 години ефективно.
66
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А баща му който се е возил на другата седлака му се скарал, че докато излиза да пребива хора е оставил колата без задействана ръчна спирачка.
65
0
 
11
 
! Отговори
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: преди 6 години
ГОСПОД БАВИ И НЕ ЗАБРАВЯ! ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ СЛЕД ВРЕМЕ И НА ТОШКО ЩЕ МУ СЕ НАЛОЖИ ДА ИЗПОЛЗВА "БЯЛ БAСТУН"
64
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Инвалидът Тошко страдал от високо кръвно налягане и еректилна дисфункция и затова не може да остане повече от 2 часа в ареста.
63
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Утре да не четем новина че "страдащият" от нарушена функция на централната нервна система, трудно понасящ смяната на температурите на околната среда, получаващ учестяване на пулса при стресови ситуации... е пребил майка си.
62
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той горкия, в този стресиращ свят, може всеки ден да пребива по 2-3ма, ей така от стресване
61
0
 
17
 
! Отговори
преди 6 години
След като го видя на снимката мога да кажа, че Тошето е добро мунче. Как да реагира след като възрастни слепи хора са му скочили на капака. И какво да направи след като възрастната жена се е натресла сама на юмрука му. Невъзможно е да се реагира в такива ситуации. Сега трябва да му платят вредни за целия стрес, който е преживял.
60
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тъпчоТочно, колега!Колкото му е по-скъпа колата, толкова му е по-голям цървулът и по-малка чешмичката :))))))))))
59
0
 
16
 
! Отговори
тъпчо преди 6 години
"той се стреснал, защото водачката на незрящите туристи ударила стъклото на колата му"и това е причина да скочиш да удряш възрастна жена ли бе, малка ***!? Баси комплексарите дет се навъдиха. Разберете, скъпата кола не ви прави повече мъже!
58
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ако се беше случило в Америка, сега лекето щеше още да е в пандиза и да му назначат задължителен психиатър и на него и на родителите му.
57
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От утре до края на август съм в Несебър. Видя ли го това лeke някъде, ще му излекувам всички заболявания!!!
56
0
 
13
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Поредния,който не може да си понесе последствията от действията.