Развръзка: Откриха трупа на 31-годишната Лидия

Тялото било в коритото на Струма под крепостта "Кракра"
Обновена: 29 сеп 2017 11:49 | 29 сеп 2017 11:41, Анисия Иванова
82
Развръзка: Откриха трупа на 31-годишната Лидия
Снимка: МВР

Изчезналата Лидия Гоцева от Перник е открита мъртва, съобщиха от МВР.

Жената бе в неизвестност от 8 септември и беше обявена за общодържавно издирване от близките си.

Вчера, около 10:00 ч., бил подаден сигнал от 32-годишен мъж, че е забелязал в корито на река Струма под крепостта "Кракра" труп на жена.

Още по темата

Полицаи от Перник отцепили района и започнали оглед на местопроизшествието. На място пристигнал и съдебен лекар.

Органите на реда установили, че тялото е на 31-годишната Лидия. Трупът е закаран в Съдебна медицина - Перник за аутопсия. Образувано е досъдебно производство.

Според близките й жената мистериозно изчезнала рано сутринта на 8 септември. Легнала вечерта в спалнята с мъжа си, а призори излязла от къщата. Никой не знае къде е отишла.

Съпругът ѝ Павел Христов разбрал за липсата й сутринта, когато станал сутринта за работа в 5 часа. Предната вечер нищо не предполагало такава развръзка, била обикновена за семейството - вечеряли и си легнали.

Жената била безработна от 8 години, имала дъщеря във втори клас, грижела се за нея, но голямото й желание било да си намери работа. По думите на съпруга й семейството било материално добре.

Въпросната сутрин Лидия напуснала дома си без пари и без лични документи. Единственото, което е взела със себе си, е телефонът, който бил изключен.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
28
 
! Отговори
Мими преди 6 години
Лидия беше тормозена и оребивана от мъжа си с години. Той не й позволяваше да работи. Малко преди да открият тялото й той напъсна Перник, където беше зет, и се покри в родното си село Трекляно, Кюстендилска област, където е преместил дъщеря си да учи. Преди да изчезне Лидия, тя беше отново пребита от него. Особено след смъртта на баща й Павел не спираше да я тормози. Той е оряк виновник за смъртта й. Ако ченгетата бяха разпитали съседите щяха да знаят всичко това, което твърдя!
66
14
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
До Контрацепция 69 Жената е създадена да продължи живота на белтъците , а не да работи.
65
5
 
17
 
! Отговори
Dodo NY преди 6 години
Контрацепцията е волно и неволно елемент на Световния Джихад, априори чиито лордове я и спонсорират и поощряват! Контрацепцията уби бялата, християнска раса до точка, от която връщане назад няма! Да сте чули някъде Айшетата в някоя Ислямска Държава да ги помпат с противозачатъчни? Или пък в някоя африканска кочинa? Не, не сте, а и няма как-не съществува! Затова в Саудитска Арабия и съответно в Судан и след 50 години пак ще има араби и нerpи, но в Западна Европа няма да има бели и християни!
64
5
 
8
 
! Отговори
невинен преди 6 години
до контрацепция и Месалина не се оплаквам, казах го в контекста на това, което се е случило и на по долните коментари, че този пил некадърен и онзи бил неудачник и така нататък всеки прави каквото може и колкото може, но те уверявам че когато почнеш да се грижиш за някои ще видиш и другата страна на живота... ще видиш, че има и друг живот ...не подценявайте депресията ... повечето посегнали на живота си минават от там....а там е ад
63
11
 
10
 
! Отговори
Контрацепция преди 6 години
До невиненИ какво като имаш две деца и се оплакваш? Да си мислил преди да ги правиш! Още нямам деца, защото не смятам, че към момента мога да им осигуря нормален живот. Ако някой ден мога- супер, ако не- няма да имам деца. Оправаданието с поколението е супер малцинствена черта. Това че си си свършил работата в детеродните органи на друг индивид не ти дава автоматично правото на пари и щастие. Не платил детската градина, лекарствата били скъпи, ама не едно, а две деца има!?!
62
10
 
6
 
! Отговори
Месалина преди 6 години
Историята с депресията е несериозна! Вярно, че психиката и характера на всеки човек са различни, но ако толкова страдаш от липса на работа ще почнеш какво да е само и само да вършиш нещо различно от домакинска работа и да си сред хора. Не обичам да съдя по външния вид, но така като я гледам не ми прилича на икономист, педагог и т.н., че да търси работа по професията си с години и да не може да намери. Дори те стават чистачки и шивачки от безизходица...
61
6
 
2
 
! Отговори
Неанонимен преди 6 години
До риторичноНе, не е вярно.Депозитите в банките вече наброяват 70 милиарда лева.
60
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Терминал2.Но и на вън не е лесно.Искат яко бачкане и да си плащаш данъците.
59
6
 
3
 
! Отговори
Мисля, мисля преди 6 години
До понякога мислиНали ти казах бе, щом го познаваш дай сметка да му съберем по 50 лв я гледай колко народ сме тук(освен ако ти не пишеш за петима както обикновено правите червените ***.Още някой сценарий няма ли да измислиш?
58
5
 
1
 
! Отговори
невинен преди 6 години
До 52, като прочетох банкова сметка и се сетих за вчера кви неприятности имахи какви мародери са .....проблема беше, че правих предварително, но неофициално проучване те ми дадоха оферта със съответната разпечатка за вноските по месеци, аз уговорих .... тук е проблема покупката, която трябва да правя за днес, дал съм и капаро а знаех, че в сряда ще ми бъде одобрен кредита и в четвъртък ще взема парите....и сега ако откажа нещата почват наново и така ...времето ме притиска и си ме врътнаха ..
57
8
 
10
 
! Отговори
Да умират бедните преди 6 години
*** обясни на здрав и читав, млад, дето работи и взима по 2000 на месец, че живота му не е шаблон, и че има хора които са нямали неговия късмет. Но капитализма създава точно такива индивиди - важна е консумацията, а емпатията липсва напълно. Младите не се интересуват от нравственост и художествена литература и обществото ги превръща в безчуствени роботи. Аз съм късметлия, работя на запад и взимам огромна заплата, но знам какво е немотия, дори и без да съм я изпитвал на собствен гръб...
56
1
 
21
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 6 години
как полицията търси някой , а винаги граждани го намират . Въпрос към *** Радев ................................
55
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При демокрацията не умните и кадърните печелят, а връзкарите. А връзкарите са все от внук на активен борец нагоре. Цялата ни капиталистическа класа или е внуци на активни борци, или деца на висши служители на ДС.
54
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горката жена. Да оставиш детенце по този нелеп начин. За едно малка държава, като бг прекалено за честиха подобни трагедии...
53
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тия 4 хилки за колко месеца ги вземаш?"-----------e как за колко месеца бре, за една нощ ги зима. Ей така лега си и ги сънува. Пробвай и ти довечера може и на тебе да ти дадът 4 хилки
52
0
 
30
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Тъжно е, когато млада жена на 31 години си отиде по този начин. Светла и памет. А поне пред лицето на смъртта да запазим малко уважение, а? А между впрочем, дали администрацията на сайта да не обърне внимание на ментално увредения индивид БАШАР за поста му на 13 позиция? За такъв като него е много съмнително, че е пълноценно човешко същество. Поне в мен предизвиква спонтанна погнуса.
51
2
 
33
 
! Отговори
пак аз преди 6 години
И да вметна само , определили са праг на бедност в България - 314 , сега виж статистиката колко пенсионери живеят с под тази пенсия , колко хора в провинцията , имащи 2 деца карат с по 800 лв за всички Има една приказка " Ситият на гладния не вярва " Ако в твоето обкръжение всички живеят с по няколко хиляди на месец , това не означава ,че няма бедстващи хора
50
3
 
31
 
! Отговори
понякога мисли преди 6 години
До анонимен 30 Едно момче съсед , сирак / родителите му починаха / , инвалид - нещо мозъчно заболяване , от дете е така , към 130 лв инвалидна пенсия взима , дават му храна - веднъж на ден от социална кухня / ама сам разбираш ,ч е трябва да се яде 3 пъти на ден . Тук говорим за биологично оцеляване . Иде зима , грип - едно лечение е поне 50/60 лв . И става така ,ч е ще му останат 10/20 лв за месеца!!!Предполагам си *** и се подиграваш с това - " да му се събират пари " . Не е хубаво
49
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До невинен 51Колега, нещо не разбрах каква е връзката между това, да дадеш номера на банковата си сметка и одобрения ти кредит? Колкото до екстрите, които са ти набутали, спокойно можеш да ги откажеш, съвсем безплатно... :)
48
5
 
20
 
! Отговори
невинен преди 6 години
Ще ти кажа що не давам банкова сметка ....щото вчера ме одобриха за потребителски кредит от банка ДСКама като видели, че нямам заеми и не съм гарант по такива без да ме питат ми набутали една кредитна карта и един овърдафт ей така от добро сърце, че бях полудял направо, та сега ще трябва сигурно да плащам такси, че да се отърва от тия тъпотии....щото аз исках само потребителски кредит нищо друго...