Обвиненият в блудство директор видя вендета

25 години работил съвестно, но нищо не било вярно
4 окт 2017 10:07,
37
Обвиненият в блудство директор видя вендета
Снимка: Булфото, архив

"Жертва съм на вендета. Записът е манипулиран. Ученичката Радостина Христова никога не е влизала толкова често при мен, както сега в началото на тази учебна година. Аз бях уморен и не помня, а тя е правила запис. Всичките показания са за еднократни действия. Ако съм такъв човек, щях ли еднократно да правя такива неща? Вендета срещу мен е, защото прекратих социалните помощи на няколко ученички, които не посещаваха училище. Вярвам в българския съд".

Това заяви обвиненият в блудство директор на училището в Ново Паничарево Христо Радев пред bTV.

Още по темата

"Спокоен съм, защото знам, че обвинението не е вярно. Тук съм от 25 години и работя съвестно. Не съм слушал записа, но това, което се твърди, че има вътре не е вярно", настоя Радев.

"Вчерашните обвинения също са неверни и са лъжи. Една от ученичките не е влизала никога при мен, а другата не посещаваше училище. Ако тези показания са истина, защо не са излезли тогава. Бях опетнен. Не мога да си обясня, защо учителката също също говори тези работи? Ако някой е знаел, защо тези неща не са излезли по-рано? Това е против моя морал", каза още обвиненият директор.

Свидетели пък разказват, че директорът на училището в бургаското село Ново Паничарево е опипвал и други деца. Това съобщи наблюдаващият прокурор по делото Христо Колев пред Нова тв.

След като Христо Радев бе обвинен в блудство с малолетна ученичка, разследващите са започнали серия от разпити, в рамките на които са научили и за оплакванията на други деца.

"Става въпрос за разпити на едно дете и двама учители от училището, единият от които вече не е учител в училището. Детето потвърждава, че спрямо него е имало такива действия от страна на директора в по-ранен период. Учителите са потвърдили, че им е било известно за случаи, свързани с директора. Различни деца по различно време са им споделили какво се е случило в училището", съобщи прокурор Христо Колев.

Според него учителите не са съобщили, защото са били пряко зависими от директора. От свидетелите разследващите са научили, че директорът е викал децата в кабинета си и там ги е целувал и опипвал.

"Това е било неприятно за тях и те първоначално не са споделяли с никого", обясни прокурор Христо Колев.

"Имаме данни за случай от последната година, както и за случай отпреди 5 години. Не сме приключили със събирането на доказателства. Продължаваме с разпитите на деца", уточни той.

"Можем да очакваме ново обвинение, след като разпитаме всички деца и съберем всички доказателства. Към момента имаме само едно обвинение за едно дете, а случаите са повече", каза още прокурорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за мало*мно обяснение? :D :DТва като момчето, което закла момче в асансьора и после се опитва да заблуди всички, че имало запис на момче с маска, което извършва убийството.
10
6
 
4
 
! Отговори
РАДОСТИНА преди 6 години
ОПИПОТИ МЕ ЦЯЛАТА!!! АЗ ВИКА ПЛАЩА ПЛАЩА ПЛАЩА!! ТОЙ ВИКА НЕМА ПЛАЩА КАФЯВО ЗАХАРЧЕ МОЕ :D
9
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тоя е поредният, който на стари години се излага ...
8
4
 
18
 
! Отговори
Съд за свидетелите преди 6 години
"Свидетелите" трябва да се осъдят. Най-вероятно лъжат, значи да се осъдят за лъжесвидетелстване. Ако случайно все пак казват истината, значи трябва да се осъдят, за това, че пет години са прикривали престъпление.
7
10
 
1
 
! Отговори
РАДОСТИНА преди 6 години
ИСКАШЕ БЕЗ ДА ПЛАТИ БЕЗ ДА ПЛАТИ ДА ВКУСИ ОТ МЕДО!!!
6
2
 
11
 
! Отговори
гола вода преди 6 години
Ама и МВР хич ги няма!Толкова ли е трудно разследващия да каже на шведа,че каквото и да стане,той няма да се върне в у-ще!?И че ако цветните тарикати не ходят на у-ще,пари няма да има!?И моментално всичко ще си дойде на мястото!
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този случай започва да пуска сапунена пяна.
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се провери твърдението му, че е спрял парите и ако е истина, работата е ясна!
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се подведат под отговорност и тези които уж знаят за това от 5 години и мълчат.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работата на добрия адвокат е да убеди клиента че е невинен, въпреки, че и двамата знаят че е виновен. Така се печели повече. За съжаление, така се губи и ценното време на съдии, прокурори, полицаи и други държавни служители, за които плащаме ние. И се увеличават шансовете за корупция всред грозно заслабналата ни съдебна система.
1
5
 
30
 
! Отговори
аз преди 6 години
Директорът е спрял помощите и *** си отмъщават по най -гнусен начин.До кога прокуратурата ще убива бавно един достоен човек?