Под стража за директора, обвинен в блудство. Кога?

На Христо Радев му бе определена мярка "домашен арест"
Обновена: 3 окт 2017 12:25 | 3 окт 2017 12:15,
17
Под стража за директора, обвинен в блудство. Кога?
Снимка: Булфото

Районната прокуратура в Бургас протестира определената от съда мярка за неотклонение "домашен арест" спрямо училищния директор Христо Радев, обвинен в блудство. Държавното обвинение счита, че най-адекватната мярка за неотклонение ще е "задържане под стража".

Още по темата

Миналата седмица бе повдигнато обвинение за блудство с непълнолетно момиче на 58-годишния мъж. Тезата на обвинението е, че училищният директор в Ново Паничарево е целувал и галел дупето на 14-годишната Радостина Христова в кабинета си.

Момичето направило не видео, а два аудиозаписа, на които се чувало как моли директора да не го целува и да не се държи с него като с жена.

Искането за изменение на мярката спрямо 58-годишния педагог вече е внесено в съда. Делото е насрочено за 14:30 часа днес.

Според директора Радев обвиненията срещу него са скалъпени, тъй като има стара вражда с три ромски фамилии. Адвокатът му по време на заседанието заяви, че по делото има два аудиозаписа, но се чуват само женски гласове и липсва експертиза на записите.

Родителите на Радостина поискаха 1 лев символично обезщетение от директора, за да докажат, че не парите са мотивът, за да се изправят срещу Христо Радев.

Майката на момичето разказа, че дъщеря й още миналата година се оплаквала от директора, но в семейството не й повярвали.

От кметството са категорични, че досега не са имали подобни сигнали срещу директора Христо Радев.

Пасторът на евангелската църква в селото обаче заяви, че има информация, че похожденията на директора са поне от 10 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
Да се чува някъде как директора иска да я целува и да и казва колко е красива хубава и как я желае? Да и казва да стои мирно иначе ще я изключи? Да и казва някакви мили работи или да я заплашва? Нищо такова не съм попаднал в медиите а разследването да си свърши работата както трбява. Тогава подвеждащите правосъдието да си понесат наказанието! После директора, от остатъка на живота си ще прекара в доказване на това, че няма сестра, а медиите ще мълчат по въпроса, защото в това няма сензация!
10
0
 
0
 
! Отговори
yeahh nigga преди 6 години
целувал и галел дупето ! tochno kato Boiko i merkel
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дали ще осъдят тази 14 годишна и родителите й най-малкото за клевета?
8
0
 
5
 
! Отговори
Не е редно! преди 6 години
По този начин поощряват нагли *** да изнудват и обругават всекиго и по всякакви поводи.Училището от векове е било един от символите на българщината. И в наше време то е символ на държавността, една от сградите, над която по правило се вее националният флаг. Всеки училищен директор е личност, на която е поверен аспект на българщината.И такъв човек е поставен под арест само заради неубедителните приказки на коняче, чийто криминално проявен баща е бил санкциониран от този директор!
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със сигурност има на какво да научи директора. Миллетът на 14 вече е яко отракан практически по темата.
6
0
 
12
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Аудио записи с женски гласове, пък директорът бил ли е там, не се знае.Нещо от сорта на- "Тя ходи с него, ама той не знае".
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдиите ще постановят, че директорът няма да се укрие и мярката "задържане под стража" едва ли ще се осъществи. Трагикомичното в това дело е, че справедливо наказани няма да има, каквото и да се присъди. То е своего рода опит да се превърне личното отношение и ненавист между хората в обществен дебат. Това не бива да се допуска.
4
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Gerberski pinisi
3
1
 
23
 
! Отговори
Момо преди 6 години
На записите се чуват САМО женски гласове. Много странна работа е тая...
2
1
 
15
 
! Отговори
Офф! преди 6 години
Пасторът на евангелската църква....Това е новото прозвище на ц*иганс*ките тартори! Напоследък въ ввсяка махала е модерно да се организират в "евангелски църкви", начело на която е тартора на клана, наричан "пастор". Нарочва се един к*оптор за храм и вътре се събиратшведите точно като в някаква секта да пеят и възхваляват Исус. Има доста клипове в тубата, качени от самите шведи. Гледайте ги, голям цирк е!54
1
2
 
18
 
! Отговори
факе нюз преди 6 години
Два аудиозаписа, записани предния ден. А Р.Овч. още е на свобода, директора в зандана ще го вкарват. Сбъркана държава.